Cum sarbatoriti anii de casnicie?
Raspunsuri - Pagina 2
carolinah spune:
Noi am decis ca la fiecare 10 ani sa ne intoarcem in unul din locurile unde ne-am facut luna de miere. La anul va fi prima data.
In rest am mai plecat pe undeva, la restaurant etc, dar de fiecare data si cu copiii!
LindaZ spune:
Uau, multumesc. Nu m-am gandit niciodata sa iau masa pe un bloc de 8 etaje ... super! Si poza de la nunta pe tort ... si sa ne intoarcem in locuri unde am fost la inceputuri ... sau sa facem un album cu poze cu noi... ce de idei!
Pentru SPA va recomand Breaza, desi nu am fost.
Mihaela Zaharia
beatrice75 spune:
Interesant rau ce spuneti voi aici. Noi am facut cun civila separat de cea religioasa, dar in acelasi an. Cand sa sarbatorim?Ne-am cunoscut in martie, civila in august si religioasa in nov. Luna martie imi place in mod deosebit. Waw, ca sa ma introc unde am fost in luna de miere, cam complicat, Maldive.
freedelia spune:
Noi mereu am facut ceva deosebit, ceva ce voiam de mult sa facem, ceva nou, etc.
In primul an, am mers la un restaurant frantzuzesc care abia se deschisese in orasul unde stateam atunci (nu Shanghai) si era singurul resturant de lux ne-chinezesc.
In al doilea an, am mers la un bar in varful celei mai inalte cladiri din Shanghai, care abia se daduse in functiune.
In al treilea an, am mers la un resturant care se invarte (ceva ce eu doream de mult si niciodata nu ne facusem timp)
In al patrulea an, am mers la un SPA chinezesc traditional.
In al cincilea an, am mers in orasul unde ne-am cunoscut pentru un weekend, am stat la hotelul unde am luat micul dejun dupa prima noastra noapte impreuna, am mers in toate locurile pe unde mergeam inainte sa ne casatorim -- a fost o excursie superba.
Anul asta (al 6lea) am botezat o fetita, primul copil botezat de noi. Asta mi s-a parut cel mai deosebit lucru pe care l-am facut, a fost foarte special, cu atat mai mult cu cat si noi asteptam inca un bebe.
Mi se pare super subiectul, mi-a amintit de toate lucrurile deosebite pe care le-am facut de ziua noastra... as vrea sa mai facem si de acum inainte lucruri unice (pt noi) -- bungee jumping sau sky diving, o tara in care nu am mai fost, o calatorie in desert, etc...
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 8 zile maxim!!!
POZE
jenn spune:
Prima aniversare -am comandat un tort mai mic,dar la fel cu cel de la casatorie,a fost surpriza mea pt sot.De obicei iesim in oras,mergem in locuri frumoase in care nu mergem cu alte ocazii.