Sezatoarea canadiana (172)
Raspunsuri - Pagina 18
CriPOD spune:
Eu pe 5 nu pot, pacat de 12! Mnoh, pe cand sa ma infiintez si io la o intalnire montrealeza! Dang!
Simonna, recunoaste aici cu mine ca nici la 20 n-a fost asa frumos si bine!
Dana, ce frumoooooos! Ti-au copt-o la superlativ! Sa tii cu grija biletelele alea, plangem impreuna la batranete, mai tin si eu cate un cordon ombilical, o chestie, ceva, pun etichete, sa-mi amintesc ce sunt.
Vezi ca este ulei de peste lichid, cu gust de lamaie. Eu bag mare la el deja de ani buni.
pepit
ritah spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor!!
N-am disparut de tot, din pacate muncesc la greu si nu prea am timp, dar va citesc din cand in cand.
Vin si eu la intalnire, va rog treceti-ma si pe mine pe lista.Pe lista din Toronto, in caz ca nu va mai amintiti cine sunt.
De abia astept sa va vad.
jessie spune:
Donia, poti sa ma treci si pe mine pe lista de intalnire cu o prietena? A venit in Canada doar in septembrie anul trecut si nu i-ar strica sa-si mai faca niste prietene
Donia spune:
Intalnirea
Sambata, 27 februarie, ora 4,30, la Mandarin pe www.mandarinbuffet.com/locations_northyork.html" target="_blank">Finch/Dufferin
- maru + prietena
- mQQm + mama+ pepitel
- khristin
- Magdone + mama
- Donia + fititz
- CataD
- jessie + prietena
- ritah
Imi place, imi place, creste lista!
O mai cresc si eu, m-am hotarat sa vin cu domnisoara mea.
Am uitat pe cineva? Parca mai era o mama?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Dana wow ce frumos! Felicitari pentru asa familie iubitoare! Ana eu mereu am remuscari ca nu am facut ENAP-ul, ca oscilam intre HEC si ENAP. Deci mai bine ca nu l-am facut. Nici serviciul nu mi-ar fi rambursat nimic de la ENAP, ca ar fi clar ca n-as mai lucra la ei. Monicuta McGill stiu ca sunt tare batuti in cap, poate la Concordia ar fi mai maleabili. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves" |
Doloress, eu dau exemple izolate, si pesimismul meu le vede pe alea negative mai degraba :((, dar cine stie-poate tu odata absolvind ai fi avut alta soarta, eu la fel; eu am avut probleme cu limba la momentul ala, asta m-a tinut pe loc de la o diploma unde trebuie sa ai un vocabular impecabil (lasa ca tot acolo am ajuns acuma, dar macar au trecut niste ani si m-am pus la punct); nu stim niciodata daca, din pacate; ar fi fain ca-n Fringe (nu stiu daca-l urmariti, mie-mi place mult serialul) sa testam mai multe universe paralele si sa comparam variantele de choix.
Am o rugaminte la voi: cunostinta mea de care v-am mai scris ca are probleme financiare+nu gaseste job, are bebe mic-o fetita; sotia lui e parenata, inca nu au temrinat procesul drept care nasterea i-a costat vreo 6.000$ peste ce aveau deja; daca aveti lucruri de bebe mic, orice, de care considerati ca va puteti debarasa (de la carucior la babetici, orice) eu le-as colecta la intilnirea din 5 martie ;ei au necazuri mari financiare acum din cauza asta, dar in privinta asta nu stiu daca pot face eu prea mult :((
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Simonna spune:
Ana, cit e de mica bebelusa? Ajuta hainutele lui Addison de cind era nou-nascuta? Si mai marisoara, asa 0-3 luni? Am si un fel de cos-patutz pe care as putea sa il dau... Si cadita cu spatar, ca nu mai sta in ea... Si, avind in vedere proximitatea noastra, putem sa ne miscam mai repede de 5 martie, chiar si azi - miine.
Suna-ma daca vrei,
S.
zavalita spune:
Vorbind de scoala, asta a fost unul din motivele pentru care am ales toronto. eu vreau sa ma apuc din nou de scoli, asta ce-l putin e planul meu aici. eu sunt muta de ca puteti invata in franceza, mie mi se pare peste mana de obositor, desi eu aproape inteleg numai franceza scrisa, aia vorbita imi creaza riduri de concentrare....
chiar vorbeam cu sotul, "mai... daca limba nu e o mare problema, ca se invata si bla bla bla, hai domne in austria, ce mai tura vura!..." dar vad ca nu-i prea surande invatarea germanei, de care eu sunt indragostita iremediabil... asa ca, cred ca mai conteaza si limba.
eu iar nu-mi pot imagina viata mea vorbind italiana, cred ca la un moment dat m-as stramba la oameni...mi se pare asa de falsa limba asta, ma calca pe nervi intonatia lor. in schimb spaniola e ok.
fiecare cu pasaricile lui.
Am vandut masinaaaaaaaaaaaaaa!!!!yessssss...luni imi dau comanda de bilete ...si yess, maine imi vin si sacii de vidat, asa ca ma apuc de probe...
O calatorie de mii de mile incepe cu un pas
zavalita spune:
cu asigurarea ma poate ajuta cineva cu info?
Ritah, MQQM voi ati platit sume exorbitante de ordinul sutelor la inceputuri pt masini second pana in 2500- 4000?? doar asig obligatorie pe o parte?jessie tu pe ce platesti atat?
zavalita spune:
Apropo de vecini Ione, mi-a trimis vecina lui mama niste sarmalute de post delicioase...
de fapt nu mi le-a trimis chiar mie, e un caz ciudat vecina noastra, numai mie imi place bucataria ei si parintii mei, si frati-miu cu soata si barbati-miu s-au inteles sa-i critice tacit mancarea..evident vecina nu stie, asa ca eu primesc la pachet tot ce ii da mamei.
jessie spune:
Zavalita, noi cand am venit am luat o Toyota Corolla veche de 7 ani cu aprox $7,000 (cu tot cu taxe incluse). Prima asigurare am facut-o in Kitchener (acolo am stat primele doua sapt de Canada) la $130 (fff putin). Ne-am mutat apoi in Toronto, la Don Mills cu Eglinton ( trebuie sa te familiarizezi cu strazile déjà ), care nu e zona f rea, dar nici super, ne-a crescut la $200 parca. Dupa 5 luni ne-am mutat la Royal York cu Dundas, care e o zona super, case faine, bloc in care canadieni erau in chirie si de zeci de ani. Ei bine, acolo ne-au crescut asigurarea la $300 !! pana acum avusesem cu State Farm, dar am zis ca e mult prea mult. Asta ca sa nu mai luam in calcul ca sotul meu a luat direct driver licence G full, si asta ajuta la asigurare.
Asa ca ne-am mutat la TD, iar apoi la TD Meloche Monnex, care imi ofera reducere pentru ca sunt inscrisa in CMA, desi eu am doar G2. Iar dupa cum ziceam, acum platim $160.
Si pentru noi la inceput toate astea ni se pareau limbi straine, dar te inveti cu timpul.