Cit costa o capra?
Raspunsuri - Pagina 4
monabella spune:
Scuzele mele. Ramasesem cu impresia ca are 82 nu 62. Wow! Nu e batrina. E doar o femeie napastuita. Ce Dumnezeu. Parintii mei sint ceva mai in virsta decit ea si nimeni nu se refera la ei cu aplativul asta. Chiar m-ar deranja. Deci nu mai trebuie sa ne gindim la ea in termeni de "e cam ca bunica" ci "e cam ca mama".
monabella spune:
Mi-a raspuns dl. Dan Constantin. Redau mai jos mesajul dumnealui, in care specifica adresa unde sa trimiteti banii - daca vreti sa ajutati.
'Lucian ma roaga sa preiau „operatiunea risipiti” ajurorul pt coana leana. Trimiteti pe adresa mea de la jurnalul, bucuresti, sector 1, piata presei libere nr1, jurnalul national, corp D. Leana nu stie sa se descurce cu bani, conturi etc. Centralizam aici ajutoarele si o sa trimitem un curier la ea'
monabella spune:
Dragelor am primit pe email de la autorul articolului adresa femeii.
Aceasta este Elena Tapelea, comuna Unirea, Jud. Dolj.
Eu am trimis acel cec care sper sa fie suficient pt o capra. Stau si ma intreb cum altfel poate fi ajutata. Poate voi cele din tara care aveti un leu doi trei in plus fie trimiteti la jurnalul (adresa am pus-o intr-o postare anterioara) ori trimiteti-i direct mandat postal pe adresa ei. Cele din straintate care tot asa aveti un dolar doi trei, numai la jurnalul puteti trimite. Din pacate femeia e nestiutoare de carte. In mod sigur insa exista vecini in sat dispusi sa o ajute.
Multumesc si va rog trimiteti citva banuti. Citva banuti pt voi nu inseamna mare lucru, insa pot insemna foarte mult pt. Elena Tapelea.
Autorul articolului mi-a spus ca la primavara ii va cumpara femeii o capra dupa ce se va asigura ca nu o sa o mai fure nimeni. Socrii lui sint vecini cu femeia, insa dinsii iarna stau in Bucuresti, deci practic femeia a fost singura; o prada usoara pe timp de iarna.
Multumesc tuturor.