Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 9
aleesicoo spune:
lumea rea era mama si viitoarea nasica![]()
si ma deochi imediat eu
tinem pumnii si bafta , doamne ajuta sa fie totul bine, si sa ne dai de veste
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo lumea rea era mama si viitoarea nasica si ma deochi imediat eu ![]() tinem pumnii si bafta , doamne ajuta sa fie totul bine, si sa ne dai de veste ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Te tin la curent cu noutatile

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
aleesicoo spune:
am zis k o sa mi pun la mana o bratara rosie cum se pune la bebelusi![]()
fetelor voi ce ziceti sa cumpar de luna asta pampersi nou nascuti, trusa pt unghii si cateva bodyuri?
unii zic k da, altii k nu......
asa creste bebicu
ale
ma
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo am zis k o sa mi pun la mana o bratara rosie cum se pune la bebelusi fetelor voi ce ziceti sa cumpar de luna asta pampersi nou nascuti, trusa pt unghii si cateva bodyuri? ![]() unii zic k da, altii k nu...... ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
indiferent ce zice lumea, fa cum simti tu.
mie mi se pare prea repede, ca mai ai timp. Eu le-am cumparat chiar in ultimele saptamani. Creme, pampersi, tinuta cu care am iesit din maternitate (2 tinute, de fapt, ca nu ma puteam hotara pe care s-o aleg), 2 sticlute si cam atat....E adevarat ca in prima saptamana am alergat din magazin in magazin sa caut cele mai mici body-uri ca nimic nu statea pe ea, dar am primit multe haine si primele luni nu a fost necesar sa cumpar mai nimic.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
aleesicoo spune:
aaa nu ma gandeam lorinn sa cumpar zeci de boyuri...ca am cumparate si de nasica....mai am nou noute si de la finut cumparate tot de mine, ca deh flacaul a crescut si nu a mai apucat sa le imbrace![]()
treaba e ca ma mai gandesc si la partea financiara
, raman pe ultima suta de metri prea multe de cumparat....si stii vb aia parca daca nu sunt cumparate de tine nu sunt asa frm![]()
asa creste bebicu
ale
ma
trutzi spune:
Ce repede a trecut timpul, parca ieri ne spuneai ca e 
Doamne ajuta sa iasa totul perfect! Stie ce este? Fetita sau baiat?
| citat din mesajul lui cora79 Ufffff,lume rea sa deoache fata ![]() ![]() Azi la 14.30 are si sora mea morfologia ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Imi pare rau
fata ca sa ii treaca. Nu te supara, luna viitoare o sa stii exact ce sa faci si o sa fie cu noroc 
| citat din mesajul lui jesia neata fete....declar z1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
trutzi spune:
ale Eu daca as fi fost in locul tau, as fi cumparat 99% din lucruri. Sunt cea mai mare maniaca in viata
La mine trebuie sa fie totul programat din timp, aranjat