Sezatoarea canadiana (172)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

daca citesc aici

The mandatory automobile insurance coverages in Ontario are: $200,000 of third party liability, statutory accident benefits, uninsured automobile and direct compensation-property damage.

sa inteleg ca asta-i doar de-o parte?
ca eu de asta vreau-asta-i RCA

de ce va luati voi Casco- pe de doua parti?adica ti-o repara si pe a ta.Se merita pentru un harb de pana in 3000?cat te poate costa o oglinda, un far...

eu tot nu inteleg de ce se plateste atat in ontario.

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

de fapt intrebarea mea ar fi in astia 200-250 ce fel de asigurare platesti? aia obligatorie sau si ce-a pe 2 parti?
da doamne sa fie ambele

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
DONIA - da, OIM. E cel mai bun pret, dar poti beneficia o singura data. Uite la bagaje astfel
Bagajele de cala permise sunt: 1 bagaj de 23 kg pentru fiecare pasager. Pentru copil/bebelus cu loc sau bebelus fara loc este permis in cala si un carucior pliabil si/sau scaun pentru masina. Bagajul de mana: Este permis un bagaj cu urmatoarele dimensiuni: 56cm x 45cm x 25cm cu greutate maxima de 23kg si aditional un laptop sau poseta sau servieta cu dimensiuni care nu depasesc 56cm x 45cm x 25cm.

Anca esti sigura ca la bagajul de mana ai voie maxim 23 kg, ca si eu zbor cu BA si bagajul de mana e de 8 kg maxim, nu 23 kg. 23 kg sunt pt la cala. DAR m-as interesa daca voi nu aveti regim special pt ca emigrati. De obicei, la emigranti e diferita politica de la check in la bagaje, cel putin asa era cand am emigrat eu acum 7 ani. Adica emigrantii (tocmai pt ca emigrezi si se presupune ca ai mai multe bagaje decat ala care merge in vizita) au voie la mai multe bagaje. Suna la BA si intreaba.

LA MULTI ANI fetelor sarbatorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

voi o sa va puneti telefon destul de repede si convorbirile loco sunt gratis!
cu o cartela de telefon poti suna oriunde, chiar si in tara...
eu mi-am luat mobilu anu trecut, dupa 3 ani de Canada, nu am simtit nevoia deloc, iar acum nu cred ca suntmai mult de 5 persoane care imi stiu numarul
La inceput, nici nu e recomandat sa dai mobilul in resume, sa nu fii apelat pentru vreun job cand estiin trafic ori in locuri mai rusinoase :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Vroiam sa va spun ca i-am luat mamei bilet cu 880cad pt martie cu polonezii (LOT) si cam aceleasi pret e valabil pina la 25 iunie si ai voie la 2 BAGAJE DE CALA DE 23kg...

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LMA!!!! Sarbatoritelor noastre!
Inca o data va multumim de urari
Eu cu olimpiada nu am treaba, ca nu mergem, doar ce mai urmaresc la tv ca si voi.
In mod clar e soare, frumos, si pot sa zic ca au ghinion nu gluma. Intai cu baiatul acela, apoi cu vremea. Stiu si eu ce le-a trebuit?
Din cate stiu biletele sunt destul de scumpe. O sa incercam sa mergem si noi in dowtn in wk, caci avem numai zile de nastere sapt astea.
In rest toate bune.Nu am mai primit vaicareli de la scoala inca, drept urmare mergem si ii luam de la "restaurantul" McD jucariile alea cu olimpiada (da fara mancare).
ast mic e vesel voios, nu are el treaba. Eu incerc sa depasesc sentimentul de vinovatie ca nu merg la sv
Si imi tin mintea ocupata ca sa nu ma gandesc la cine stie ceDe fapt de cand cu acupunctura asta parca ma simt mai bine. Da iau la vitamine cat pt cat nu am luat pana acum.
Nelia, cum zicea miki, acum ai baiat
Eu una vaz clar ca baietii astia au ceva mai "special"
Dar noroc ca m-am obisnuit de acum si stiu la ce sa ma astept. si mai frumos e ca te tin in forma asa
Eu tot intre activitatile lui al mare si app mele. Da totul e bine cand suntem sanatosi ce mai tura vura.
felitari fetelor pt viza si va zic drum bun.
Si eu stiu ca e bagajul de mana de 8kg, si nu cred ca are legatura ca emigreaza.
Aha, carmen, te pregatesti de plecare?Ce as merge si eu, da intre itele tesute nu am cum sa merg asa cum sunt Inca ma gandesc cum sa fac si eu.
Olga . Vreau sa mai vaz si eu boieroaica, ca am 2 flacai aici ca bradul
Si domsoara Z... Eh, vise taica.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Salut fetelor,

In primul rand, un calduros LA MULTI ANI!! sarbatoritelor, sa fiti sanatoase, iubite, norocoase si banoase .

Pt intalnirea Mtl, votez si eu pe 5 martie, desi orice data e buna sa mai socializez un pic.

Sa va spun ce-am patit azi. De vreo 3 sapt, vecinii mei care au 2 baietei, fac un zgomot infernal seara. Mai bine zic copii, si anume tipa, se joaca cu clanta de la usa si cu stopperul , arunca obiecte grele care se sparg sau asa am eu impresia, si asta cateva ore. Ei bine, mi s-au intins nervii din cauza ca buburuza mea adoarme lesinata pe la 6 pm, pt ca nu doarme ziua. Si se tot trezeste din ora in ora urland din cauza zgomotelor vecinilor pana pe la 10 pm. Va dati seama ce distractie . Pe fondul oboselii acumulate, intr-o seara m-am dus si am batut la usa respectivilor, ca soimita mea imi imprastia creierii cu plansete. A raspuns madama, mi-am zis pasul, si ea foarte calma a zis ca va incerca sa rezolve situatia. Buunnn! Numai ca am inceput sa am mustrari de constiinta, m-am gandit ca poate si a mea deranjeaza cu plansul, ca si baietii ei sunt mici etc. Azi o vad pe culoar si imi cer scuze, ca eram obosita, ca nu se va mai repeta, chestii-trestii. La care ea imi spune ca isi da seama ca deranjeaza, dar nu are ce face ca baiatul ei cel mare e autist . Am crezut ca intru in pamant de rusine, m-am simtit ca ultimul om . Ma simt ca un monstru, numai la asta ma gandesc, cred ca ma mai duc odata sa vb cu ea, offfffff . Mi-am jurat ca nu ma mai trezesc vorbind altadata . M-am racorit aici la voi, scuzati va rog.

Ma duc sa citesc din urma, ca sunt o nerecuperata.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani pentru sarbatorite: Maru, Dana si Donia (in avans)! Si mie imi plac varsatorii, mai ales barbatii!

Dana, un pic mai in urma am scris despre glazura, poate nu ai vazut... asta pina vine Ange cu reteta, pe care o vreau si eu de altfel.

Daiopri, ma bucur ca te simti mai bine si ne mai dai vesti!

Denisam, am vazut-o pe Ema schiind, e superba pe pirtie!

Fetelor care se pregatesc de plecare le doresc sa le mearga totul de la foarte bine in sus!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Delia, prin comunicare se rezolva intotdeauna cea mai mare parte din probleme de convietuire, in casa sau in afara ei. I-ai spus, era dreptul tau, si copilul tau e mic, acum stii care e problema, ea la fel, tu vei fi mai toleranta, ea ca incerca pe cit posibil sa reduca din zgomot... deci eu cred ca nu ai de ce sa te simti vinovata, amindoua sinteti mame si va veti intelege reciproc.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Iaca aterizez si eu.

Inca vii, inca optimisti Maine vine sotul acasa, imi vine sa ma imbat de pe acum.

Boieroaica e bine, a parcurs 3 m singurica. Era sa fie facuta frigaruie ieri de catre frate-so ( a luat un bat de frigarui si il tinea sa cada Sophia in el) Norocul ca mi-am recuperat fata cu doar o mica zgarietura. Eu mama ingrata eram pe "tron" ca tre sa stai si acolo.

Apoi nu stiu care din cei doi a zgariat LCD screen-ul cam 20 cm. Vine Stefan si cred ca-i mananca (era jucaria lui)

Oricum noroc cu doua familii de prieteni. Unii l-au luat pe balaur la Science Centre sambata iar ceilalti l-au luat la ei la play date luni 3 ore. Fara ei cred ca eram doomed. Oricum cred ca le fac monument la cat m-au putut ajuta poate fara sa-si dea seama.

Daiopri merci de intrebari. Ti-am trimis 3 poze compromitatoare cu boieroaica. Daca o mai vrei dupa ce le vezi chiar te iau de soacra.

Ange merci. De Pasti cand apari in To noi avem ziua Sophiei asa ca nu ne vedem. Next time? La o prajitura, o maslina ceva?

Zicea careva de romani fericiti. Eu mai fratilor! Pe bune de nu-s fericita in Canada. Am o familie frumoasa, suntem sanatosi inca, profesional o duc binisor (destul cat sa ma simt smart si apreciata, ca femeie de cariera nu am fost nicioadata. Eu m-am nascut in secolul gresit. Trebuia sa ma nasc intr-un castel, sa am treaba sa am doar copiii si sotul fericiti, casa pahar si sa ma dau intelectuala citit si cantand la pian), sotul ma iubeste si ma respecta iar eu il ador. Bani nu am multi, dar zau daca imi trebe mai mult decat am. Acum tot sper sa ma vad bunica, sa imbatranesc frumos si poate poate mai apuc sa scriu si cartea mea.

Va saluta cu drag ultimul mohican.

Mergi la inceput