*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neataaaa!
Va astept la o calda!

Bebecris cum ati trecut noaptea? Pupici si multa sanatate!

Noi am dormit mai bine ca-n alte dati. S-a trezit de vreo 2 ori pana in 12 noaptea...la una din treziri i-am dat nurofen, ca ar fi cam a 3-a noapte in care se scoala urland, isi da palpe peste cap, se trage de par, de urechi....apoi s-a mai trezit abia la 4:30 si la 7:30 cand oricum trebuia sa plecam la scoala.
Eu nu stiu ce sa fac cu foamea lui de peste noapte. Si-a format obiceiul de a manca noaptea pe perioada cat a supt. De cand l-am intarcat nu i-am mai dat nimic noaptea, decat cel mult cateva guri de apa, cand le-a cerut.
Din nou, la 4:30 s-a sculat urland...de foame...plangea si striga "pa-pa" si dadea sa-mi suga barba. Tare mila mi-a fost de el. Am zis ca nu ma apuc sa-i introduc nici o masa noaptea, oricum. Precizez ca a mancat ca un porcusor aseara la ora 19, iar la 20 i-am dat si un castron plin (240ml) de lapte cu cereale (la lingurita).
Ce sa zic, asta sa fie problema noastra. Sunt sigura ca-i duce inca lipsa lui tzitzi si de aici si foamea asta de peste noapte...
Sa va zic ca azi noaptea, buimaca fiind, dupa ce l-am luat la 4:30 langa mine, ma pregateam sa-i dau sa suga....am zis ca's dusa rau, musai sa ma odihnesc mai bine...o sa fac o cerere scrisa de supliment de ore de somn ca cine stie ce mai fac.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Multumesc pt raspunsuri, fetelor!

Bebecris multa sanatate lui David!

Vad ca e groasa rau cu enterocolita asta!

Aseara am fost fericita pr ca puiul meu s-a culcat la 9. Dar noaptea....dezastru! Treziri fara numar si stat treaz de la 3 juma pana la 5. Asa ca Ami l-a cam fentat Luca pe fi-miu azi-noapte.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Si Edi mananca cat e ziua de lunga. Pur si simplu cere mancare tot timpul. [alcool O fi vreun puseu de crestere, vorba Amaliei.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Am pus ciorba cu perisoare pe foc, mi-am luat cafeluta (multumim Amalia ) si forumesc si eu putin pana se scoala Teodora.
Ginye, Teodora bea putine lichide, in general cam 200 ml de apa sau ceai si maxim 500 ml lapte, supa mai mult de 2 -3 lingurite nu ia, suc de fructe deloc. Eu sunt opusul tau sunt disperata ca bea prea putin. Cu somnul stam mai bine, ziua 1,5-2 ore, noaptea 11-12.
Bebecris, sanatate multa, ceaiuri de menta, afina, regim si rabdare.
Malinas, imi pare rau ca iar au aparut bubitele. Poate ca e bine sa-i faci analizele ca sa stii exact cum stai.
Criss, ce vacanta super ati avut!!! Ma bucur ca Sofia a fost cumintica la bunici, tare dulce e cu dintisorii ei.
Oceanborn, am vazut un mare admirator al naturii. Ce frumos ca la voi e deja primavara, parca si la noi incepe sa se dezmorteasca.
Laura, eu cred ca e varsta la care gelozia e in dezvoltare. Si Teodora mai pocneste, si verisorul ei a pocnit-o cand a venit in vizita (acum vreo 2 luni cand avea exact varsta de acum a fetelor noastre), eu sper ca trece momentul. Noi mai avem o problema, mai nou urla cand se apropie Bogdan de ea si fuge ca din pusca, iar el ar vrea s-o pupe, s-o dragalaseasca.
Camelia si eu vreau un carucior sport, cat mai usor ca greutate si manevrabilitate. Pe care ai pus ochii?
Manumanu, Teodora mananca pe toane, are zile foarte bune si zile foarte rele. Inca merge pe programul pe care ti l-am zis mai demult, desi nu mai sunt asa incantata de el, trebuie sa fac niste modificari. Vreau ca pana la inceputul lui aprilie sa reusesc s-o trec pe un program de copil, sa renuntam la cel de bebe si sa incepem sa mancam neblenduit ca acum are 7 dinti. Voi ce mai faceti?
Mirtha, ai zis undeva ca i-ai luat Evei o tablita de scris. Imi poti zice, te rog, de care este si de unde ai luat-o? Cum a reactionat Eva la ea, e mai incantata de tablita sau tot foile si mediul inconjurator sunt mai bune? Parca ma bate gandul sa incerc si eu.
Ramo, ce ati facut?

Mergi la inceput
Mergi la inceput