Ce gatim in Postul Pastelui ?
Raspunsuri - Pagina 5
anaemi spune:
legume "aburite" cu maioneza (vegetala,facuta de mine )
gogosi cu crema de vanilie
lapte de cocos (din nou -pe care l-am facut special pt crema de la gogosi )
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
mireluta39 spune:
Anaemi,cum faci gogosile cu crema de vanilie, de post?Din aluat de paine,nu?Fara oua,fara lapte.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
anaemi spune:
supa crema de legume cu tarhon+crutoane (pt copii am facut si niste perisoare de pui)
briose de post
mai tarziu poate niste fasole verde cu usturoi
mirela, uite gogosile de post pe care le fac eu...de fapt nu am facut niciodata altfel de gogosi....doar pe astea...sunt ffff bune si pufoase...si crema : am facut o budinca de vanilie, doar ca in loc de lapte de vacuta am pus lapte de cocos si dupa ce am facut gogosile le-am umlplut cu poshul cu vf ascutit si lung
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
Gabriela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Eu nu gasesc lapte de orez la super marketuri.... |
eu l-am preparat in casa
edit: astazi am facut supa-crema de morcovi si cartofi innabusiti
de printesa
oanka80 spune:
-mazare cu sos de rosii
-pilaf cu ciuperci
-iahnie de fasole
-salata de fructe
Oana 39+ - Maria-Emilia
AMR 5 zile
poze
*mamica unui fluturas*
beatrice75 spune:
Orez cu ciuperci
mancare de telina(preparata de soacra)
M-am cam plictisit(deja!)de acelasi gen de mancare
helen75 spune:
Briose de post+ salata de legume fierte cu maioneza de post din fasole.
Briosele -era de fapt o reteta dintr-o rev.practic in bucatarie, pe care am adaptat-o. Reteta orig: cartofi curatati, pusi la fiert in apa cu sare, din care se va face un piure. Mai avem nevoie de un borcan de zacusca de vinete + suc de rosii. Se pune in tava unsa cu putin ulei: un strat cartofi, in strat zacusca, apoi cartofi, peste care se toarna suc de rosii . Se da la cuptor.
Eu am facut astfel: cartofi fierti, zacusca de bureti + o lingurita praf de copt nestins+ faina cat sa iasa un aluat nu foarte moale.(nu am mai pus suc de rosii pe deasupra). Am pus cu lingurita in formele de briose (sa fie pline) ( eu am marimea mica, de tabla) si putin oregano si le-am dat la cuptor .
Sunt delicioase alaturi de salata de sfecla rosie.
mireluta39 spune:
Ana, pentru reteta de gogosi.
Azi fac supa de rosii cu orez,mancare de praz cu masline si am de ieri desert,salam de biscuiti.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
Gabriela82 spune:
am facut saratele si placinta cu ciuperci cu foi dupa reteta Cristei, foarte bune si usor de facut
o primavara frumoasa!
de printesa