Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Vio,sunt acasa de la ora 15,dar nu am mai intrat pe la voi,am fost in butoiul cu melancolie,am avut o stare foarte urata azi,am plans,m-am enervat,mi-am adus aminte de toate datoriile

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Pai si ai stat singurica? Sa vezi ce bataita it dam noi tie. Doar de-asta suntem aici. sa ne ajutam unele pe altele in momente de-astea. Hai sa te inveselim noi putin. Ia uite niste muzicuta pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Vio, ai PM.
Cora, Violab are dreptate, trimitele incolo de datorii, noi sa fim sanatosi.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vio,Polo,astazi am fost la o familie care are 2 baietei,unul de 6 ani,altul de 4 ani,cel mare cu tulburari grave de comportament,dar totul datorita lipsei de educatie din partea parintilor,cabinetul logopedic este varza,sunt la etajul 2 si mi-a plouat in cabinet,in calculator,pe documente,bebe nu mai vine si la noi,cumnatul meu nu precupeteste nici o ocazie sa ma jigneasca,sa ne umileasca pe mine si pe sot ca nu suntem in stare sa facem un copil,,va dati seama ce stare am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

cora,
esti fata desteapta!
da-l incolo de cumnat!ii pot face cunostinta cu ale mele cumnate, sunt la fel de idioate!
datorii?nu vrei sa stii cate am,dar factura minima pe luna e de 3000 de lei.
dotari?lipsa de interes?
calma iubire.a doua colega a facut depresie.stau in concediu,ba chiar in zile libere luate pe degeaba, nu din concediu si sunt platite.
eu sunt pe bune in concediu medical,dar sunt la job su posibilitatea taierii din salariu ca, de,cand ai concediu medical nu mai iei salariu ca lumea,chiar daca tu esti la job.
de la mine pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

cora,
esti fata desteapta!
da-l incolo de cumnat!ii pot face cunostinta cu ale mele cumnate, sunt la fel de idioate!
datorii?nu vrei sa stii cate am,dar factura minima pe luna e de 3000 de lei.
dotari?lipsa de interes?
calma iubire.a doua colega a facut depresie.stau in concediu,ba chiar in zile libere luate pe degeaba, nu din concediu si sunt platite.
eu sunt pe bune in concediu medical,dar sunt la job su posibilitatea taierii din salariu ca, de,cand ai concediu medical nu mai iei salariu ca lumea,chiar daca tu esti la job.
de la mine pt tine
am bagat la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cora, sa stii ca mananci bataie
asa ne-a fost noua vb ?pai cand patim cate ceva nu ne zicem aici oful?
hai capul sus si da l naiba de cumnat...
apropo ce are sora ta?castigi sau nu pariul?
nike, nu am nimic personal cu tine, si este ultimul msg pe care ti l adresez, dar cum se face ca in toate intamplarle prin care trece cate o fata te regasesti in orice situatie, am citit si la odiseea unde scrii ca ai avut ceva probleme cu fetele de acolo si sper sa le rezolvati ca nu face bine la bebei, dar sincera iti spun, ai zis ca lucrezi la guvern sau minister(ca ai insirat mai multe meserii)cum poti fi si prezenta la munca dar si in concediu medical?eu sunt in medical din luna decembrie dar nu am cum sa vin la munca pt ca automat de ceea ce fac acolo trebuie sa raspund pe cand eu (acum respectiv tu)apar pontata....si crede ma ca la cat zici tu ca iti este rau eu nu as fi facut acte de caritate pt locul de munca sa imi pun in pericol viata mea si a copilului meu
este ultimul msg adresat la persoana ta si iti doresc multa sanatate si bebe sanatos

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Cora. imi pare tare rau pentru ceea ce am auzit. Cel mai grav este legat de problemele de la serviciu de care te rupi mai greu. Legat de cumnat, eu zic sa ii zici cateva sa-i mearga fulgii si sa ii fie jena sa mai dea ochii cu voi, mai ales dupa toate prin cate treceti. Oricum oribil caracter, sa se poarte asa stiind situatia voastra.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

cora, cumnatul tau e un idiot. Si lasa ca are girja cel de sus de astia ca el. Tu sa fii sanatoasa si sa va iubiti. Si tu ar trebui sa i-o tai frumos ca sa se sature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

cora Nu mai fii suparata, nici nu trebuie sa bagi in seama astfel de oameni.
Dumnezeu ii rasplateste si pe cei care fac bine si pe cei care fac rau. Sa-i fie rusine!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata!

toate fetele.
Va servesc cu , ceai si suc de portocale

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput