Cit costa o capra?
Raspunsuri - Pagina 2
elyda spune:
Si ce o sa faceti? O sa-i tot trimiteti capre si alte oratanii ca sa-i alimentati pe cei care or sa vina sa le fure? Va dati seama ca ei stiu clar ca femeia este fara nici un fel de aparare, au bagat si frica in ea in momentul in care au lovit-o, iar pe seful de post il doare fix in pix. Ajutor cred ca ar fi dispusi sa-i dea foarte multi oameni, problema este ca ea nu o sa se bucure de acest ajutor pentru ca o sa fie din nou jefuita. In cele mai multe cazuri de genul acesta autoritatile locale stiu cine se afla in spatele furturilor, dar din motive pe care nu are rost sa le comentam aici , tac.Numai media locala, printr-o campanie virulenta mai poat incerca ceva, poate atrage atentia asupra situatiei respective.Restul sunt discutii...v-o spun in cunostinta de cauza.
Dana
dinubebe spune:
Jurnalul Nat are mai multe adrese de contact: http://www.jurnalul.ro/contact.html
Lasa-ti semnatura pe o fapta buna ! http://loredanadinu.wordpress.com/
CampariSoda spune:
Elyda, e ori capra ori stam cu mainile in san.
Karligutza, imi dai te rog mesaj pe PM daca reusesti sa dai de prietena ta? Multumesc!
monabella spune:
Multumesc si eu. O sa scriu la JN chiar acum. Poate dechid cont pentru ajutorarea batrinicii. I-am trimis email si autorului sa deschida cont. OK deci o capra costa cam 100usd. perfect. din pacate caprele nu se pot cumpara on-line deci cineva tot trebuie sa faca chestiunea asta. Ma intrebam si eu insa, caprele, ciinele si restul animalelor din ograda nu se pot asigura?
monabella spune:
Am trimis email celor 4 redactori sefi de la JN rugindu-i sa deschida cont pt. ajutorarea batrinicii sau sa il contacteze pe autor si da deschida dumnealui. sper sa raspunda cumva cineva, undeva. nu stiu cum sa procedeaza in astfel de cazuri. Multumesc celor care au raspuns si care s-au interesat.
karligutza spune:
camparisoda am vorbit cu prietena mea din Craiova si mi-a spus ca se intereseaza despre babuta... iti citez aici ce mi-a raspuns:
"salutare,
uite sun la postul de politie si suna ocupat. pana maine dau eu de batranica ta. [...] uite am sunat si la primarie si suna tot ocupat.
daca va pot ajuta o fac cu mare placere.
sunt impresionata ca romancele de peste mari si tari citesc ziare romanesti.
asta inseamna ca radacinile sunt puternice si cu sufletul sunt inca acasa... nu s-au occidentalizat... adica nu au devenit 'racituri'... compasiunea fiind un sentiment necultivat prin acele tari."
deci semnalul ei este unul pozitiv si vrea sa ne ajute, ramane doar sa va pun in legatura directa; o sa iti dau PM cu datele ei de contact la o adica daca afla mai multe si se intrevede pasul urmator! astept ziua de maine (practic de azi ca a inceput deja de o ora si 9 minute ) sa vedem ce zice, a gasit sau n-a gasit babuta in cauza!
Monabela nu stiu daca se fac asigurari de animale asa (doar pentru o capra, un caine, 3 gaini etc...), dar banuiesc ca ar trebui sa se poata face!
karligutza
sunt mamica Adelutei
popescudora spune:
Nu s-ar putea monta o camera de filmare cu vedere spre grajdul/tarcul unde isi tine animalele? Banuiesc ca satul are electricitate. In cazul unei noi tentative ar avea o dovada incontestabila cine sunt hotii si poate ar recupera din paguba.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popescudora Nu s-ar putea monta o camera de filmare cu vedere spre grajdul/tarcul unde isi tine animalele? Banuiesc ca satul are electricitate. In cazul unei noi tentative ar avea o dovada incontestabila cine sunt hotii si poate ar recupera din paguba. |
scuze, dar nu m-am putut abtine. Sarmana femeie abia are ce manca si cu ce se incalzi, si tu vrei sa se cheltuie bani pt cumparat/pus camere de supraveghere (eventual si calculator, sa aiba pe ce se inregistra ce filmeaza camerele)!??! Ideea cumpararii de oratanii si pus niste banutzi intr=un cont e foarte buna. Si facut valuri pt a obliga autoritatile sa ia masuri.
Felicitari celor care vor sa faca ceva!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
karligutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
scuze, dar nu m-am putut abtine. Sarmana femeie abia are ce manca si cu ce se incalzi, si tu vrei sa se cheltuie bani pt cumparat/pus camere de supraveghere (eventual si calculator, sa aiba pe ce se inregistra ce filmeaza camerele)!??! Ideea cumpararii de oratanii si pus niste banutzi intr=un cont e foarte buna. Si facut valuri pt a obliga autoritatile sa ia masuri. Felicitari celor care vor sa faca ceva! Bazar pentru Robi Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
scuze, dar pot sa rad si eu din acelasi motiv? ca bine ai mai zis Laura...
hai sa admitem camera in apararea caprei... ca sa aibe hotul pe urma si capra si camera! si in apararea camerei cu care se inregistreaza? o alta camera? sau mai bine un bodyguard la poarta!
scuze inca o data pt.
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
iata ca mi-a scris prietena mea din Craiova ca tocmai a sunat la Primarie si a "anchetat" cazul.. a sunat-o inapoi primarul sa ii confirme situatia si uitati ce mi-a scris:
Babuta exista si se confirma furtul. Pe langa capre i s-au furat si 10 curci si nu mai stiu cate gaini. Le trimit si lor articolul cu babuta... ca ei habar nu aveau.
CampariSoda iti trimit PM cu datele de contact ale prietenei mele...
karligutza
sunt mamica Adelutei