Ma doare-n cot
Cunoasteti vorba noastra romaneasca: ma doare-n cot.Dar ce ma fac, cand intr-adevar ma doare-n cot? In cotul drept.Ce sfaturi imi puteti da pentru calmarea durerii?
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Raspunsuri
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mireluta39 Cunoasteti vorba noastra romaneasca: ma doare-n cot.Dar ce ma fac, cand intr-adevar ma doare-n cot? In cotul drept.Ce sfaturi imi puteti da pentru calmarea durerii? www.blogulluiaurel45.blogspot.com |
buna,
poti folosi un bandaj elastic, ce iti va tine cotul strans si nu te va mai durea atat de tare atunci cand folosesti mana respectiva; chiar asa, durerea a aparut din senin, sau te-ai lovit, ai ridicat ceva prea greu ?
te poti da cu un unguent antireumatic, antiinflamator sau poti pune un saculet de sare incalzita la cuptor, sau foaie de varza cruda (uneori functioneaza); mai exista un unguent foarte bun, puterea-ursului parca este traducerea din germana, exista o retea de distributie pentru toate produsele din aceasta gama, dar pe bune daca imi amintesc cum se numeste...
parca spuneai ca ai probleme si cu coloana, este posibil sa ai putintica "rugina" la incheieturi, respectiv nitel reumatism
de curiozitate, ai avut de-a lungul timpului raceli/infectii in gat, netratate ? ma refer la cele cu tuse productiva, cu secretie nazala purulenta, etc. tocmai am citit undeva ca aceste probleme netratate, duc in timp la afectarea rinichilor, a inimii si a incheieturilor...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
delsim spune:
unge-te cu un unguent sau gel antiinflamator gen diclofenac, profenid, fastum gel si apoi o fasa elastica
carolinah spune:
Atentie la gelurile cu Ketoprofen. S-a finalizat un studiu care a demonstrat ca acesta creste cu 75% incidenta cancerului de piele!
mireluta39 spune:
Multi pentru sfaturile primite pana acum.
Da,Corina,asa e,am probleme si cu coloana.Stiu ca am reumatism poliarticular inca din copilarie;durerea de cot a aparut in urma efortului,sa sti ca port bandaj elastic de cateva zile,dau cu bengay si pun bandajul(l-am luat de la mag.sportiv),dar ma calmeaza pentru putin timp.De Puterea-ursului am mai auzit,dar nu stiu de unde sa-l iau.
XIO spune:
Antiinflamatoare trebuie sa iei, probabil ai o intindere usoara.
Mydocalm si ceva antiinflamator (Flamexin)
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]
CorinaDani spune:
mireluta, hai ca am gasit, este de la life care, cred ca poti comanda si pe net, nu stiu daca gasesti in farmacii
edit, ca sa completez : nu sunt distribuitor de produse LC, nu lucrez in domeniu, nu le fac reclama, am scris in calitate de utilizator al acestui produs.
eu am cumparat o cutie "sa am in casa", pentru ca sotul meu are din cand in cand dureri de spate/mijloc. gelul este foarte bun si isi face efectul rapid. si eu l-am folosit cand am avut o durere la genunchiul drept, durere aparuta din senin, fara traumatism.
GEL ANTIREUMATIC CU EFECT DE ÎNCALZIRE “PUTEREA URSULUI”
Comentariu: Datorita proprietatilor excelente a extractelor din plante, acest gel asigura o penetrare transcutanata a substantei active, fara aparitia de efecte adverse .
Compozitie
1.Extract de hamei - ajuta la combaterea durerilor reumatismale; 2. Extract de castane - tonifica si reface filmul hidroliptic al pielii; 3. Extract de musetel - antiseptic si antiinflamator cu o actiune puternic cicatrizanta; 4. Frunza de vita de vie - ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice (picioare grele si reci, varice); 5. Extract de valeriana - antispastic muscular; 6. Extract de coada soricelului - ajuta in tratarea eczemelor, arsurilor, contuziilor; 7. Extract de vasc - trateaza cu success durerile provocate de sciatica; 8. Extract de fenicul - detoxifiant, folosit cu success in combaterea celulitei sub forma de masaj.
Prezentare 250 ml
Administrare
Se aplica in locuri dureroase si se maseaza usor pana cand gelul intra complet in piele. Prezinta toleranta locala foarte buna si permite utilizarea chiar de catre persoane cu pielea foarte sensibila
26 LEI
Indicatii
Recomandat pentru afectiunile urmatoare: Arsuri Clavus (Bataturi) Cicatrici Vindecarea Ranilor Contuzii (Lovituri) Crapaturi Degeraturi Eczeme, Eczema Atopica Coxartroza Poliartrita reumatoida Reumatism abarticular Reumatism cardio-articular Reumatism degenerativ (Artroze) Spondilita anchilozanta Spondiloza cervicala Celulita Regenerarea cartilajelor Dureri Articulare/Artralgii Excrescente Osoase Tulburari Circulatorii (Circulatie proasta) Mobilitate Articulara Osteofitoze ("Ciocuri la coloana")
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mireluta39 spune:
XIO si Corina,mii de ,mydocalm am mai luat si-n trecut,cat despre Puterea-ursului,trebuie neaparat sa-l incerc si va voi spune cum ma simt.
ellinia spune:
Off topic: Ketonalul e pe baza de ketoprofen? Eu ar trebui sa ma dau zilnic cu ketonal, nu am auzit ca ar fi ceva probleme cu el.
Edit: am citit acum prospectul pe net, intr-adevar e pe baza de ketoprofen. Carolinah, despre ce studiu e vorba? Nu de alta dar l-am folosit zilnic.
Florentina Roman spune:
La Plafar gasesti "puterea ursului". Cumnatul meu a gasit unul in zona Pietei 1Mai, la parterul unui bloc parca...