*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)
Raspunsuri - Pagina 15
blankar spune:
mai scriu un mesaj ca nu am vrut sa il stric pe cel de dinainte
Marc a fost un pic anemic la nastere dar acum e ok
i-am refacut hemograma si e ok
maiine il ducem la decalotat
din pacate lui Eric nu i-a trecut infectia cu coli dupa 10 zile de
zinnat (10 ml pe zi) si pe deasupra mai are si puroi in urina
ma dispera cu infectiile astea
cred ca o sa trebuiasca sa ii puna branula
Gecko,Tuchi,Naty!!!!!!!!!
se termina odata cosmarul asta ????????
mi-e mila de el de nu mai pot,atata antibiotic am bagat in el !
si saracul nu protesteaza
simt ca cedez nervos
nu ma bagati in seama numai am vrut sa ma descarc,stiu ca va plictisesc cu subiectul asta
va pup
Nicoleta spune:
Blanka, of, cum te pot ajuta? Sa incerc sa ma interesez aici de un medic? Cand il duceti la circumcizie?
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
mihutza11 spune:
mai deci sunt fenomen copilasii astia cu apa!
si Andrei ii place mult sa se joace la apa.. dar inca e cumintica fata de ce am vazut pe aici
..
Stelutz si Andra tot asa intinde rufele.. mototol ![]()
Zozelicule fetita draga!! asa ma bucur!!!!
Blanka off asa rau imi pare de bietul Eric.. imi imaginez ce e in sufletul tau...
eu miercuri am prima eco.. nu mai pot de nerabdare.. uite numai ma gandesc si ma apuca emotiile.. iar tati o sa fie la servici
si nu are cum sa vada si el samburelul.. mergem numai noi fetele la intalnire..
in alta ordine de idei pe mine pe mine ma apuca greturile seara.. nu atat cat sa vomit, dar oricum destul de incomod.. la Andra nu am experimentat nimic de genul asta..
si
9+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
nicol_conte spune:
Felicitari Zoze II! Sa fie intr-un ceas bun!

La multi ani puiutilor Andrei , Mihnea si Rebeca care au implinit azi 2 anisori!Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Am citit si eu din 2 in 2 si am vizionat pe Tea de Alice care serveste masa intre perne cu pielea goala
si am vazut-o "la lucru" cu puzzle-uei si alte chestii..
M-am amuzat cu francofona Andra de Mihutza si mai nou cu Teo de Ariel care vorbeste aceeasi limba...
Am vazut-o si pe Tea de Stela murdara toata de cioco la bot
, dau si eu un
harnicutei care o ajuta pe mama la intins rufe...
Apoi am dat de Zana de Kya cocotzata la loc de cinste, alta harnica nevoie mare-cum spala ea prosoapele maicasii
..
Evident , din peisaj, cand vine vorba de apa nu putea sa lipseasca tocmai Dudelul lui Mimo
- ce misto e wc-ul chiar langa chiuveta, ajunge baiatul la mare fix!
Mi l-am imaginat si pe Mufa facand crize de personalitate in Mall- Luny felicitari pentru noaptea odihnitoare pe care ai avut-o, iti doresc la fel si asta noapte!
De Sof de la Ploiesti nu mai zic...imi inchipui ce-o fi fost de ea cand s-a vazut la sala, libera la strige cat o tine gura ce-a invatat-o maicasa acasa...
Pe Ramo o
ca ea a avut multa treaba azi cu mancarica si a obosit...
cam atat...
Aaaa, mai voiam s-o
si pe Vali si s-o felicit pt noaptea cat de cat buna pe care a avut-o langa cei 2 pitici!
Blanka imi pare tare rau ca treci prin asta cu Eric, imi imaginez doar ce trebuie sa fie in sufletul tau
. Si nu te mai gandi ca ne plictisesti cu subiectul asta, ai uitat de ce suntem aici? 
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ramo_cata spune:
blankar nu ne plictisesti delloc...f bine ca te descarci si in plus tare imi e mila de puiutul tau..off ale naiba de infectii chiar nu inteleg de ce nu se vindeca
si bafta la decalotat
beii si eu m-am gandit zilele astea la misha cea timida...hai ca nu-mi vine a crede[:-)]...
sovi da am vazut la tv ce inseamna stampila de pe ou...cand au anutat la tv aveam oua cu cifra 3..acu'am oua de tara..sper sa se mai incalzeasca sa inceapa gainile sa oua ca sa nu mai fiu nevoita sa cumpar...il am pe socra'miu care strange toate ouale pentru andrei
..
mihutza tin pumnii pentru miercuri si abia astept vestile ..m-am uitat la semnatura ta si deja au trecut 9 saptamani..mama mama ce repede trece timpul
asa ma apuca niste emotii cand va aud de bb-ici,burtici,greturi...parca as vrea si eu dar ..off ...nu ma simti deloc pregatita,nu -mi gasecs locul,nu stiu parca imi lipseste ceva...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Zozeeee, felicitari 
sa fie intr-un ceas bun ! Si sa fie sanatoasA
!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Blankaa
sa scape usor Marc de taietura si Eric sa se faca bine repede 
Eu nu stiu cum e cu ouale si nici nu vreau sa stiu
, noroc ca noi nu prea consumam .In schimb am vazut un documentar despre pui si nu-mi vine nici sa ma mai uit la ei in galantar dapoi sa mai si mananc
Oribile vremuri traim 
Incarc acum niste filmulete dar presupun ca le veti vedea abia dimineata ca merge gheu.
M-a ocupat de aranjat serbare pt Dudu si m-am conversat cu diriga Teodorei .Si am facut o amarata de friptura si m-am ars la mana rau de tot, cu basici 
Va pup si va doresc noapte buna 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
nicol_conte spune:
Eu sunt cam suparata pentru ca vineri cred ca a tras-o curentul pe Alexia la gradi
. Dupa ce a venit acasa a inceput sa se vaite ca o doare ochiul drept, in cateva ore i s-a umflat si s-a umplut de secretii. Cu ochiul si-a mai revenit cat de cat, dar tot we s-a vaitat de gat si azi noapte de urechea dreapta.
Asa ca ne-am prezentat azi cu ea la medic, i-a gasit gatul varza si timpanul urechii drepte usor inflamat. Pe langa astea , bineinteles ca nu puteam sa scapam de celebra tuse
. Asa ca i-a dat 7 zile antibiotic si nurofen +tantum verde si o sa treaca.
Antonia vad ca e bine.Face progrese vizibile pe zi ce trece, manca-o-ar mama de fata cuminte
Spre deosebire de alti copii , care sunt de-a dreptul atomici, ea chiar e cuminte, e drept ca are si ea momentele ei mai rele,dar una peste alta , e ok. Cand isi gaseste ceva de facut ,adora sa repete lucrul ala iar si iar, ma dispera cum nu se plictiseste de atata rutina.
Ma duc sa fac un dus, poate mi se incarca si mie un filmulet cu Antonia..
nicol_conte spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=a62aa1f364c968b1e83a62&skin_id=701" target="_blank">Ce ziceti si de mine?
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte [center]www.onetruemedia.com/shared?p=a62aa1f364c968b1e83a62&skin_id=701" target="_blank">Ce ziceti si de mine? [/cente |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128