menopauza precoce sau insuficienta ovariana premat

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

blonda39,
sa inteleg ca noi nu putem comanda din Romania DHEA? Ca m-ar interesa si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blonda39 spune:

ala77,

din ce am cercetat eu pana acum pe net, nu.
dar poate gasim vreo fost co-nationala, actualmente locata in lumea civilizata, care sa ne ajute.

S.O.S., fetele din Vest !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Daca se intreprinde ceva pentru DHEA ma inscriu si eu.
Nu am reusit sa fac rost si aveam un semn de intrebare de acelea de la salile de fitness
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata fetele!

Si eu caut de vineri acest DHEA. In Romania am dat n telefoane, dar nimic. M-am hotarat sa fac comanda pe Amazon la Vitamin Shop: http://www.vitaminshoppe.com/search/en/query.jsp?q=dhea&intsource2=main&tab_selection=vitamins.
Astazi as vrea sa dau comanda. Ele nu costa foarte mult, dar transportul este destul de mare cca 48 dolari. Problema e ca ajunge in cca 8 zile lucratoare (maxim).
Au diverse concentratii. Uitati-va si voi. Mie imi trebuie de 50 mg -3 capsule pe zi. Poate facem un colet mai mare :)

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine daca stiti!Dr mea mi-a spus ca am Estradiolul f mare si mi-a dat sa fac AMH-ul. Valoarea estradiolului meu este 110 (interval de referinta 46-607). Eu nu inteleg de ce zice ca este mare este cumva invers proportional!? Stiti ceva in acest sens?

Vreau sa va spun ca am citit postarile voastre si cred, ca indiferent care ne este situatia medicala, exista si minuni...la Dumnezeu toate sunt cu putinta!

Mergi la inceput

ok, tragem aer in piept si mergem mai departe...

fetelor, TREBUIE sa mergem mai departe.

asadar, sa incercam cu DHEA si aici ma adresez in special lui Elenus:
- de care DHEA - ca vaz ca-s multe feluri
- cate ne trebuie

va pupa blonda.

Mergi la inceput

Buna fetelor
Am si eu o rugaminte la voi sa-mi recomandati un medic ginecolog bun din Bucuresti chiar medicul vostru ca vreau sa aflu alta parere.
Astept informatii de la voi.
pupici

Mergi la inceput

ok fetelor
vad ca nu mai este nimeni aici
eu am 12 zile de DHEA si asta datorita lui elenus care s-a oferit ea sa cumpere si am inceput si cicloproginova sper sa-mi vina menstruatia, mai rau stau cu bufeurile.
Cred ca lucreza DHEA ca de cand am inceput sa le iau simt intepaturi in ovare si un libidou crescut si am facut legatura ca ar fi de la medicament.
Cam asta este
pupici

Mergi la inceput

Fetele,

Mai vrea cineva comanda pt DHEA ? Cum se procedeaza ?

Blonda39

Mergi la inceput

blonda39 eu am luat de la elenus26, ea a facut comanda de pe site-ul care l-a mentionat mai sus.Am inteles ca transportul costa mai mult si e bine sa va cuplati mai multe persoane sa suportati mai usor costul.
imi pare rau ca nu ai vazut mesajul ei atunci ca ea ne-a anuntat inainte de a face comanda
sper sa intre ea si sa-ti dea mai multe detalii

Mergi la inceput