Ce gatim in Postul Pastelui ?
Raspunsuri - Pagina 8
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet Vinete Siciliene si azi Mancare de linte cu morcovi si cartofi Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Monica, cam cate portii ti-au iesit la mancarica de linte?
Vreau sa o fac maine, dar numai pentru mine, ca sotul nu mananca linte nici sa-l platesti, asta micul la fel...nu e interesat, asa ca as face pentru mine, putiiin, cat sa mananc de doua ori din ea...
mereu fac muuulta mancare, si cum nu mananc din ea si a doua zi, o uit in frigider, dupa care o arunc...
tocanita aia de viente, fix acasa m-a trimis cu gandul...nu am vinete in casa ca mi-a facut cu ochiul raaaauuu...si lenea-i mare sa merg pana la market doar pentru vinete...ramane pe data viitoare.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
beatrice75 spune:
Eu mai cumpar si mancare preparata ca nu mai am deloc idei. Le iau de la capat!Plus ca ma simt fff. slabita!
crista-s spune:
ciorba de verzituri ( salata verde, cicoare, poate si loboda ) cu mei ( in loc de orez )
mincarica de fasole lata cu rosii
anaemi spune:
ciorbica de morcovi si telina
salata de fasole boabe cu ceapa si rosii
crema/budunca dulce de orez (cu lapte de cocos)
mai pe seara ma bag la facut pregatirile pt maine ca e ziua baietelului meu....am emotii...sa-mi tineti pumnii
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
nikole spune:
Am facut si eu mancarica de linte, o nebunie, doar ca eu am adaugat si sfecla data prin razatoare mai spre sfarsitul prepararii.
Monik, multumesc
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
Allan Kardec
monica-elizabet spune:
scuze nikole, abia acum am intrat si am vazut ca ma intrebasei...4 portii au fost...
mmm..cred ca e delicioasa si cu sfecla
sa-ti fie de bine
beatrice, ai grija de tine...vezi poate ai probleme cu calciul fiindca si eu eram la fel cand tineam tot postul
anaemi, la multi ani! pentru cel mic...sa fie sanatos
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
nikole spune:
citat din mesajul lui monica-elizabet scuze nikole, abia acum am intrat si am vazut ca ma intrebasei...4 portii au fost... mmm..cred ca e delicioasa si cu sfecla sa-ti fie de bine beatrice, ai grija de tine...vezi poate ai probleme cu calciul fiindca si eu eram la fel cand tineam tot postul anaemi, la multi ani! pentru cel mic...sa fie sanatos Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Nu-i bai,da, mi-a iesit ditamai oala...noroc ca-i buna si mananc cate doua farurii odata, am si pe maine, imi iau de-o grija!
Allan Kardec
mamabear spune:
Buna seara, gospodinelor!
Am si eu o intrbare: stie cineva o reteta de post cu okara? Am cautat, dar n-am gasit decat drob, dar are oua, si ai mei ar prefera oricum niste chiftelute.
anaemi, la multi ani pentru Filip!
Azi eu am gatit:
-supa de legume
-paste cu sos de rosii si busuioc
-sarmalute (de post)
-salata de vinete cu maioneza de post
-fasole batuta
-cornulete cu nuca
-lapte de soia cu ciocolata
-budinca de ciocolata cu lapte de cocos
Pare mult, dar e pentru doua zile, asa ca e chiar putin.
Gabriela82 spune:
anaemi la multi ani ptr baietelul tau!
astazi am facut:
- mancarica de spanac cu orez
- salata de fasole pastai
- fursecuri cu fulgi de ovaz
duminica frumoasa va doresc!
Ajuta-ma sa imi cresc palntatia
de printesa
tara13 spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Cum faceti maioneza de post? Multumesc anticipat. |
Eu fac maioneze de post dintr-un pachet de pufuleti inmuiati cu 2 linguri de apa. Rezulta un fel de mamaliga la care adaug mustar, suc de lamaie ;i apoi ulei cate putin ca la maioneza. are gust exact ca maioneza normala