Au-pair DC
Raspunsuri - Pagina 2
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanziana72 Cred ca ar fi interesant. Eu as vrea o tanara frantuzoaica care sa vina de exemplu o luna pe an (...). |
Da' cre'ca si io as vrea o tanara frantuzoaica... numa' sa mai creasca ficior-mio vreo cativa ani, ca acu e prea mititel
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
mirchea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iasmin08
Da' cre'ca si io as vrea o tanara frantuzoaica... numa' sa mai creasca ficior-mio vreo cativa ani, ca acu e prea mititel Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
hai ca mi-a placut!
la mine poate sa vina de acum, chiar daca-i baiatul mic
Happy_in_TO spune:
Voi nu va dati seama ca este jignitor la adresa fetelor noastre si statutului de femeie, in general?
marius spune:
Ehhh lasand la o parte gandurile reflectam si eu pentru Ioana fiica mea cea mare pentru viitor. Si eu sunt adeptul deschiderii orizontului pentru fetele mele. Insa cea mare are aproape 14 ani deci...mai avem insa de exemplu mi-ar place daca ar pleca pur si simplu in vacanta altundeva (desi deja a fost) dar... dar...
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
mirchea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Ehhh lasand la o parte gandurile reflectam si eu pentru Ioana fiica mea cea mare pentru viitor. Si eu sunt adeptul deschiderii orizontului pentru fetele mele. Insa cea mare are aproape 14 ani deci...mai avem insa de exemplu mi-ar place daca ar pleca pur si simplu in vacanta altundeva (desi deja a fost) dar... dar... Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
nu stiu cat de interesant ti s-ar parea:www.cisvusa.org" target="_blank">http://www.cisvusa.org
marius spune:
Este chiar foarte interesant. Am sa-i trimit Ioanei pe mail sa citeasca, cine stie poate chiar o intereseaza.
Thx!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Melody spune:
Nu e chiar asa de simplu pentru Canada. Am incercat si eu sa o chem pe sora mea acum cativa ani, dar daca cititi cerintele, o sa vedeti ca nu e chiar usor. Eu am renuntat, am dat fetita la gradinita aici.
...There are four main requirements applicants must meet to qualify under the Live-in Caregiver Program:
Applicants must have successfully completed the equivalent of a Canadian high school education. This requirement will help to ensure that if you apply for permanent residence after two years as a live-in caregiver, you will be able to succeed in the general labour market. Studies indicate that the majority of new jobs in Canada require at least a high school education.
Applicants must have six months of full-time training in a classroom setting or twelve months of full-time paid employment, including at least six months of continuous employment with one employer in a field or occupation related to the job you are seeking as a live-in caregiver. You may have gained your training or experience in areas such as early childhood education, geriatric care, pediatric nursing or first aid. You may also have completed your training as part of your formal education. This experience must have been obtained within the three years immediately prior to the day on which you submit an application for a work permit.
Applicants must be able to speak, read and understand either English or French at a level that allows you to function independently in a home setting. For example, you must be able to contact emergency services if required and to understand labels on medication. You will be unsupervised for most of the day and may be required to communicate with someone outside the home. A good knowledge of English or French will also enable you to read and understand your rights and obligations.
Applicants must have a written employment contract between you and your future employer. The contract defines your job duties, hours of work, salary and benefits. The contract also reinforces your employer’s legal responsibilities to you. This requirement helps provide a fair working arrangement between the caregiver and the employer and provides both parties with a clear understanding of what is expected of them
http://aupair-visa-canada.greataupair.com/
AB
AdinaF spune:
Letitzia, suna cam ciudat exprimarea ta, gen: "ce sa invetze copilul meu de la o familie modesta"? Raspuns: Limba!, ca bani tot atat primeste ca e familia bogata, ca e modesta, respectiv doar cei 260 de euro, motivatzia financiara nu are ce cauta in "afacerea" asta.
Daca ai sta putzin si ai calcula ce cheltuieli suplimentare presupune o noua persoana in casa pe timp de 6 luni (transport, asigurare, curs de limba, iesiri cu familia ... ), ai ajunge singura la concluzia ca nu oricine isi permite acest "lux" .
Oricum dezgustul tau fatza de familiile fara posibilitatzi mi se pare jenant (sau sper ca am interpretat eu gresit).
Si inca ceva, eu cand incepusem sa ma interesez de posibilitatea angajarii unui au-pair am fost sfatuita sa apelez la o agentzie specializata in asa ceva, chit ca le-as fi platiti o taxa, pt ca agentzia functzioneaza ca intermediar in cazul in care ar aparea conflicte de o parte sau de alta, obligandu-se sa ofere solutzii astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit.
vikinga spune:
Rufus ia uite, fata ta cea mare a fost deja inafara ca au pair si e chiar despre ce vorbeam, au pair la un membru DC, limba romana, experienta si noi perspective pt tinar si ceva ajutor pt fam respectiva. Te cred ca v-a fost greu, o cred pe Tora ca a zis un mare NUUU la inceput, asa fac toate mamele, de aia ma si uit cu ochii cit cepele la emisiunea de care pomeneam, cind tinerele nemtoaice sunt urmarite din mom in care cauta pe net, pe urma primele contacte, telefoane, pe urma ma ia plinsul cu parintii cu ochii in lacrimi si nasul in batiste, sorb privirea aia din ochii tinerilor abia plecati..ceva teama, ceva nesiguranta, dor de mama si de siguranta sub aripa ocrtotitoare a tatalui insa si dorinta aia puternica, irezistibila si absolut normala de a descoperi ceva nou, aaah vb aia ca furam si noi tineri si stim chemarea vietii si a noutatii:)! Totul e la maxim in acei ani.Si eu mi-as lasa copilul sa plece, si eu si sotul am fost plecati departe de casa in anii tineretii si a fost de bine cu toate ca in cazul nostru altele au fost povestile, a mea mai la extrem asa dar tot nu o regret. Sotul meu si fratele lui, asta asa o mica divagatie, pe la adolesecnta s-au timpit, au luat-o razna complet. Din primul pe scoala al meu pe at adolescent s-a apucat sa testeze altele, chiul, fumat, una alta in fine, spanioloaca de mama-sa femeie hotarita a zis ca asa nu mai merge, i-a trimis la internat. Insa la internat aici in germania era chiar si mai bine, baietii erau si mai razna, mama stia ca erau baieti buni de fapt, bine educati, gene bune vb aia, doar un mom mai teribil atita tot. Si i-a trimis la un internat in spania unde conditiile erau cu tooootul si cu totul altele, era in sud in inima andaluziei, departe de oras, ingradit cu gard inalt si se putea iesi in satul din apropiere doar daca toata sapt aveau doar 10 pe linie. Ceea ce au si ajuns sa aiba ambii baieti dupa vreo 2 luni de tinguit:) Pe moment au urit-o pe mama lor, insa la maturitate ambii au zis ca fara decizia ei ajungeau poate vai de ei, junky ca tot erau anii "aia" ori ma rog prin '80 imediat dupa ea. In plus si-au perfectionat spaniola, asa ca ambii vb absolut fluent 2 lb materne ca sa zic asa plus inca 3 la nivel bun, au devenit si uniti intre ei ca fratii dar si independenti ei ca si tineri barbati. Aveau 16 si 17 ani cam asa. Si-mi faceam si eu planuri, pe Aldo o sa-l trimit cind are 14-15 ani la fam din Spania si la fratele meu in Italia, dar nu asa ca VIP inconjurat de cadouri o sapt, ci cite o luna doua sa fie parte a familiei cu tot ce inseamna ea.Au pair baietii nu prea sunt luati asa ca de ce nu un schimb de adolescenti cind o avea el vreo 16-17 ani, timp de o luna cu sa zicem..nu stiu de ex Sofia Sabinei, ori fata cea mare a Mihaelei_s, ori baiatul cel mare a lui Ocebine, etc etc care sa vina la noi in luna respectiva, ori o alta familie din cine stie ce tara. Inafara de o lb straina, e vb de o alta tara, alte conceptii, largirea orizontului. O fam pe care sa o cunosti cit de cit. Eu de ex in astea 3 doamne as avea mare incredere, la fel altfel m-as simti cind fata lui Marius sa zicem ar fi aici, as comunica altfel, daca zice taica-su sa nu o las la disco, atunci asa fac, dar ei cine stie poate uit amanuntul asta si merg si eu cu ea. E aici un Pub adresat tinerilor, muzica, ambient, nu se fumeaza, preturi mici, acolo am intilnit-o si pe acea au pair din Lituania intr-o simbata seara, era gatita si machiata si frumusica foc si nu stiam cum sa o iau tot pendulam intre a fi closca la fel ca si o mama cu privirea critica in jur sa vad cu cine e pe acolo ori sa fiu si eu o tinara cu 10 ani mai mare:)De at tot ma gindesc ca pina la urma e mare responsabilitate sa ai un au pair acasa, pt ca e treaba lor unde merg in seara lor libera, aoleoo!!!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iasmin08
|