VINE PRIMAVARA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si tot pentru un tonus bun

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pe mine, asteptarea primaverii, intotdeauna ma face sa ascult Tudor Gheorghe.
Haide, primavara, haide !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Mare criza de subiecte. Nu vine in fiecare an?
Sunt sigur ca in atatia ani s-a mai bucurat careva, dati o cautare si postati acolo, ca e plin forumul deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si ce daca s-au mai bucurat altii si in anii trecuti? Bucuriile nu sunt niciodata suficiente ... si daca eu vreau sa ma bucur in fiecare an ca vine primavara e dreptul meu ! A, si niciodata o primavara nu e la fel cu cea precedenta, asa ca am la dispozitie zeci de moduri in care sa ma bucur de fiecare data, de venirea ei ....

Mergi la inceput

Asa ... anul asta am de gand sa ma bucur:
- de ghioceii care au rasarit deja si arata foarte delicati printre petece de zapada.
- de zambilele care au deja boboci ... o sa miroasa, in curand, fantastic, si o sa aiba culori delicioase: alb, culoarea untului, roz, galbene, rosii, mov si albastru inchis.
- de curiozitatea si nerbdarea spiridusului care-si inspecteaza zilnic stratul de flori din curte, plantate cu manutzele ei, si mangaie frunzulitele lalelelor si le povesteste sa mai aiba potina rabdare ca acusi o sa vina soarele si o sa poata sa rasara in voie.
- de planuita si traditionala plimbare pe malul begheiului, unde e o alee de magnolii superbe care, atunci cand infloresc, sunt o sarbatoare de culoare si parfum.
- de gandul ca mai putin si la casa de la tara o sa-mi infloreasca toata gradinuta de lalele si narcise galbene - padure de flori, nu alta....
- de mirosul de liliac, de bratele de flori parfumate si ciufulite pe care le pun in toate vazele din casa.
- de pregatirile de sarbatori, si la noi sunt multe, pe langa cele traditionael, ziua spiridusului si ziua ei de nume
- de gandul la puisorii de gaina pufosi si aurii ca pufuletii de alun
- de primul picnic cand vantul pisca inca iar pamantul mai are ceva din umezeala iernii, dar soarele straluceste vesel si gazele dau tarcoale.

Am o mie de motive sa ma bucur de primavara!!!!!

Mergi la inceput

Nu e rau sa te bucuri, dar s-ar putea face un pic de ordine si uni topicurile, sa ne bucuram impreuna, intr-o unitate cosmica hiperbolica

Dar unde ati vazut voi primavara, ca poate de asta nu sunt cuprins de spirit? Eu inca vad zapada, geamuri inghetate si contorul de gaz in plina viteza.

Mergi la inceput

La cat chef de viata se simte in postarile tale, mai bine mai ia un pahar de si simte-te hiperbolic superior. Nu esti Unpacatos, esti un sparge chef, genul ala de om care ar unge cu dorhot si florile lui aprilie, doar ca sa arate ca e superior muritorilor de rand care le admira. Si nu te chinui sa raspunzi, ca nu-ti mai bag in seama postarile, chiar nu vreau sa-mi stric dispozitia pentru cineva atat de nesuferit.

Mergi la inceput

Foarte emotionant, zau, numai ca eu nu beau.
Incearca altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

pentru UnPacatos.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

Mare criza de subiecte. Nu vine in fiecare an?
Sunt sigur ca in atatia ani s-a mai bucurat careva, dati o cautare si postati acolo, ca e plin forumul deja

Daca esti atat de inteligent astept noi subiecte din partea ta!Mai mult ca sigur ca mintea ta sclipitoare nu duce lipsa!..asa ca retragete in barlogul tau si citeste altceva. Fara cuvinte jignitoare la adresa altora!Culegi ca sadesti!

Mergi la inceput