Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 19
tulibu spune:
de mult n-am mai ras asa, cred ca scol copilu de atata ras, si saracu e cuminte doarme de la 10 la 6 fara oprire

mary_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da' cine n-o stie pe asta??!! ![]() ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
IO n-am stiut-o

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Aloooooo!! unde ati dispårut??Uite de aia dansez eu hora singura ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Lasa, mai, ca si eu ma invart ca o curca beata
Techilo, aici te-am prins..ca le am cu de-astea: haaaaaaai, haaaaaai! (Adicatilea "hai la hora" )
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui raluk16
Sabina multumesc din suflet! ![]() ![]() ![]() Daca imi spui ca e si poza facuta de tine, ma indragostesc . Pe langa ca am vazut ca ai facut cont special pentru dovlecei! ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Cu toata placerea!DA,poza e de mine facuta,aveam in colectie mai multe culori,asta m-a inspirat ca ti s-ar potrivi!

Aaa,referitor la cont,sper sa nu fie cu suparare.Am facut pe adresa de mail comuna,cont pe flickr sa mai pun urari!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Lali_mete spune:

Unde v-ati asezat? Haideti,sus,la dans....
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
raluk16 spune:
Ia sa vad eu cine lipseste de la petrecerea beton a lui Luci? Ca parca acum e mai inghetata treaba... pai da, bineinteles, Luci, lasa Davidosu murdarel si hai la party spun io care imediat trebuie sa fug la fomist. Si Ioanna, care o ajuta pe Moni la partea muzicala!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SabinaY.
Cu toata placerea!DA,poza e de mine facuta,aveam in colectie mai multe culori,asta m-a inspirat ca ti s-ar potrivi! ![]() Aaa,referitor la cont,sper sa nu fie cu suparare.Am facut pe adresa de mail comuna,cont pe flickr sa mai pun urari! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Multu mult

. E superba poza! 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
citat din mesajul lui liliac1
Lasa, mai, ca si eu ma invart ca o curca beata Techilo, aici te-am prins..ca le am cu de-astea: haaaaaaai, haaaaaai! (Adicatilea "hai la hora" ) Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
haidi bre ca io dansam...eram in hora deja in lumea mea aici...doar ca nu mere netul cum trebe....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tulibu tulibulibu dauchiou, a fost power play o saptamana la mine la servici Ioana mami fericita de Vladimir Ioan (14.09.2009) Vladimir Ioan |
Iooooiiii numa acuma m-am prins...

deci de acolo iti vine ID-ul
ce tare!Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)