Fulgusori de nov-dec 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
dymomo77 spune:
Ionela ma bucur ca al tau tata e mai bine. eu una stiu cum e sa ai un parinte "plecat" iar la tine unde fizic exista cred ca e si mai greu.
mami fericit de Dan Mihail
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Eu una am alta problema... Nu stie careva dintre voi o metoda, dispozitiv, instrument de alungat soacre? Ca eu una nu mai scap de a mea frate. Da nu asa e chiar exasperanta... In cursul saptamanii suport cu stoicism vizite si sfaturi de doi lei dar cand mai apare si duminica dimineata si uita sa plece pana pe la 6 seara sau dac iesim la plimbare se tine mereu dupa noi chiar ca nu mai rezist. mami fericit de Dan Mihail |
ma inscriu si eu pe lista
si astept solutii... pana acum nu am gasit decat o solutie: sa vina sambata si sa o las cu sotul si cu copiii, sa plec la cumparaturi ca nu are de gand sa renunte
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ionelamaria spune:
Ramona Mihnea doarme in patutul lui. Asa mi-am dorit mereu, sa nu-l invat cu mine in pat, sper sa ma tine. Si ziua tot acolo doarme mai bine. Acum doarme cu partener, nu singur:asa adica
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui ralu_seby dymomo, nu ma pot abtine de ras.... f tareeee, esti o dulce! Io ce sa mai spun ca am 3 asemenea specimene , noroc ca nu e niciuna in Bucuresti. poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
vrei sa zici ca ai 3 soacre? te compatimesc...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ionelamaria spune:
Dymomo, multumesc pt cuvintele tale. Asa e, e aici si nu e el... e cumplit. Imi aduc aminte mereu de bunicul de pe mama ( la care am stat mai mult, si care imi citea povesti si imi facea jucarii din lemn - mama ce-mi placea sa vad cum le face) si care a fost constient pana in ultima clipa, desi a stat si el 3 luni la pat. Era vesel si simpatic atunci cand ne vedea. Mi-as fi dorit mult sa aiba si Mihnea bucuria asta si amintitirle astea, mi-as fi dorit mult sa am un tata aici, pana tarziu, care sa-mi fie alaturi cu o vorba, dar DD a hotarat sa fie altfel. Stie el de ce. Sper sa am puterea sa nu ma revolt fata de D-zeu.
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
mama ce lacrimogena am devenit, Va rog sa ma scuzati ca am facut asta, sper sincer ca nu v-am stricat seara
Va pup pe toate fara exceptie
Noapte buna
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui ionelamaria mama ce lacrimogena am devenit, Va rog sa ma scuzati ca am facut asta, sper sincer ca nu v-am stricat seara Va pup pe toate fara exceptie Noapte buna Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Ione....draga nu ai stricat seara nimanui. Fain partener de nani are Mihnea. Si eu mi-am dorit sa doarma bebe meu in patut, dintotdeauna, dar acum vad ca is slaba tare si nu ma pot abtine sa nu simt si eu barbatel la mine in pat . M.uiere dependenta da barbati ce sunt
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Biara spune:
Ionela stai linistita, nu ai stricat seara nimanui , si mie mi-e dor de tata(a murit cand aveam 7 ani) si as vrea sa fie aici sa isi vada nepoata, dar stiu ca e mort si nu se mai poate, pentru tine oricumn e mult mai greu sa fie langa voi si totusi absent.
DianaR parca tu ai comandat de pe e-bay, poti sa imi dai mai multe detalii referitor la modul de plata, etc
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
raluci_b spune:
citat din mesajul lui many_bani Shtephy multumim de pont cu Tigex, maine il comand, ne place mult. Raluci azi te-ai plimbat prin AFI, sper ca nu te-am confundat mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
dap eu eram cred , adica ne-am plimbat, remus era in sling
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
many_bani spune:
RamoC nu o sa faca la noi Pastele, maine ma duc personal la agentie sa-i cumpar bilet, ca sunt o nora grijulie si nu vreau sa ramana fara loc la vagonul de dormit
Shtephy uite aici link-ul solicitat
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze