Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sibip

Buna,

am DPN 30 iulie 2010 si sint programata la amniocenteza in urma rezultatului TT pozitiv, risc trisomie 21 de 1/124. Scuze pentru introducerea atit de abrupta, dar am nevoie urgent de citeva lamuriri: mai sint dintre voi cu rezultat pozitiv la acest test? Eventual, cu rezultat pozitiv depistat la Genetic Lab??
De o saptamina de cind am primit rezultatul, nu mai am stare. Am mai efectuat testul la 2 alte laboratoare, dar inca nu am un raspuns (urmeaza sa-l primesc pina miine). Sint totusi curioasa daca nu exista un "trend" de a da rezultate asa, doar un pic, "pozitive"..
Merci. Sper sa ramin cu voi pina cind se trece la "Bebelusi".
Ioana

ioana, am scris si intr un capitol precedent. mie mi a iesit trisomia21 1/55(tot la genetic lab) am facut amniocenteza (dr tutunaru) si a iesit ok; rezultatul la amniocenteza l am primit in 48 ore(un rez rapid) apoi urmatorul in 2 sapt; eu zic sa nu ti faci griji ca o sa fie totul ok;eu am crezut ca m a calcat trenul cand am primit rez la TT dar cautand info pe net n am gasit pe nimeni careia sa i iasa TT poz si amnio tot poz; sunt multe fete cu TT poz;cat despre "trend" eu tind sa cred ca asa e; o fata de pe forum mi a spus ca stie de la o prietena care lucreaza la un lab(nu stiu care) ca se dau rez fals poz pt a face si amniocenteza care costa destul de mult;

a intrebat cineva de pretul la TT in bucuresti(scuze dar n am retinut) :eu am platit pana intr o suta de lei(85 sau 95)analiza de sange .

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

nasol...nu inteleg de ce ii diferenta asta de preturi...inseamna ca va trebui sa fac rost de nr de tel de la clinica si sa intreb..sa nu am surprize.. multumesc frumos pt raspuns

13+ cu o minune de

eu as stiu ca in sapt.20-21
si eu trebuie sa ma programez

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Giorgia, ti-am vazut burtica, e foarte sexy

Ieri am vrut sa imi iau o crema anti vergeturi, insa nu m-am putut hotari. Erau si la 44, 84, 110, 120 lei.

O prietena din Germania mi-a zis ca ea a folosit cea mai grasa crema de acolo, de la Melkfett, care era 1 Euro si nu are nici o vergetura.
O ruda din SUA mi-a zis ca e genetica aparitia vergeturilor. Ea nu s-a dat si nu are. A zis ca e important sa nu iei brusc in greutate, ci constant, putin cate putin.
Mi-a zis ca si ea a facut Pilates (apropos, ajuta la problemele cu coloana, ca si eu am) si copilul a avut 4kg si a nascut natural. Si a zis ca medicii de acolo nu recomanda epiziotomie.. au zis ca daca te rupi, te refaci mai repede. Ea s-a rupt, insa in 2 saptamani deja alerga.
Stiu ca e cam devreme sa discutam despre asta, insa eu deja am inceput sa ma informez

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu

Eu cred ca depinde de genetica, de elasticitatea pielii, mama la sarcina cu fratemiu a avut o burta imensa (fratemiu a avut 4,950 kg. la nastere iar mama avea 50kg.) si nu are nimic pe burta, sani sau coapse.
Eu mi-am luat o crema pentru sani, burta, ca m-a batut barbatul la cap, da uite ca prietena mea s-a dat numai cu ulei de migdale amestecat cu ulei de masline, ieftin si eficient, asta cred ca am sa fac si eu.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Si pe mine ma batea gandul sa iau un stetoscop.

Eu o iau usor, usor spre casa. Trebuie sa-mi fac curaj sa ies pe vremea asta

Va !

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Dragaico, io de dimi (m-am terzit la 9 si m-am pisicit in pat pan' la 10) apoi pana m=am piptanat, spalat, coborat, era 10.30, mi-am facut paine data prin ou batut si apoi prajita misto pe toate partile , cu gem de afine deasupra si o cana cu ceai cu lamaie (deci carbohidrati, proteine) si apoi un iaurt mare bifidus cu fructe (iaca si fructu) ca sa ma repede si sa nu se depuna !
Io zic ca am respectat dieta!

Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Auzi tu faci misto de dieta mea
Eu de cand beau lapte si mananc constant fructe nu mai am probleme cu constipatia.
Ies de 2 ori pe zi uneori si a 3 a oara BONUS

Mergi la inceput

Crissy77 am vazut un desen facut de fetita ta care-mi place la nebunie, e intitulat "Buburuza obeza", e superb, imi place la nebunie.
Abia astept sa ma mandresc si eu cu "operele de arta" a piticilor mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

ANDREEA84 SA STII CA NU MI-A ZIS DOCTORITA NIMIC DE BATAILE INIMIII..CATE AR FI..IAR PE ECOGRAF NU VAD NIMIC TRECUT DE GENUL ASTA..

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

Citat:

burticilor... cat ma va costa TT? Ca am uitat sa intreb cand am facut programarea.. sa stiu cati bani sa avem la noi...sa nu avem surprize ca nu avem destui..

13+ cu o minune de
depinde unde faci!la noi in craiova variaza de la 150lei-300lei,eu il fac maine la 10 si ma costa160leicu totul,eco+analize

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

eu am platit eco+analize 330

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna fetelor!!!!
Din pacate nu am mai avut acces la calc si mi-a fost dor de discutiile voastre.
De joi de la ora 4, am fost internata in spital, cu risc de avort.M-am dus la spital din cauza durerilor de spate, asa ca eu va sfatuiesc pe cele care aveti dureri sa dati macar un telefon ginecologului si sa ii spuneti de dureri...Dupa un tratament cu 4 injectii pe zi ( vai de funduletul meu ), acum sunt mai bine. In seara asta ii voi face si ginecologului meu o vizita. Am fost internata in spital in alt oras, nu in Tg Mures, deci am vb cu dr meu doar la telef.Dar am mai aflat o veste proasta, cum ca placenta mea e fff jos si s-ar putea sa am ceea ce se numeste placenta praevia...suna atat de urat. Sper sa ma lamureasca dr meu mai mult si sa fim bine.
Sa aveti o saptamana placuta

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:

ANDREEA84 SA STII CA NU MI-A ZIS DOCTORITA NIMIC DE BATAILE INIMIII..CATE AR FI..IAR PE ECOGRAF NU VAD NIMIC TRECUT DE GENUL ASTA..

13+ cu o minune de
serios?poate nu stii unde scrie....
cine stie,poate nu masoara!la mine si degetele le-a masurat,picioruse,tot-totdeseara chiar o sa iau hartiutza si-ti transcriu analiza eco si tare este ca maine o repet din nou

15+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput