Cafea cu aroma de femei si bebelusi-113

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maadi

Iahim - A fost foarte frumos, iar copiii la inaltime. A fost mai frumos decat la primul spectacol. Sper sa ajung sa pun si poze.
Voi ce faceti? Ce-ti face flacaul?

Ai mai promis chestia asta o data, de data asta sper sa fie cu mai mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Maadi,daca poti sa ne pui si poze...Fii-miu este bine...marge la gradi,in grupa mare si trebuie sa-l inscriu deja la scoala pentru 2011.

Adina,mai stai prin cafenea..poate mai vin si alte fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cum iahim, sa-l inscrii la scoala pentru 2011? Wow. Pai abia se fac inscrierile pentru 2010...

De Aida si foca ei mai stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut fetele!Ieri am externat-o pe maman,am rugat-o pe vara ei care-i plina de energie si buna dispozitie sa stea cu ea vreo luna si ceva.Asa ca iau si eu un respiro.At last!
Vad ca va 'dati in spectacol' cu micutii,ca s-au intors pasarile din tarile calde,Adin,ca va bagati copiii la scoala cu ani lumina inainte,,e mare forfota aici.Mai vreau un rand,cine face azi cafeluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vrea cineva un pic de zapada?
am avut o iarna blanda anul asta, parca sa compenseze pentru vara mizerabila...dar vad ca incepe sa-si arate muschii
luni, ninsoarea a facut ca drumul spre casa sa creasca precum cozonacul de la o ora si un sfert la 3 ore si jumate

azi stau acasa, dar maine cica iar ninge, si vineri si tot asa, bleah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Hai aici,Marule,nu e niciun cozoroc de zapada,e o adevarata hazna de atata noroi si strazile pline de gauroaie,vai de masini,zici ca a nins pana acum cu meteoriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Ce urat e azi afara, asa n-am chef sa ies din casa fetelor! Singurul impuls e ca-i zi de salariu .

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Cum iahim, sa-l inscrii la scoala pentru 2011? Wow. Pai abia se fac inscrierile pentru 2010...

De Aida si foca ei mai stiti ceva?

DaAdina,anul aceste se fac inscrieri pentru anul scolar 2011 in perioada 1 martie-7 iunie,perioada stabilita de minister in toata tara.

Mergi la inceput

Wendy,ma bucur pentru mama ta ca este mai bine!Poftim o cafea din partea mea

Mergi la inceput

Lasa Maru,nu fii suparata, ca trimit primavara si pe la tine!

Mergi la inceput