Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si mie mi se rupe sufletul cind vad atatea cazuri aici. Vreau sa ajut cit mai multa lume, dar constat ca nu pot. Poate mai mult de 50 lei pe luna nu-mi permit, iar astia ii investesc aici la bazar. E tare greu acum pentru toata lumea. Dar mi-am propus ca intr-o luna sa cumpar 1 cutie de lapte pentru cineva, in alta luna o alta cutie si tot asa. Cite putin. Plus pachetele trimise, nu multe ce-i drept, dar tot se aduna. Si ca mine cred ca suntem mai multe.
Am incercat sa cer de la prieteni, cunostinte, cite o hainuta, o jucarie pentru bazar, oferindu-ma sa platesc eu transportul, ca am vazut ca multe s-au uitat ciudat la mne. Ma gindesc ca au avut impresia ca le vreau pentru mine, desi le-am indicat si linkul.
Una peste alta, ma uit zilnic cu baiatul meu la bazar, i-am explicat si lui cum e cu donatia si banutii, si mereu urmareste si el rubrica de jucarii. I-am cerut si lui sa doneze ceva, dar inca se mai gindeste ce.

Trebuie aduse mai multe mamici si mai multe produse, asta e singura solutie. Am incercat si eu sa-mi conving amicele de pe alt forum insa fara reusite. Majoritatea nu au copii .

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Am trimis linkul de la bazar la toata lumea din lista mea de mess. Poate se aduna ceva.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ana, e perfect! facem tot ce se poate, speram sa aiba efect.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

gabi25, multumim de alaturare! Te rog sa ne spui cum ai dat de noi, e important!

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Pai nu e greu....doar sa iti faci curaj sa intri la umanitare.
Eu subiectul il citesc tot timpul....am cumparat de 2 ori, e greu in perioada asta, dar cativa banuti se pot rupe, mai ales ca de lucrusoare pentru copii am nevoie si cand mai stiu ca banii merg acolo unde e mai mare nevoie ca la mine...cu mare drag.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetelor sunteti extraordinare,multumesc in numele tuturor mamicilor, faceti o treaba minunata ca vreti sa ne ajutati si va ganditi cum sa faceti sa ne ajutati mai mult
tot respectul meu sunteti de admirat

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Uff, ce v-am mai cautat!
Nu promit nimic, dar luni am sa vorbesc cu o amica de-a mea care are un atelier de creatie, daca doreste sa doneze cateva lucruri. Fata are talent si cred eu ,ca vor fi la mare cautare cercelusii, brosele, curelele, etc, toate lucrate manual.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Din pacate hainutele ramase mici lui Andrei le-am dat, mi-au ramas insa cateva hainute dragute de la Alexandra, cred eu ca merg la categoria (4-6 ani). Maine (ca tot sunt singura fara copii ), intru in ele,le sortez si voi incerca sa le fac o poza cu telefonul, ca mi s-a stricat aparatul. Apoi voi cere detalii de la voi, unde trebuie trimise, ce si cum.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

valentina, te asteptam cu orice ai sau poti face rost!

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna dimineata dragelor!
Nu stiu daca am nimerit bine aici, dar am o gramada de lucrusoare pentru copii (intre 3 luni-un an baietei si 3-4 ani fetite), pantofiori, ghetute, cizmulite...unele sunt purtate de cateva ori, altele doar o data, altele ceva mai 'ponosite', adica purtate de copiii mei. Mai am o scoica de masina pentru 0-1 an, un scaun-leagan pentru sugari (dintr-ala de stat in casa), ciorapei, etc. Din lipsa de timp, nu am reusit sa le pun pana acum pe site. Vreau sa le dau si daca se strang si ceva bani pe ele cu care putem ajuta un copil, ar fi si mai fericita. Cum v-am zis, nu am timp mai deloc, din cauza asta le tot inghesui prin sifoniere in loc sa le dau. Cum sa facem? Am facut ceva poze, dar trebuie sa stau sa le pun pe varste, sa le listez, etc...si timp....ioc! Mai e o problema, au stat in dulap, in pungi si stiu ca e frumos sa le dai curate, proaspete....dar ar mai dura ...un an la cum ma stiu cu timpul....

Daca gasim o solutie sa le pasez mai repede, as vrea ca banutii stransi sa ajunga la Ledi si David, de la odiseea de ianuarie-februarie 2009, stiu cazul de la inceput si stiu prin ce trec. Daca se poate. Va rog mult, dati-mi un pm cu ce trebuie sa fac ca sa le dam mai repede.

Va pup si ma iertati ca am scris atat.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput