Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

In drum spre...alea-alea... am facut o pauza de invelit copila mare, am flancat plodu mic ca asta noapte l-am gasit cu nasu-n cearceaf, m-am oprit sa va spun Noapte buna si sa ma indrept agale spre patut!!!

Ellenuto si tu, mamis?? Eu te vad tare frumoasa si cu colacei (da' eu nu cred o boaba din ce zici tu acolo, zau asa), esti speciala prin ceea ce exprimi. Ca sa nu mai zic nik de carliontata blonda proaspat tunsa si bufleia Anna care-mi vine sa o pap toata-toata.
ce tare este ultima poza: "fete" si cand colo....tati s-a amestecat in multime. Adicatilea fete cu tati

Techilo mai, nu-mi esti sora oare?? tre sa fac un arbore genealogic ceva ca poate pe-o ramura gasim ceva-ceva comun. Ca si eu cand nu-mi place imi strang catrafusele si plec!
Bebeii i-ai lasat cu fina?

hepi rules!! Eu nu ridicam manuta...ma ascundeam sub banca sa nu ma prinda niminea cu lectia neinvatata

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

De azi,intram in sarbatoare!Dovleceiii nostri au crescut mari si trebuie sarbatoriti ca atare!!!
Bebei dovlecei,fetite si baietei,copii adorati de parinti rasfatati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ellenuto si tu, mamis?? Eu te vad tare frumoasa si cu colacei (da' eu nu cred o boaba din ce zici tu acolo, zau asa), esti speciala prin ceea ce exprimi. Ca sa nu mai zic nik de carliontata blonda proaspat tunsa si bufleia Anna care-mi vine sa o pap toata-toata.
ce tare este ultima poza: "fete" si cand colo....tati s-a amestecat in multime. Adicatilea fete cu tati

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

si

da .. hmm .. l-am amestecat si pe tati printre fete ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

s]Bruce de mami Iulika,sa cresti mare si frumos!

Un cadou pe mail asteapta!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ma duc sa citesc din urma.
Ieri desi aveam liber a trebuit sa muncescNenorocitii aia de la primarie mi-au scos peri albi.
Dar gata,m-am odihnit si acum sunt fresh
Ma bag sa recuperez!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Dana15 sunteti niste frumoase!Iti sta minunat asa!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Mai ca am vazut o discutie din urma...iar eu trebuie sa fi pierdut,Raluk fie-ti mila,unde sunt pozici cu botezul?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Monique multumim de info.E bine de stiut!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Cand am venit eu...a plecat toata lumea la culcare_!

Dana eu nu-ti vad bine girafa aia,daca o vede mami de Joshua cam ramai fara ea

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Pomenea Luto azi-noapte de o intalnire reala cu mamicile de aici,cam cum ar fi...Aici e altceva,ne simtim bine,nu ne vedem decat prin cuvintele scrise ,prin pozele postate,suntem femei,mame toate,si totusi atat de diferite. Ma uitam la pozele lui Happy Uka si m-am simtit asa inferioara... Poate spun prostii,dar m-am simtit ,nu stiu cum sa spun...saraca.Eu par un ciuri-buri pe langa voi,si desi aici vorbim liber,ne sfatuim de la egal la egal,de la mama la mama,in realitate,toate la o masa nu cred ca ar mai fi asa... Imi pare rau ca poate vobesc in dodii,dar este ceea la ce ma gandeam acum.Sunt trista,sunt furioasa,imi e dor de mama,imi e dor de prietenele mele,carora nu le-ar fi rusine sa ne intalnim,imi e dor sa nu imi socotesc banii pana la salariu,imi e dor sa am pe umarul cui sa plang,la cine sa ma duc cand am chef de vorba... Nu ma bagati in seama,ma simt tar esingura acum...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Asta imi aminteste foarte bine cand m-am intalnit eu prima data cu mamicile din grupul Erikai.Ce emotii aveam si cat eram de entuziasmata!
Vai,a fost o experienta unica!a fost minunat si mi-am facut prietene atunci cu care pastrez o legatura stransa si ne simtim foarte apropiate.
Meriti bataie cand spui ca te simti prost si compari viata ta cu a altora!Esti binecuvantata de la D-zeu cu un copil!E cel mai minunat lucru pe care il puteai avea vreodata.In rest nimic nu mai conteaza!Asta e fericirea suprema.
Crezi ca esti singura care numara banii pana la salar!?Cred ca sunt multe familii in situatia asta.Bine ca sunt si banii aia si va descurcati!Vor veni vremuri mai bune si nu o sa mai duceti grija banilor!
Iar legat de prieteniile ce se leaga aici.Eu sunt de parere ca chiar si la o masa asezate toate,nu s-ar schimba cu nimic situatia.Imparim aici in primul rand experienta de parinte si nu cati bani avem in cont sau de unde ne facem cumparaturile!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput