menopauza precoce sau insuficienta ovariana premat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blonda39 spune:

Multumim, Ioana.
Asteptam link-ul.

Tu ce vei face mai departe ? Vei face o stimulare pt FIV cu ovocite proprii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Acestea sunt link-urile de unde puteti comanda DHEA:

http://www.shopmania.ro/magazin~online-produse-natuiste-diverse~produs-dhea-100-mg~p-5839621.html

sau aici:

http://www.suplimente-nutritive.com/produse/14-Nutritie-generala/227-DHEA.html

blonda39 pai asta era si ideea, sa fac cu ovo proprii, deaceea fac acest tratament. Vom vedea la urmatoarea intalnire cu medicul meu care ar fi urmatorul pas. Eu oricum voi mai lua DHEA in continuare pina la FIV. Am inteles ca rezultate bune se vor vedea abia dupa 4 luni de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Multumim Ioana

Mergi la inceput

AMH 0.00

no comment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

blonda39 i-mi pare tare rau! Dar poate ar fi bine sa-l mai repeti si in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blonda39

AMH 0.00

no comment...

oooo doamne,nu am auzit niciodata de o asa valoare,nici un 0,01-0,02,m-ai speriat, sincer,ca eu nici nu mi l-am facut sa vad cit e,imi pare tare rau...

ioana,FSH-ul tau a scazut simtitor,sper din suflet sa ai rezultate bune la stimulare,iti tin pumnii

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

blonda39: nu stiu ce as putea sa spun. Insa chiar 0,00??? Poate ar fi bine sa-l repeti in alta parte...

Rezultatele mele:
AMH in ziua 2 (facut in febr. 2010): 0,79 (perioada fertila 1-8; postmenopauza < 0,4
Inhibina B in ziua 2 (facut in febr. 2010): 118 (ziua 1-2: 15-70; ziua 3-5: 45-120)
FSH ziua 3 (facut in sept. 2009): 9,6

Inteleg ca FSH-ul mare si AMH-ul mic sunt logice (mai ales ca la stimularile pt. FIV am raspuns f. prost: 5 ovocite in 2005, 3 ovocite in 2008). Dar Inhibina B atat de mare???? Aveti vreo explicatie?

Mergi la inceput

Inca nu-mi revin din starea de soc...cum e posibil sa pierd o sarcina in noiembrie 2009, iar in martie 2010 sa am AMH 0.00, adica valoare nedetectabila ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvonne spune:

Raspuns ptr. Blonda39
Buna,
Am citit despre toate problemele tale si parerea mea este sa repeti analiza in alta parte. Eu am facut analizele, printre care si asta la BIOS Diagnostic - tel.021/230.55.00 in ziua 2-a a CM.
Sunt si eu intr-o situatie disperata. Adica am facut deja 10 insemin. + 2 FIV-uri (deja am 41 de ani, anul asta fac 42) si nimic. In 2008 am facut al 2-lea FIV nereusit si mi s-a explicat ca trebuie sa renunt ptr. ca o sa se instaleze menopauza. M-am incapatanat si am tinut niste tratam. cu tinctura de branca ursului si tinctura de muguri de zmeur timp de 3 luni (luate de la Plafar). Am fost placut surprinsa ca, CM s-a reglat. Anul trecut m-am apucat si de acupunctura+trat.cu pastile homeopate. Am fost din nou la ginec. si la ecogr.s-au vazut 5 foliculi pe ovarul stang si 4 pe cel drept (dupa cel de-al 2-lea FIV nu mai aveam decat 1 folicul pe stangul si atat). Dr.ginec. mi-a spus ca mai pot sa sper la alt FIV, dar sa fac analizele de ziua 2-a (FSH, LG, Inhibina B, AMH etc.) si apoi daca sunt bune o sa facem pregatirea ptr. protocolul scurt ptr. FIV. Urmeaza sa primesc rezultatele in 22.04. Sper sa reusesc de data asta.
Cred ca ar fi bine sa faci si tu un tratam.homeopat+acupunctura. Mai ales ca eu o sa mai fac acupunctura cateva sedinte chiar inainte de FIV. In strainatate se pune accent mare pe combinatia asta inainte de un FIV.
Asa ca fruntea sus si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna Yvone,
Poti sa imi spui unde faci acupunctura si homeopatia?
Si eu am 40 de ani si niciun bebe.Acum sunt in pauza de 6 luni dupa o miomectimie si vreau sa incerc si acupunctura,mai ales ca am facut si embolizare care ,dupa unii dr,scade rezerva ovarina
Am auzit si eu ca acupunctura este buna pt astfel de probleme.
toate fetele si va doresc putere multa

Citat:
citat din mesajul lui yvonne

Raspuns ptr. Blonda39
Buna,
Am citit despre toate problemele tale si parerea mea este sa repeti analiza in alta parte. Eu am facut analizele, printre care si asta la BIOS Diagnostic - tel.021/230.55.00 in ziua 2-a a CM.
Sunt si eu intr-o situatie disperata. Adica am facut deja 10 insemin. + 2 FIV-uri (deja am 41 de ani, anul asta fac 42) si nimic. In 2008 am facut al 2-lea FIV nereusit si mi s-a explicat ca trebuie sa renunt ptr. ca o sa se instaleze menopauza. M-am incapatanat si am tinut niste tratam. cu tinctura de branca ursului si tinctura de muguri de zmeur timp de 3 luni (luate de la Plafar). Am fost placut surprinsa ca, CM s-a reglat. Anul trecut m-am apucat si de acupunctura+trat.cu pastile homeopate. Am fost din nou la ginec. si la ecogr.s-au vazut 5 foliculi pe ovarul stang si 4 pe cel drept (dupa cel de-al 2-lea FIV nu mai aveam decat 1 folicul pe stangul si atat). Dr.ginec. mi-a spus ca mai pot sa sper la alt FIV, dar sa fac analizele de ziua 2-a (FSH, LG, Inhibina B, AMH etc.) si apoi daca sunt bune o sa facem pregatirea ptr. protocolul scurt ptr. FIV. Urmeaza sa primesc rezultatele in 22.04. Sper sa reusesc de data asta.
Cred ca ar fi bine sa faci si tu un tratam.homeopat+acupunctura. Mai ales ca eu o sa mai fac acupunctura cateva sedinte chiar inainte de FIV. In strainatate se pune accent mare pe combinatia asta inainte de un FIV.
Asa ca fruntea sus si multa bafta.

Mergi la inceput