Dovleceii sarbatoresc: LMA Raluk(sept-oct) 78
Raspunsuri - Pagina 15
liliac1 spune:
Ralukule, La Multi Ani fericiti!!!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
vik-cj spune:
Pai mai fete cucuiete ati inceput chefu' si pe mine nu m-ati anuntat? Ca alerg din capitolul 77 sa va prind...si sa dau vinutu ala bun!
Deci..cine mai doreste, cine mai pofteste???

de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Dana15 spune:
DA! da! sa blocam forumul!

cum se face asta?!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
Al dreaq forum net si calculato

ca a trecut de doispe 

Muuuulti ani traiaaaaascaaaaa
Muuuuulti ani traiaaaaascaaaaa
Laaaaaaaa muuuuuuuuuuuulti aaaaaaani
Cine sa traiaaaasca, cine sa traiaaaaaascaaaa
Laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuti aaaaaniii
RALUK sa traiaaaaaaaasca
Raluk sa traiaaaaaaaascaaaaa
LAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllltiii
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiii!!!!
SA-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lumea asta pentru ca meriti. Esti o persoana deosebita pe care ma bucur ca am avut placerea si onoarea sa o cunosc. TE pup cu mult mult drag si sa sti ca ce-mi doresc mie iti doresc si tie.
Shaidiridirididiirdiaaaaa

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 DA! da! sa blocam forumul! ![]() ![]() cum se face asta?!! ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
Se ridica Relu de pe scaun si zice "no, io ma duc la somn" si cand ma vede asa usor surprinsa "la multi aaaaannniiii" ![]()
In fiecare an eu ii trezesc pe ai mei la 12 si 15/16 februarie, si in 16 noaptea, la 12. Sa imi spuna la multi ani
.
Acum m-am gandit sa-i las in pace. Desi demult nu am mai locuit impreuna. Si mami a mers in baie (sa nu-l trezeasca pe tati) sa-mi scrie sms, ca nu indraznea sa vina la noi, credea ca sarbatoresc cumva cu Relu
. Asa ca am mers la ei sa-mi spuna la multi ani, s-a trezit si tati, ce sa doarma in zi de sarbatoare 
Numai pe Alexutul il las sa doarma, lasa ca el o sa-mi spuna imediat la multi ani, ca inainte de 1 cred ca se trezeste la papa... ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
http://www.trilulilu.ro/galati/3a5abd159aeac2 Haide så te våd!!!!Iuhuuuu!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
foaaaarte tare, m-am cracanat de ras, sotz sa trezit brusc si buimac, cainele a inceput sa latre...haos total
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
tulibu spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Al dreaq forum net si calculato ![]() ![]() ca a trecut de doispe ![]() ![]() Muuuulti ani traiaaaaascaaaaaMuuuuulti ani traiaaaaascaaaaa Laaaaaaaa muuuuuuuuuuuulti aaaaaaani Cine sa traiaaaasca, cine sa traiaaaaaascaaaa Laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuti aaaaaniii RALUK sa traiaaaaaaaasca Raluk sa traiaaaaaaaascaaaaa LAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllltiii AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiii!!!! ![]() SA-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lumea asta pentru ca meriti. Esti o persoana deosebita pe care ma bucur ca am avut placerea si onoarea sa o cunosc. TE pup cu mult mult drag si sa sti ca ce-mi doresc mie iti doresc si tie. Shaidiridirididiirdiaaaaa ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
lasa mami, nu te supara ca se vede pe mes ca e partyyyy, si te intelege ralu ca ai alt minut la net,forum net si calculato
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 La multi ani, Raluca! Am intrat intr-un nou ralukAN! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Iioooooiii ce tare!

Multumesc mult mult

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Lali_mete spune:
Mai fetelor,ce-ati alergat asa?
Abea v-am prins din urma...La hore si batute ,moldovenesti ma bag si eu,ca-s nascuta la Botsheni
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian