***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

ca ati adus vorbe de concediu gabi bazaiadupa Turcia;atata ne-am foit ca a aparut vulcanul si am renuntat la varianta asta;ramanea Grecia dar si la vila unde voiam noi nu se mai cazeaza romani, asa ca stam cam in cumpana cu alta locatie in grecia, tot ce am mai gasit la ei au cresteri mari la tarife, probabil ii mai scot parleala cu economia, iar ca back up probabil ca o sa mergem in bulgaria, dar inca nu stiu perioada;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pt cine vrea sa ne vada, am pus poze in 2 albume:

http://picasaweb.google.com/liviana75/GradinaMai2010#
http://picasaweb.google.com/liviana75/Primavara2010#

Bubu, ce faci, ai inceput serviciul, cum te descurci?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

Salutare mamici!
Am trecut pe la voi sa ma laud ca mi/ai crescut burta.....ca am inceput pregatirile.....
Cel mic e taaaaaare "miscacios" si cu personalitate iar Cristina e suuuuper incantata.
Am reinscris/o la gradi tot la mama, noi nu am reusit inca sa ne mutam, asa ca facem zilnic drumul titan-berceni......nu stiu ce o sa ma fac cand nasc....caci doar eu conduc.

Mamica +26 si CRY (2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladia1

Salutare mamici!
Am trecut pe la voi sa ma laud ca mi/ai crescut burta.....ca am inceput pregatirile.....
Cel mic e taaaaaare "miscacios" si cu personalitate iar Cristina e suuuuper incantata.
Am reinscris/o la gradi tot la mama, noi nu am reusit inca sa ne mutam, asa ca facem zilnic drumul titan-berceni......nu stiu ce o sa ma fac cand nasc....caci doar eu conduc.

Mamica +26 si CRY (2005)

Deci e un el? Great!!!!!!!!!!!!!

Pai solutia ar fi sa conduca si sotul tau, nu doar tu....

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Beatrice, sarcina usoara in continuare!

Eu am inceput sa ma intreb la ce scoala sa il inscriu pe Vladut. Ce e mai buna, o scoala de cartier sau una mai mare - dar astea cum le gasesc, nu se stie decit despre cele de fitze? Ce invatatoare si cum aflu daca o invatatoare e buna - ca eu nu merg prin parc sa vorbesc cu mamici ? Ma ingrijoreaza destul de mult pentru ca nu va fi usor de transferat daca nu alegem bine de la inceput.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, eu fac asa: am inceput deja sa scanez ce scoli am in apropierea casei, fac lista si incep sa adin info. Pt mine e f imp sa aiba afterschool/seminternat pana la 6pm, de stat, nu privat. Apoi ma intereseaza care e nivelul scolii, caut pe net referinte si cand ma decid, ma voi duce la directoare sa intreb ce invatatoare imi recomanda.
V-ati mutat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, multumim frumos de urari!

Si de sfaturi!

Ne mutam la sfirsitul lunii.

Sper sa gasesc informatii pe net, am impresia ca informatiile despre scoli/gradinite/invatatoare pe net nu sint complete. Adica eu am luat teapa cu informatii de pe net

Ce mari ati crescut

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, in Bulgaria mergem anul asta. Sunt inca mici si nici bani nu prea avem. De-abia pt. anul viitor am planificat o vacanta mai speciala, inainte sa avem scolarel in casa.
Frumoasa poze!
Vladia, sarcina usoara in continuare!
Sirimie, si mie mi-e greu in alegerea scolii, e adevarat ca pe net nu gasesti cine stie ce informatii si sunt subiective (de altfel nici nu prea au cum sa fie obiective). Voi incerca sa ma informez de peste tot, cum am facut si in cazul gradinitei. Eu nu sunt pt. scoala de cartier pt. ca ma tem de anturaj nepotrivit si mi-e groaza de violenta in scoli...nu mai e ca pe vremea noastra cand peste tot era cam la fel ca atmosfera. Deci noi excludem varianta scolilor de carier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Chiar ma intrebam cand incepem si noi sa discutam de scoli ? Ce au bazai de o vreme pe la subiectele cu scolari. Eu una sunt tare nelamurita, mai ales pentru ca, nefiind din Buc nu am mai deloc informatii despre scolile de aici. Am auzit lucruri bune de la o mamica cu baietelul inscris la Vlahuta cu intensiv germana. Stiti ceva de scoala asta ?

In alta ordine de idei trebuie sa ma laud un pic: m-am apucat de gradinarit cu sprijinul mamei mele si a unui baiat care mi-a pus gazonul, am umplut si jardinierele (de care sunt tare mandra) cu flori si iata ce a iesit:
http://home-and-garden.webshots.com/album/577635387gbawAY

Urmeaza sa mai pun poze si cu pomii din spatele casei.

Trebuie sa spun ca Dragos are stropitoarea lui si ma ajuta. Ii plac plantele si in fiecare zi cand vine de la gradi se uita sa vada daca au mai crescut, mai ales ... gazonul. Cred ca deabia asteapta sa alerge pe el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lali, dar Vlahuta nu este departede voi? Tudor face karate acolo, mergem saptamanal. Scoala arata foarte bine, luminoasa, renovata. Despre clasele de germana matern nu stiu nimic, mai ales ca, din cate stiu eu, Goethe e cel mai bine cotat pe germana matern.
In anul lor va fi o invatatoare foarte buna, cu studii de psihologie, cu metoda buna, etc. Cred insa ca ea va avea una dintre clasele normale, de romana matern, unde se face germana doar ca limba straina. Daca te intereseaza Vlahuta pot sa mai caut informatii si iti scriu, poate pe privat ca sa nu plictisim fetele.

Mergi la inceput