Sezatoarea canadiana (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

http://www.romanidepestehotare.com/profiles/blogs/ce-suveniruri-cumparam-din

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Jesse nu, eu stau in Montreal! Insa daca ma mut la Toronto (cum ma bazaie un gand, insa dupa ce termina copii gradinita) e de retinut.
Si mie imi place chestia asta aici, ca nu se baga nimeni in sufletul tau. Mie tocmai asta imi place, ca nu ma suna nici un vecin sa-i imprumut vegeta, Nu ca as fi salbatica, eu dau cu draga inima, insa de obicei cerinta vine si cu autoinvitatie la cafea, si cu stat la barfe etc, ceea ce nu prea imi place. Noi suntem un tip de oameni mai discreti asa, ne place singuratatea noastra.
Chiar cand am mers la inmormantarea colegului meu m-a frapat chestia asta. Toata lumea era calma, linistita, si toata lumea zicea : E decizia lui, trebuie sa o respectam. Chiar mama lui a zis asta. El e fericit acolo unde e, de ce sa fiu egoista sa ma gandesc la mine? Normal ca e un easy way out, o rationalizare ca altfel ai innebuni, ca persoana apropiata. Insa o parte de adevar exista, ca e o decizie care trebuie respectata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

crisflo34, eu stau in North York. Am impresia ca nu suntem asa aproape. Poate, daca ajungem la intalnire, ne cunoastem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zavalita

http://www.romanidepestehotare.com/profiles/blogs/ce-suveniruri-cumparam-din

sarut'mina ! am si imprimat blogul, sunt chestii fainute si convenabile; adevarul e ca nu prea am inspiratie la cadouri sa fie si ieftine dar si faine (pentru prieteni apropiati mai ales care sunt acum acolo alaturi de sora-mea, ca ai mei oricum nu asteapta nimic, doar pe noi cu sufletul la gura).

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Referitor la intalnire, as putea sa vin, fie pe 5, fie pe 12 Martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Rocs, hai mai scrie de olimpiada si vancouver, plzzzzzz. convinge-ne sa venim la voi, de parca am avea nevoie de munca de lamurire...e asa de frumos la voi,tusti ca din pusca as veni. dar e si asa scump, brrrrrrr... Chiriile s-au dinamitat rau in ultimul an.pe mine ma mai incearca asa o dorinta spre vest, sotul e mai anti, mai ales de cand a vazut preturile la case.

dar de frumos zice ca-i super. aia e canada asa cum mi-o imaginam candva cand nici prin gand nu-mi trecea ca as putea sa plec de aicisea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Crisflo, bine ca ai scos capul, nu vii si tu la intalnire?
jessie?
Cris1511?

Reiau mesajul cu intalnirea.

Sambata, 27 februarie, ora 4,30, la Mandarin pe www.mandarinbuffet.com/locations_northyork.html" target="_blank">Finch/Dufferin
- maru + prietena
- mQQm + mama+ pepitel
- khristin
- Magdone + mama
- Donia
- CataD

Inacanada, poate dai o fuga si pana la noi, esti pe aproape cu botezul? Se pare ca 27 e convenabil pentru mai multa lume.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Propuneri intlaniri Montreal
Locatie: www.boccacinos.com/bbeta/eng/locations_stlaurent.html" target="_blank">Boccacinos Cote Vertu
Ora: 18:00

5 martie: nelia, cge, Simonna, Doloress, ange, Ione81, AnaStroe, mimitete, pitilache, Diana2007, delia79, casandra

12 martie: pitilache, monicutza_bb, Doloress, Podeanu, cge, AnaStroe, Ione81, Diana2007, bebitzu, delia79, casandra

5 sau 12 martie???? Haideti la vot!!!
Monicutza, Dana si Bebitzu voi nu puteti deloc pe 5 martie?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, eu nu mai am timp sa intru deloc pe net ca am inceput training-ul cu noua colega:( si nici sa respir nu mai pot.

Nu mai stiu ce s-a discutat, vad ca intalnirea a ramas pe 27, pentru mine e OK, Ina imi pare rau ca nu poti sa ajungi, dar lasa ca ne vedem noi data viitoare.
Eu vin tot asa cu mama, cred ca o iau si pe Olivia, pe Razvan nu stiu daca il mai conving, o sa vad.

Ma bucur ca s-au hotarat si fetele noi sa participe, nici eu la prima intalnire nu cunoasteam pe nimeni, dar de asta sunt intalnirile nu?

pupici si sanatate tuturor!

Magda, 33+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

5 martie, fie-va mila, ca eu sint ne-scoasa in lume si pe 12 chiar nu pot!!!!

Ana, vorba unui prieten, stai sa se termine olimpiada si o sa fie la juma de pret toate alea alea!

Pusi
S.

Mergi la inceput