L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
Mai, chestia cu sunatul ceeasului era o metafora. Al meu se trezeste la aceeasi ora, de parca ar avea un ceas in fund.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
Io-s pe chat.
Vai, Monica, ce nu ne mai jucam? Eu am inceput din ghidul practic, sa nu radeti de mine, va spun eu peste cateva sapt ce mai face fi-mea.
Dar sta? Mai sta? Cine-o mai tine locului?
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Nicky09 spune:
Si noi suntem tot fara suzeta, nici ca o vrea, exact ca David al Olishkai, daca incerc sa i-o bag in gura asa ce se enerveaza...de biberon nu mai vorbesc, ca incepe sa curga din el si simte imediat...asa ca tot tzitzi e scaparea.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Monnvas spune:
Pai nu mai sta nici al meu. Decat ca sa se joace cu catelusul FP. Duminica a fost in vizita la bunici si acolo a gasit un catel de plus. L-a tras si pe ala de labute si era f dezamagit ca nu canta.
Iar io... de cand s-a culcat piticul... numai "caaaap, umeri si genuchi si degeteeeee" am in cap 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Monica, ghidul practic se gaseste pe mailul comun?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Nicky09 spune:
Noi in afara de jucat cu jucariile lui si imitat sunete sau glasuri de animale, ne jucam de-a prinselea si de-a v-ati ascunselea...avem casa mica si spatiu putin, mai jucam "mirositul florii" lipita pe usa de la sifonier, "invartitul ventilatorului" din tavan,"cursa in doi in 4 labe", la care el ajunge mereu primul...
Mina si
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Nicky09 spune:
Chiar asa...imi dati si mie parola de la mailul comun, va rog frumos?
Multumesc....si in plus, taica-sau, tot din lipsa de spatiu, ii ascunde din jucarii pe sub masa, pe sub patutul lui, pe sub masa de la computer, pe sub pat, sau i le pune la colturi, astfel incat el , in toata calatoria lui prin casa, sa gaseasca mereu cate ceva care sa ii atraga atentia....eu fac spume cand ma intorc de la munca si ma impiedic de jucarii.
Mina si
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Leeloo21 spune:
haha monica..si noi avem catelusul FP 

ne-a facut-o nasa cand i l-a luat:)) noi o avem pe asta cu :'nas rosuuu'
sa vezi ce interesant devine totul cand te-ai chinuit sa-l adormi pe bebe la pranz..si vrei sa iei catelusul FP din patul tau unde vrei sa te intinzi..si nu stii cum sa-l ti mai in puf ca sa nu cante:))..dar sa vezi noaptea cand nu stii ca aceasta minunata jucarie este in pat si te trantesti de oboseala si incep toate sa cante..fugim ca nebunii in alta camera..noroc ca avem bebe cu un somn tare adanc:D
si tudor are ceasul fixat de cateva zile bune la ora 7:45..mananca si se culca iar..k altfel se joak singur o ora..k eu nu sunt treaza la ora 7:45 :P (asta cand nu merg la fac de dimineata)
nunta e in bucuresti in herastrau..meniul este apetisant..il pastrez atunci pt mine:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Nicky09 spune:
Zilele astea mi-am amintit de cantecul Corinei Chiriac," Mama, doar mama", incercand sa i-l fredonez la nanitza lui Nicho dar nu stiam decat vreo 2 versuri, asa ca acum l-am cautat pe youtube si incerc sa mai retin vreo 2 versuri ca am ce canta...nu de alta dar ii place si lui la fel de mult ca si mie.
Mina si
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Leeloo21 spune:
dar legat de meniu..poate ma ajutati cu un sfat sau o reteta..
dupa antreuri vrem sa servim o supa rece..ne gandeam la cea de castraveti cu smantana..(gen tzatzichi) dar este si cu usturoi si nu stiu cat de bine prinde invitatiilor..
alte retete caut acum pe net..insa nu gasesc ceva multumitor..ne trebuie ceva racoritor deoarece este plina vara la nunta mea:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici