Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Multumesc de incurajari, sunteti niste dulci!

Problema e ca nu am chiar asa cine stie ce pofta de mancare, desi iau Elevit..

Si nici nu pot manca foarte mult, ca mi se umfla stomacul belea!

Dar o sa ma straduiesc sa va ajung din urma

Elena 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

yo de la sutienul cu sarma am facut nodul
iar in 2005 am avut sector la sanul drept
primul lucru care-l fac dupa ce imi cupar e sa scot sarmele si jap la spalat

+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Lia, ma trec fiorii.. Cred ca o sa-mi cumpar bustiere, cum zicea Alina..

Elena 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Si eu port ce sutiene am .. insa am scos buretii si sirmele.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu

Michelle, pana ajung sa-mi iau bustiere am facut si eu ca tine.. tot nu-mi incap ca lumea in cupe, dar macar nu ma mai streseaza sarmele acelea.. e chiar confortabil!

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, eu nu imi iau bustiere de la o anumit firma, ba chiar am bustiere foarte bune si din piata, ideea e ca nu prea imi iau cu banda de elastic, ca sa nu ma stranga, purtandu-le toata ziua pot deveni incomode. Faza e ca eu nici inainte nu suportam sutienele, alternam bustierele cu sutienele in functie de haine.

Eu pe Elevit am dat 47 de lei ultima data, depinde si de farmacie, dar diferenta poate fi de doar cativa lei, zic si io

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ba ca exista diferente de pret. m/am convins la capitolul crema pt gravideala/ eu folosesc elancyl specific maternite..la farmacia mea de cartier am luat cu 60 si ceva de lei, iar la cea din cora era vreo 80 lei si ceva, cu reducere cu tot :):)

Paula cu Mihai 18+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ce crema folositi?
eu am luat uleiul asta http://www.bebebebe.ro/produse/cosmetice/sanosan-pt-mamici/sanosan-spray-antivergeturi-200-ml.html

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

ce crema folositi?
eu am luat uleiul asta http://www.bebebebe.ro/produse/cosmetice/sanosan-pt-mamici/sanosan-spray-antivergeturi-200-ml.html

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu pana acum nu mi-am luat nimic, dar ma gandesc sa incep si eu.. sprayul de care zici tu cum ti se pare? Ca pretul e ok..

Elena 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu cand am ramas insarcinata, am avut 65 kg, acum am 66 kg, dar am avut oscilatii in aceasta perioada...am avut si 62 de kg.
In ceea ce priveste crema , tocmai mi-am cumparat Mustela...sper sa-si merite banii dati pe ea.
Mai am o intrebare, mai ales pt soferite...folositi sau nu centura de siguranta?

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu am inceput sa ma interesez, insa preturile variaza f mult:
- www.bbcollection.ro/Cosmetice-Palmer_s_Lotiune_masaj_antivergeturi-140-580-1.html" target="_blank">Palmer's Lotiune masaj antivergeturi (cu Vitamina E, Colagen&Elastina) (~ 40 RON)
- Elancyl (~ 80 RON)
- Mustela (~ 100 RON)
- www.terapeut.ro/commerce/unguent-galbenele-melkfett-p-1958.html" target="_blank">Melkfett (~10 RON)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Maya, bine ai revenit! Recuperare placuta..si eu am ramas in urma cu cititul, dar ii dau bataie!

Elena 13+

Maya e mai bine, multumesc Puiutz.
Azi am fost la o cunostinta de/a mea care e si ea insarcinata in 7 luni si stie ce inseamna. Lucreaza in media, e jurnalist si cand i/am povestit prin ce am trecut... vrea sa faca publica 'intamplarea'... tot i se zice , spune, repeta ca s/au inbunatatit conditiile de acolo dar realitatea este alta. Vrea sa o faca deoarece sunt din ce in ce mai multe mamici si burtici care trec prin traume psihice si fizice datorita sistemului sanitar deficitar si nu numai... In Maternitatea din Ploiesti e jaleee.... 'jale fara mangaiere'

Mergi la inceput