Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara...si io mi-s pe aici.......nu a cum sa intru mai devreme ca ziua am extrem de multa treaba...vin de la facultate si nu stiu de ce sa ma apuc mai intai ....mancare...ca in desene animate cu o mana spal cu una calc...cu una fac curat.. si tot asa....,dabea astept sa termin odata sesiunea asta

ange nu mai fi supi....mai las-o...dar eu din cate am inteles in alte tari copii dupa un an de zile nu li se mai da LP.... li se da direct lapte normal....acum nu stiu cat este de adevarat...dar eu asa am auzit....nu zic, ca trebuie sa o treci pe Crina de acum pe UHT, dar daca alta solutie nu este...nu cred ca este vre-o tragedie

Fi-mea de vre-o cateva ore are niste basinici in ea foarte tari si lungi ..."a mancat" niste varza acra....o fi de la aia???? zic ca a mancat intre ghilimele, ca practic nu a mancat, doar a supt zeama din ea ...am gresit cumva??...sa nu dade-ti cu rosii.....nu de alat dar sunt cam scumpe in perioada asta..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nushulica dii cali cali Chiar nu este nici un pediatru bun in bt. Cand va aud vorbind de dr-ii vostri mi se par filme.
Corina sper sa treaca pb de la tzitzi!
Xor cand vine tati mergem la Iasi,cu siguranta,la un dr bun. Acum,sincer nici nu stiu spre ce sa ne indreptam alergolog,pediatru,dermatolog sau un homeopat?
300 bietul tati isi tot cere scuze ca nu e aici cu noi!Mi-e mila de el!
Baby boy mi-l si inchipui pe Radu Eu,de asta dau cu mopul cand doarme Lucas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Abe urmezi tu? Din ziua 26,stiu eu.
Angelynna eu ii dau lui Lucas lapte UHT,in afara de tzitzi ca lapte praf n-a vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!!!

Babytza sa traiesti! Sa fi iubita si fericita!

Eu am o perioada f. incarcata la munca si al meu sot e plecat in team-building, asa ca pana sambata cand se intoarce o sa raman fara pic de energie!

Nushulica felicitari pentru sarcina! Ce de burtici ! Mi se face si mai dor Am hotarat ca dupa concediul de vara sa ne apucam si noi de treaba. De abia astept

In rest noi suntem bine, sanatosi, am avut si noi o serie scurta de muci, dar au trecut cu colargol si ser fiziologic.
Mihnea s-a contrazis cu mine acum 2 zile . Se uita la un jos cu fluturi si le spunea "pea" (pea=peste). Si eu ii spun" nu e mami peste, e fluture, e ca o pasare, zboara" si el "pea". Si a urmat un schimb inteligent de replici fluture /pea/fluture /pea dupa care pe principiul cel mai inteligent cedeaza a zis "pea" apasat uitandu-se in ochii mei, mi-a intors spatele si a plecat
Concluzia: se fac mari puii nostrii

bobocimea si mamicile
Si super ideea cu blogul

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Abe multam de idee, insa fata mea nu vrea sa bea lapte tinand-o in brate de cateva luni bune...la ea tre sa vin mereu cu idei noi

Bitza multa sanatate

Nusha eu abia astept sa imi zica dii cali, tare fain

Paula-Laura, la fel si Crina mea...prea repede trece timpul...eu ii zic ia si papa ea nu....hai la nani ea nu

Corrina sper sa scapi repede de problema

referitor la lapte, as fi bucuroasa daca bea macar 100ml...din orice fel de lapte insa nu vrea...plus ca e incapatanata...nu tu brate...nu tu luat cu frumosul...mai nou scurge laptele din bibe pe cearceaf

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ange, ti-am povestit de Teo, cum a avut el o perioada, de la 8-10 luni si pana s-a nascut Radu, in care n-a mai vrut sa bea lapte.
Am incercat toate felurile de prafuri, vaci si ce vrei tu, cum dadea de lapte, inchidea gura si dadea din cap.
Am trecut de la bibe la cana, de la cana la paharul meu, etc. A inceput sa bea cu paiul, dar lapte n-a vrut.
Ii puneam lapte in ce prindeam (cereale, biscuiti, orez, spanac) si ii dadeam cat puteam.
La un moment dat a cerut si el laptic, si acum bea zilnic minim o cana, uneori si 2-3. Nu i-au iesit analizele prost in perioada respectiva, n-a avut nimic. Mai bagam in el la greu branza de vaci, orice cascaval neafumat si nesarat - e mare fan, si osteocare.

Radu vad ca nu are texte, nu renunta el asa usor la biberonul lui de laptic.

Radu a inceput sa le zica:
pocoyo (se putea) e CO-CO-OOO, sally e SAIII
cand intram in baie striga BA-... (uneori zice si ba-ieeee, dar se pare ca lenea e mare).
Azi a scos dintr-un cos un papuc si a venit cu el la mine pa! pa! pa!
(io repede, papuc, papuc, si a schitat si el ceva de genul pa-pai)
Cam atat, ca nu prea e loc de cat vorbeste fra-su...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada si eu ii pun acum lapte sau ii dau produse lactate mult pt ca nu bea...azi i-am facut shake cu banana si miere...i l-am pus in canita si a baut aproape tot...undeva la vreo 250ml, plus branzica...

sper sa fie doar o perioada

Tare scump Radu

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ANge nu te stresa asa tare, Ada are mare dreptate. SI mai e si Mark al lui Xor care nu mai vrea pic de lapte si e bine mersi. Daca totusi reusesti s-o faci sa bea lapte UHT, poti incerca sa-i dai Parmalat prima crescita, am vazut ca la noi in mega image rra la raftul pentru bebelusi. Ma gandesc ca mai are niste chestii in plus fata de laptele normal, e ca LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Of mai bitza, va fi bine Lucas, ia sa vezi.

Abe, o majoreta ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai fetelor, mie cand imi este somn pun capul pe perna si somn de voie...eh fii-miu o ora jumate a alergat prin pat pana a adormit

Mergi la inceput