*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
mimo la mine se intampla asta cu apa pusa un veva si varsata, stand in cada
, si de muuulte ori arunca cu galetusa pe jos
, e inundatie juma de casa, ca iese din baie
...sa-ti spun ca am vizionat on and on Dudell la apa, circa jumate de ora
, caci asa vroia Muf?..
zoze nasol la voi, nasol si aici in mareata capitala, ce sa zic, tara misto, frate
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Bitzulina, vezi ca dvd-urile cu oraselul lenes sunt gratuite cu gazeta sporturilor, in fiecare marti. Si eu mai am unul in plus, cel verde, nr.2, il ai??
zozela spune:
Valen,zile(si nopti) usoare,mami!!
Doamne-ajuta,sa fie toate atat de bune si frumoase!
Tin minte ca la inceput,l-am tinut pe Mihai,in patut.Nu-ti mai spun cum saream la fiecare suspin al lui,cum sarea Dan-in picioare,in varful patului,sa-l priveasca,sa nu patesca ceva,sa nu se sufoce..
Cand a inceput sa suga zdravan,l-am cazat cu noi in pat,atarnat de tzitzica
Pana la 3 luni,l-am tinut cu noi,apoi l-am mutat in patutul lui,fara nicio problema.N-a sesizat despartirea,dormea dus..Asta pana pe la 7 luni,cand a inceput cosmarul cu trezirile si tzatzarile
,dar asta e alta poveste,deja..
Pupici!
Leano,ce faci muica?!![]()

fetele!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
bitza037 spune:
Vali, saru'mana, dar la Ikea nu ma incadrez in suma care sunt dispusa sa o dau, in jur de 20 mil......la ei un dressing de 2 metrii costa peste 24 mil.....iar mie imi trebuie de 2,70......ma gandeam la un moment dat sa iau de la ei cosurile, bara pentru pantaloni.....de fapt.organizatoarele dinauntru, dar nu stiu daca se potriveste latimea lor cu ce exista in alt sifonier/dressing....uffffffff, grea treaba asta, si mai ales ca sunt cusurgie
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Bubule, nu il am pe ala verde...decat pe cel rosu si albastru....si eu cand le-am luat am platit cate 100 si ceva de mii.....nu mai inteleg????cum este gratuit?
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:
off luni mi se pare cea mai grea zi din saptamana..am gatit:ciorba de gasca si ciorba de cartofi cu salata verde.de post pentru mine,as vrea sa tin post saptamana asta ..sper sa pot..l-am hranit pe maimutoi,am dat cu aspiratorul,am sters praful ,am spalat baia,bucataria..
azi mi-a cerut andru ou,mi-au ramas de ieri 2 oua fierte ,le-a vazut pe mobila de bucatarie si mi-a cerut..initial am zis ca se joaca cu el,dar zic hai sa-i dau sa-si faca de lucru ca oricum aveam treaba si aveam nevoie de liniste..i l-am decojit,l-am dat pe jumatate si i l-am pus in farfuriuta lui ,i-am dat furculita si a inceput sa manance singur..il incurajam ,de la distanta
asa mami papa ca e tare bun outul...el zicea DA DA si a papacit tot oul...

bubu sanatate lui Vladutz
iau si eu o gura din bunatatile gbutucelei ca sa-mi revin ..
si sa-ti traiasca flacaul...
nico iote colea un ceai roz...cu zahar si lamaie ...cafea roz iote ca n-am
si sa treaca mucii repede
alice ff tare theo cu cresa si olita
si mare lucru la nici 2 anisori sa ceara olita la prima ora...sa o tina tot asa
olgule
andru meu face dezastru in camera lui,cand stam in camera doar acolo are acces..si arata ca dupa razboi,acu se joaca cu amsinile,acu' vrea sa se joace cu mingiutele si asta numai in prezenta mea,pe ta'su nu prea il baga in seama,sare in patut,in pat,se suie pe scaun,se suie in cosul cu jucarii,rastoarna cosul cu jucarii,daca nu-l bag in seama stinge televizorul,deschide usa si fuge pe hol..
ma face calut desi are ce sa calareasca,dar e mai bine la mami in spinare...
kya ff tare sanziana
ce mocuta are ..de om nevinovat![]()
ariel andru la marcel zice"paci" ,pe un prieten de-al randunoiului il cheama marcel si tot zicea el intrr-o zi "tata paci paci..tooll"...imi zicea ca tata se duce la fotbal cu marcel
...la marsh zice "pash"..
mimo ff tare duuuDuuu..si ce indemanare are

teo bine ai revenit
zoze prin cate ati mai trecut si voi
aa cred ac am uitat sa va zic ca mai acu' vreo saptamana si ceva am fost la firma unde lucrez...ptiuuu asa ma rog la DD sa apara ceva ceva pana termin concediul ca sa nu ma mai intorc acolo
totul ca inainte doar ca s-a schimbat locatia ,e mult mai misto ,totul nou dar ce bine ar fi fost sa se schimbe si conducerea,unii colegi...
vali sa o tina tot asa

si andru e innebunit dupa apa,se balaceste ca o gascuta la baitza ,ma face fleasca din cap pana in picioare cat stau cu el sa se balaceasca...in restul zilei evit sa-l las la apa pentru ca este cam frigutz in casa si imi e firca sa nu raceasca...cand ii dau canuta cu apa jumatate o bea jumatate o da pe jos si bate cu palma ...e in delir..afara de cand cu baltile astea..toate sunt ale lui..cara cu lopetica de la un burlan la altul,mereg numai prin baltoace..baga mainile care-s cu manusi
si cam asta am avut de zis...
pe toate
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Bubule, nu il am pe ala verde...decat pe cel rosu si albastru....si eu cand le-am luat am platit cate 100 si ceva de mii.....nu mai inteleg????cum este gratuit? |
bubu05 spune:
Bitzu, am gresit, ai dreptate, nu stiu de ce am zis gratuit
E 11 ron parca impreuna cu ziarul. Pai atunci ti-l dau tie cand ne vedem, da?
Si maine apare altul, sa-l cumperi.
ramo_cata spune:
si putina muzica ca e cam multa liniste pe aici...
http://www.youtube.com/watch?v=YPyZQj5_d8I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=emLMApMS9dU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dBl04a7wPHc&feature=related
bubu05 spune:
Pe cel mov de sapt. trecuta nu l-ai luat?? daca vrei ma interes, sa vad daca ti-l pot lua si pe-ala...