***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bestutza, FELICITARI! Sa va traiasca noul bebic, ce frumos nume, ii veti Spune Dimitrie sau Daniel? Sa ne arati poze neaparat! Cum i-au facut primirea Tudor si Ilinca?
Multumim pt sfaturile cu scoala!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Bestutza, felicitari pentru asa o familie frumoasa si implinita !

Nu m-am gandit ca voi avea atatea date de la voi despre Vlahuta. Inseamna ca nu e o idee rea deloc.
Vreau sa fac drumul intr-o dimineata sa vad exact ce inseamna, ca prea ne-am obisnuit sa avem gradi la 5 minute de casa si am experimentat peste un an si cu distantele. Sa vedem exact ce inseamna mersul in zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari Bestutza!!! Bun venit pe lume, Dimitrie! Sa ai o viata frumoasa, sanatate si mult noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Salut mamici si copii! N-am mai intrat demult pe aici.
Noi suntem relativ bine, bb mic a facut un an. Sergiu ii tot aduge cu marinimie virusi de la gradi, asa ca mai tot timpul suntem cu muci.

Bestutza, felicitari pentru bb Dimitrie! Sa va traiasca! Cum e cu 3 copilasi? Esti curajoasa

Liviana, ce gradina ordonata ai! Imi plac foarte mult pozele profesionale. De ce erau baietii la bustul gol? Sergiu al meu n-ar fi stat in toate pozitiile alea:)

Tomasa, nu te-am citit demult! Ce copii mari ai:) Poze?
Si eu am inceput sa ma gandesc la scoli. Nici eu nu as vrea una de cartier, desi si sotul meu a urmat una de asta si a reusit sa aiba o evolutie foarte buna. Dar in zilele noastre parca pericolele unui anturaj prost sunt mult mai mari decat pe vremea noastra.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Coraly, multumim, baietii au poze si imbracati si la bustul gol pt ca asa a sugerat fotografa. Mie imi plac, le scoate in evidenta puritatea si frumusetea, sunt amintiri menite sa dureze peste ani.
Felicitari pt Dominic si La Multi Ani! I-ati luat motzul? Ce frumos s-a facut Sergiu, se vede ca s-a mai inaltat! Cum se impaca cu fratiorul?

Bubule, te dam disparuta! Unde esti, mami?
Eu nu mi-am pus problema vreunei amenintari legate de locatia scolii. Anturajul prost poate fi oriunde.Ba la cele centrale as zice ca-s mai multi fitzosi. Mi se pare esentiala invatatoarea - scoala trebuie sa aiba un nivel decent si neaparat semi-internat.

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bestutza, felicitati pentru BB mic!! Sa creasca mare si destept si sa va faca fericiti tot timpul! Cred ca sinteti toti topiti dupa el

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari Bestuza!

Tocmai am constatat ca noi tot cu " La multi ani braduti" am ramas, si e deja mai spre iunie

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Da, Crinuta trebuie sa schimbam, si eu m-am gandit la asta...
Ce mai face Rayan ?

Mergi la inceput

Crinuta, tu parca aveai parola de admin pe grupul nostru, n-ai vrea sa scoti tu LMA-ul?

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Liviana, la noi in Ardeal nu exista traditia asta cu motul. Am facut doar o petrecere de ziua lui.

Sergiu are 115 cm. E frumos el, dar de cateva luni ne exaspereaza cu comportamentul:(
Pe frate il iubeste mult, dar e foarte repezit si neatent si de multe ori are jocuri periculoase, in care il mai loveste pe celalalt.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput