Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Andy.p..ce mai faceti? puisorilor!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nushabafta la eco!!!!!!!!!

babytza ce petrecere frumoasa iar voi doua sunteti niste frumoase(ce mult ti-a crescut parul)

Alessia of,mi-au dat lacrimile cand am citit de cumnata ta,mai ales ca si asa azi eram trista ca se implinesc 5 ani de la moartea matusii mele ,cea cu cancer ,cu care am trecut prin ce povestesti tu..... si ma gandesc numai la copilasul cumnatei tale,mititicafoarte trist

dya ai fost la dr?ziceai ca ai probleme cu piciorul nu?

andy nu am uitat ce m-ai rugat da chiar nu am avut timp,sper sa reusesc in viitoarul apropiat

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laura, ce sa fac, cu ce sa fac?

Nusha, bafta la eco, tinem pumnii si asteptam vestile bune!!!!

Bitza, sanatate! Nu te incurc cu tricicletele, merci mult de tot, avem una vai mama ei, dar nu a vrut Teo sa atinga macar pedalele. Ori nu-i de el sportul asta... ori trecem direct la bicicleta... nu stiu, deocamdata se uita pe eurosport la olimpiada si imi explica ca el trebuie, neaparat, sa schieze. Acum!!!!
(mai stii???)
A, si nu va zic ca azi in real a vrut sa-si ia o pusca, una cam cat el de mare... Biatlonic, s-al manance mama...

Iar Radu e prea mic... pana la vara mai e si evident vom incerca tricicleta lui Teo mai intai

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau

Lumi offf, sa va iasa repede maselutele si niste

Nushulica , ceva vesti de la eco?

Oare MonycaC ce o mai face? Si Felicic...haideti fetelor, mai intrati si p-aci

am si eu o urlacioasa pe langa mine..nu vrea nimic

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor mi s-au inmuiat picioarele!!
Sa vedeti..l-am culcat pe Raducu la 3 ..el doarme in camera..eu am stat in sufragerie si inainte aud o usa deschizandu-se si-l vad pe Radu cum baga capul pe usa si zice mama?
ufff.sa cad de pe fotoliu...el care pana acum maraia cand se trezea..sau plangea de la masele...acum s-a dat jos din pat si a venit s-o caute pe mama
Ma scuzati daca pare pueril mesajul meu dar sunt emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cristina si mie mi-e frica de momentul asta..adica stiu sigur ca ma voi speria

Musette si ...las'ca pui tu cat de curand

Ada cu putzica mey

Alessia bine suntem, multumim de intrebare...voi?

Nerantula ptr tine cand scoatem mejoretele??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Fetelor mi s-au inmuiat picioarele!!
Sa vedeti..l-am culcat pe Raducu la 3 ..el doarme in camera..eu am stat in sufragerie si inainte aud o usa deschizandu-se si-l vad pe Radu cum baga capul pe usa si zice mama?
ufff.sa cad de pe fotoliu...el care pana acum maraia cand se trezea..sau plangea de la masele...acum s-a dat jos din pat si a venit s-o caute pe mama
Ma scuzati daca pare pueril mesajul meu dar sunt emotionata

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

wooow, super! Bravo Raducu!!!

Si eu astept ceva de genul acesta, e foarte interesat de usa, si pare ca ajunge binisor. Mai trebuie sa se prinda cum se deschide, si ca trebuie sa traga spre el...
Cand iesim la plimbare, cauta pe hol in cosulet cheile de la usa, le nimereste intotdeauna bine, si incearca neobosit sa le bage in broasca!!!!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Nimic n-am facut cu putica inca. Eu incerc sa trag pe-acolo, dar e totul bine lipit pe toata circumferinta... mai vedem.
Nu mai pare sa-l deranjeze, pipi face cu tonele cum face el... uof.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

baby_boy
sa stii ca asha am fost si eu de emotionata cand a venit Razvan in bucatarie
si acum mor de dragul lui cand apare in cadrul usii si se mangaie la buric, descultz si cu body atarnandu-i, cu parul cifulit
dupa ce deschide usa si ne vede, o ia la fuga inapoi si se arunca pe urs, ne asteapta
te cred ca te-ai topit!!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

alessia, e groaznic ce se intampla cu acea femeie...si cu cei care sunt in jurul ei, ma cutremura...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput