***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu mai ziceti nimic?
Cum ati petrecut Pastele?

Noi acasa, cu musafiri, am fost si noi in vizita...Vlad a fost extrem de incantat de rolele aduse de iepuras! pacat ca vremea nu tine cu noi in we sa le testam mai mult...de luni incepe si gradi! s-au facut si ei bine, chiar ieri am fost la control si sunt ok.

Eu am intrat in trepidatii...de luni vine noua bona si din 19 incep serviciul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Trezireaaaa
Bine,bine..nu la ora asta!! dar maine da! Da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu sunt necajita caci mama a facut pneumonie, si am fost de fata cand a intrebat dr. daca are voie sa intre in contact cu copii si s-a spus un NU hotarat pana dupa urmatorul control.
A doua zi de Pasti noi am fost la Sinaia cu Andrei, am prins vremea OK caci ne-am plimbat pe la Manastire si Castel, si pe la ora 15 am intreat in restaurant si a inceput sa ploua.
Bubu am sa fac si eu maine salata cu Andive , portocala si gref; suna bine...

Lui Andrei i-am cumparat anul trecut role si nu a vrut decat o data sa le puna in picioare, sunt no name dar au echipamentul de protectie inclus in pretul dat, parca 80 ron; anul asta as incerca si eu sa imi cumpar unele role dar nu stiu de care, probabil o sa ma duc la Decathlon,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, de Pasti am iesit cu Matei in parc pe role (pt prima oara in 2, f fain). Mi le-am pus in picioare dupa cca 6 ani de la achizitie - ale mele sunt Rossignol, f bune dar si de mare viteza, depinde cat de bine stii sa mergi pe ele.
Bubu, ma bucur ca v-ati revenit. Ai gasit bona buna? Eu am ramas impresionata de topicul cu bone filipineze de la subiectul cu Scoli, gradi etc...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna. Am revenit si noi dupa o pauza de cateva saptamani. Am fost in Germania cu treaba iar de Paste la Baia Mare, la bunici. Super bine totul, Dragos a fost super incantat mai ales de ciocnitul oualor pe care l-a practicat cu succes cateva zile cu oricine reusea ! In rest suntem in revenire de kg si de cumintenie dupa rasfatul bunicilor...

Nu am apucat sa citesc subiectul din urma (sper sa o fac maine ) dar vrea sa va intreb ceva: voi ati auzit de noua lege a invatamantului cu grupa pregatitoare la scoala ? Ce ziceti ? Ce faceti ? Dragos urmeaza sa intre la toamna in grupa pregatitoare la gradi si nu am nici o intentie sa il dau la scoala. Asta inseamna ca va face de doua ori grupa pregatitoare, o data la gradi si odata la scoala ? Si ca va face in concluzie 13 ani de scoala ? Si ca va incepe scoala cu clasa pregatitoare la 6 ani si 9 luni si va da bacalaureatul la 19 ani si 9 luni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Lali, si eu am aceeasi nelamurire. Ce facem?

ps: ne e dor de voi. Te sun zilele astea.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Lali, eu am inteles ca grupele pregatitoare se vor muta ca locatie, adica cei mici vor merge la scoala, nu la gradi. Personal nu cred ca se va putea, scolile nu au dotari pt asta, nu exista sali de mese sau de nani, deci chiar nu vad cum.
Kita, cum mai e mama, tu ti-ai revenit?
Patricia, voi?
Vladia, cum merg esarcina, ai aflat ce e in burtica?
Adita, ce face puiul mic, il operati zilele astea?

My Family

Mergi la inceput

Liviana, si tu crezi ca daca vor muta grupa pregatitoare la scoala ii vor pune la somn si le vor da papa ? Eu nu prea cred. E un fel de clasa intai mai mica, nu de gradinita mai mare. Eu ma gandesc ca daca o pun in practica de anul asta sau de anul viitor vrand-nevrand se refera si la copii nostri, nu ? Ca nu cred sa voteze legea acum si sa intre in vigoare peste 2, 3 ani ...

Mergi la inceput

Lali, inca nu se stiu normele de aplicare. Probabil va fi o solutie de compromis de genul: scolile care au logistica necesara vor primi grupe de pregatitoare, iar celelalte nu. Vom trai si vom vedea, nici eu nu stiu cum va fi.

My Family

Mergi la inceput

Da, trebuie sa asteptam sa se voteze legea si sa apara normele, dar eu ma bucuram ca stresul inscrierii la scoala incepe abia la anul. Sper sa ramana asa si sa nu fie dublat de o reorganizare si de noutati absolute pe pielea copilasilor nostri. Reforma asta radicala combinata cu protestul vesnic al dascalilor nemultumiti de salarii imi da deja mari emotii...
Pana acum imi spuneam mereu ca pana ce ajunge Dragos la scoala se vor mai limpezi apele, dar se pare ca se tulbura din ce in ce mai mult.

Mergi la inceput