Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor, imi spuneti si mie niste preturi pt ecografia 3D si unde le-ati facut. Tot nu m-am lamurit in privinta asta... ![]() |
In Bucuresti, la Romar - Polizu m-a costat 120 lei
tina
17+
Victo spune:
hehe..deci eu sunt piticotul odiseei cu 1,54 m?
fetelor, se mai da elevitul compnesat au ba? sa stiu dc mai bat drumul la dr de familie pt reteta.
Paula
cu
Mihai 18+ si Stefan (30 oct. 2007)
Lia73 spune:
buna fetele 
+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Buna dimineatza mamici! ![]() Dupa cum v-am spus, ieri am ajuns la dr. de familie si i-am spus ca ma doare sub coasta, in partea stanga...ma gandeam ca poate imi da sa fac niste analize, sa vedem de unde provine durerea, dar mi-a spus: "hai sa facem un eco sa vedem daca bebe e bine"....l-am vazut pe bebe, facea tumbe si ii batea inimioara........ dar nu se putea vedea sexul pt ca era un eco mai putin performant:d....doctora a spus ca ar fi baiat, pt ca are 2 saptamani in avans (deci ar fi de 19 sapt) I-am dus dr. si scrisoarea medicala de la dr ginecolog, cu tratamentul pe care il iau si mi-a dat si reteta compensata cu utrogestan si acid folic. In schimb, am uitat sa o intreb daca ar trebui sa am si eu carnet de gravida ![]() Joi, mergem la Bucuresti, la dr ginecolog si poate aflam si noi ce ascunde bebe intre picioare ...abia astept!Mi-am facut si programare la Sanador pt morfofetala, pe 16 martie, la dr. Petrache si costa 355 lei...deja am emotii!!! Paula, ma bucur ca esti bine! ![]() Carmen, felicitari pt fetitza! ![]() Sa aveti o zi minunata! tina 17+ |
nu-ti mai faci analizele la romar polizu???

+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
bumblebee spune:
Victo, din cate stiu eu nu se da compensat, mie imi da utrogestanul compensat, am auzit ca se da si acidul folic, dar cu asta nu mi-am batut capul.
Alina
16+ cu 
gargarita
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Victo hehe..deci eu sunt piticotul odiseei cu 1,54 m? fetelor, se mai da elevitul compnesat au ba? sa stiu dc mai bat drumul la dr de familie pt reteta. Paula cu Mihai 18+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Cica s-a modificat lista cu medicamentele compensate si Elevitul nu mai este de gasit pe acea lista
tina
17+
maya71 spune:
Beluistef, sunt dragalase foc.... adica sunteti dragalasi foc. cand se naste bebe sa/i spui ca il stim decand era la mami in burtica.
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Neata burtici! Felicitari celor care au aflat culoarea carucioarelor Nu mai retin cine intreba de sutiene, eu personal mi-am luat bustiere, am bustiere normale pe care le port ziua, si noaptea am una mare, asa mi-am cumparat-o ca sa nu ma stranga. Muschiul care ne tine sanul in pozitie "obrazica" e foarte firav, noi acum trebuie sa-l ajutam. De lasat mai depinde si de gena noastra, dar macar sa nu se lase mai mult decat trebuie. Alina 15+ cu ![]() gargarita |
Bumblebee, eu intrebam de sutiene, in sfarsit imi raspunde si mie cineva... multumesc !

Elena
13+
tina_80 spune:
Lia! Joi merg la dr. Sai, la Romar pt un eco 3D.... dar pt morfofetala de 21 de saptamani mi-a recomandat-o pe dna dr Petrache de la Sanador.
tina
17+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 'Neata mamici si burtici! Puiut-mic mu e regula cu schimbarea mai probabila de la fetita la baietel. Cumnatei mele i s-a zis de la inceput pana la 8 luni ca va avea baietel, de-au ramas in pana de nume de fetita Va si o zi excelenta in continuare!![]() Cris 18+ cu ![]() |
Cris, nu m-as supara sa-mi zica si mie la fel... Oricum o sa pregatesc si un nume de fetita. Foarte nostim e daca te apuci sa cumperi hainute, carucior etc. bleu - albastre si te trezesti ca ti-ar fi trebuit roz..sau invers

Elena
13+

...abia astept!