Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 10
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi ale Eu daca as fi fost in locul tau, as fi cumparat 99% din lucruri. Sunt cea mai mare maniaca in viata La mine trebuie sa fie totul programat din timp, aranjat ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
si eu sunt la fel

Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
asa sunt si eu de fel trutzi, nu las pe maine ce pot face azi...vb aia...dar acum ma mai "opresc "si superstitiile
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
camcris spune:
Alexandra si sora mea era foarte superstitioasa, dar pana la urma tot a cumparat cele necesare pentru spital, insa nu chiar totul, in primul rand bady de bebe erau mari, bebe s-a nascut cu 2,50 kg, si ce a omis sa cumperesi destul de important pompa pentru muls, am alergat eu o zi intreaga la farmacii, erau diferente imense la preturi de la o farmacie la alta, i-am luat pompa de la Nuk mi s-a parut cea mai practica, si asa a zis si ea.
Eu cred ca trebuie sa-ti cumperi strictul necesar, caci oricum hainute sigur vei primi mai putin bady, majoritatea vin cu costumase, cel putin asa a fost la sora mea.
Lia73 spune:
va pup de molipsire 

ce se intampla cu voi??? nu prea sunteti vorbarete 
+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
nike974 spune:
legislatie pt viitoare mamici
pentru cele 126 de zile de concediu " de sanatate", diferit de concediul de ingrijire a copilului (ISC) se plateste 85% din media veniturilor de pe 6 luni, totalitatea veniturilor din care se plateste CAS.
concediul pt ingrijirea copilului ISC, media veniturilor din ultimele 12 luni, venituri din care se plateste CAS,nu mai putin de 6oo /luna, nu mai mult de 4000 de lei pe luna.
trutzi spune:
Olllllaaaaaaaaa!!!!!
Ce faceti fetelor? Unde sunteti? 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
| citat din mesajul lui trutzi Olllllaaaaaaaaa!!!!! Ce faceti fetelor? Unde sunteti? ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Eu sunt pe aici. Ce faci?
trutzi spune:
Mania mea este mult mai mare decat orice superstitie 
| citat din mesajul lui aleesicoo asa sunt si eu de fel trutzi, nu las pe maine ce pot face azi...vb aia...dar acum ma mai "opresc "si superstitiile ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

La mine trebuie sa fie totul programat din timp, aranjat