Dezbatere (re)organizare bazaruri.
Raspunsuri - Pagina 17
pisellino spune:
eseea asa este, cazul lui andrei trebuie pus la bazar chiar daca nu e activ pe forum, si eu sunt pentru si o sa pun si eu niste hainutze pt el
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
alex_andra spune:
eseea, inteleg f bine. de cand am inceput sa ma implic, cat am putut eu, in cazurile astea, crede-ma ca nu este zi in care sa nu-mi simt nodul in gat si de multe ori plang gandindu-ma la bietii copilasi. e crunt.
nu stiu, poate par insensibila, dar cand un adult e bolnav, macar el stie ce i se intampla, constientizeaza altfel, dar... un copilas ?? ....de fiecare data, fara sa vreau chiar, ma gandesc cum ar fi fost sa fie eva mea in situatia asta...ma cutremur si ma ia o disperare fara margini
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Eseea spune:
pisselino, eu mi-am spus doar parerea mea, fiecare si-o poate spune pe a lui. Ma bucur ca exista aceste bazaruri, aceste fete care se ocupa de ele. Iar lui Robi ii doresc multa sanatate, cred ca iti este cumplit de greu......
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
fetelor, si totusi cum sa mai popularizam bazarul? eu am pus intr-o seara linkuri pe la mai multe subiecte ( la gravidute si la scutece), am pus doar albumul foto, m-am gandit ca asa o sa aiba impact mai mare, daca facem curioase fetele sa vada pozele la hainute, ca apoi se dumiresc ele cum se liciteaza si pt ce ( stiti voi : scopul scuza mijloacele). Si uite ca a venit corinasmile si cred ca inca vreo 2 fete care au scris direct la album, nu au gasit inca subiectul...dar e totusi un pas inainte, nu?
EDIT : uitati cum am pus eu :
mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea fetelor, si totusi cum sa mai popularizam bazarul? eu am pus intr-o seara linkuri pe la mai multe subiecte ( la gravidute si la scutece), am pus doar albumul foto, m-am gandit ca asa o sa aiba impact mai mare, daca facem curioase fetele sa vada pozele la hainute, ca apoi se dumiresc ele cum se liciteaza si pt ce ( stiti voi : scopul scuza mijloacele). Si uite ca a venit corinasmile si cred ca inca vreo 2 fete care au scris direct la album, nu au gasit inca subiectul...dar e totusi un pas inainte, nu? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
asa este...un pas inainte!dar sincer...,unul f mic.ma asteptam sa aiba un alt impact mesajul tau
un alt mod de a promova bazarul,ar fi la mica publicitate aici sau pe alt forum,daca este posibil.banuiesc ca este...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Eseea spune:
dandusa, da, e f mic, dar altceva nu pot face nici eu. si eu ma asteptam la un impact mai mare dar.....
puteti insa si voi sa promovati bazarul la subiectele unde activati, nu numai prin semnatura ( ca multa lume nici nu se uita la semnatura)ci prin ceva de genul : uitati fetele, ca este un bazar tra la la , de unde eu am luat ieftin si de calitate x si y si z, si ajutati niste copii of offffff Mai ales fetele care sunteti "cunoscute si de incredere" pe la alte subiecte, odisei, scutece, etc...altfel suna venind de la voi decat de la mine, necunoscuta pe forum.
Andra, ce bine daca as fi de milioane ( de euro ) la propriu!
Noi, 2 minuni:
mihaela77O spune:
alex_andra,din nefericire nu poti ajuta pe toata lumea!
cu cat vor fi mai multe cazuri,cu atat se vor strange mai putini bani..,observ si eu,ca cele care doneaza,sunt cele care si cumpara....vrand sa ajutam pe mai multi,nu vom putea ajuta concret pe nimeni...din bazar nu se strang foarte multi bani....haideti sa le luam pe rand....avem un target de atins urgent acum:aparatul lui David si bani pt Ionela sa plece in Germania....nu le poti face pe toate o data!
nu este rea vointa,nu este cruzime,dar sa rezolvam cazurile urgente existente deja si apoi mai adaugam altele!
in plus nu a primit nici aprobarea administratorilor......
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
dandusa spune:
Eseea,
apreciez sincer gestul tau!
iti voi urma exemplul
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Eseea spune:
mihaela, ai si tu dreptate, of dar....nu stiu ce sa mai zic.
Noi, 2 minuni: