Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, unde esti cu tortul ala? Sa-ti traiasca baiatul!

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Razvan!!!! sa fii sanatos, fericit, plin de noroc!!!n Criss sa iti traiasca baiatul!
Edinutz ce faci draga mea?? Ainoa e fata curata mai.. daca apa din toaleta era curata!!!!
am facut si noi aseara vaccinul de 1 an, totul ok, mandra s-a chirait si zbatut ca atare e putin zgariata de la ac. dar nu a facut deocamdata nicio reactie adversa. bilant: 76cm si vreo 10.5 kg. i-a tras un "discurs" doctoritei de s-a tavalit asta pe jos... dupa ce s-a strambat la ea si a tipat ca a indraznit sa o masoare si consulte
Crina, ce tare Paul cu desenatuul! musai sa ii faci un filmulet mic!
distractie placuta la sarbatorire. va duceti in Ro sa inteleg?
Irina, imi pare bine ca prima zi a fost ok. o sa fie din ce in ce mai bine pe masura ce iti intri in ritm, sunt sigura. pupici!
Patricia, mai, copilul se descurca!!! asa si trebuia
Miere, eu te inteleg la fix. uite cam cum fac cand ajung acasa: ii iau pe amandoi si ne jucam. pur si simplu. adica ma schimb rapid in hainele de casa si stam cel putin o ora si ne jucam impreuna, toti e. fac mancare dupa ce ii culc pe ei sau cand vine barbata-miu si are si el nevoie sa stea cu copiii putin (ca el sta si mai putin ca mine). si mai stiu ca e teribil de greu - dar macar te vei obisnui. ca alta alternativa nu-i . si ati avut si perioada asta grea cu nopti nedormite si oboseala maxima... deci clar esti mai obosita decat de obicei. eu tin pumnii sa va intrati in ritm cat mai repede.
si asta e intotdeauna - vor exista lupte in interiorul nostru, cum e mai bine, sa stam acasa, sa mergem la servici ca sa ne fie mai bine dintr-un punct sau altul de vedere. fiecare isi alege varianta potrivita pentru el insusi. dar asta nu inseamna ca suntem unii mai prejos decat altii.
si da, sunt si eu pentru a discuta despre absolut tot ce ne sta pe suflet. asa e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cristi la mine chestia cu plictisitul ti-am zis ca am rezolvat-o prin rotirea jucariilor. Pur si simplu ii las in fiecare saptamana numai cateva cu care se joaca. Dupa o perioada cand nu le vede sa vezi ce fericit e sa se joace cu ele. Si am sacrificat o oala cu capac de care s-a indragostit pur si simplu. Baga diverse in ea, ii pune capacul, isi baga capul si canta, bate in ea etc.

Fetelor care mergeti la munca stiu ca va e tare greu. Eu am trecut prin lipsa de ajutor cand am fost cu Dori. Tot la fel nimeni nu a stat cu el macar o ora. Acum simplu fapt ca vine mama si sta cu Fabian cat fac eu curatenie mi se pare o minune.

Eu am reusit cumva sa ma organizez astfel: dimineata tati cat mananca ii da si lui Dorian si mai nou si Fabi ii pazeste si mai baga si el paine cu unt, cascaval. Timp in care eu apuc sa ma spal pe fata si sa ma pregatesc pentru noua zi, sa ii fac laptele piticaniei si sa imi fac cafeaua. Dupa ce pleaca tati cat il hranesc pe Fabi Dorian se spala si se pregateste de scoala iar apoi cat se joaca ei un pic imi beau si eu cafeaua. La ora 8 Dori e la scoala si noi ori ne mai plimbam daca e frumos afara ori venim acasa si ne jucam pana da copilul semne de somn. Cat doarme el (intre o ora si o ora jumate) imi termin cafeaua si ii pregatesc masa, strang de prin bucatarie, pun la spalat daca am ceva sau mai stau pe net.
Urmeaza joaca iar, masa de pranz si inca vreo ora de somn dupa care e ora la care vine tati si trebuie sa mergem dupa Dori. Cand avem de platit facturi etc o facem la iesirea asta. Ajunsi acasa mancam cu totii, cam o ora eu lucrez cu Dorian si tati se joaca cu Fabi si apoi program comun cu ambele piticanii pana vine ritualul de somn. La maxim 20 ei dorm si apucam si noi sa ne vedem la fata si sa mai schimbam impresii.

Ce ma ajuta pe mine e ca o rog pe mama ca o zi pe saptamana sa vina si dimineata bag curatenie la greu iar seara mancare sa ne ajunga pentru cateva zile. Joia mergem la cumparaturi tot asa cam pentru o sapamana. Si in wk suntem liberi. Sambata doarme tati cat ii trebuie, si in general il las sa o lalaie cam cum vrea. Duminica ma lasa el pe mine.
Incercam cat putem sa ne tinem de programul asta.
Ma ajuta mult sa nu las lucrurile insirate si asa sa nu am mereu de adunat. Dori s-a invatat sa isi aseze cat de cat hainele, sa isi stranga jucariile. Vasele le spal imediat ce se murdaresc. Tati e responsabil sa cumpere paine si sa duca gunoiul.

Recunosc la noi e un mare avantaj faptul ca fiind orasul mic si distantele sunt la fel si nu pierdem mult timp pe drumuri. Asa ce pe la 4 si ceva deja suntem acasa. Cred ca ati vazut prin poze ca am diverse cutii in care depozitez jucariile asa ca doar in cateva minute casa arata cat de cat ok chiar daca inainte ziceai ca a fost bombardamentul.

Si am noroc ca ai mei nu sunt pretentiosi la mancare si nu trebuie sa le gatesc zilnic.

Habar nu am daca va ajuta cu vreo idee programul nostru. Dar zau ca nu merita sa va enervati. Mi se pare mai mult decat normal ca fiecare sa vina sa se planga de ce il doare ca doar de aia ne-am adunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Razvan!!! Sa cresti mare puiule si sa o bucuri pe mami care e topita dupa tine si de dorul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mersul la serviciu cand ai un copil mic acasa nu este intocmai o alegere dorita, de cele mai multe ori este o necesitate, iar eu le inteleg pe fetele care plang de dorul copiilor si de nevoia de timp pt a petrece cu ei. Nici noi nu o ducem excelent cu banii, dar cel putin reusim deocamdata sa nu facem datorii, ca altfel m-as intoarce si eu la munca. Cat despre timp, eu il stau pe tot cu fi-miu si tot nu-mi ajunge, dar daca as merge la serviciu, de unde ma intorceam pe la 20.00, ora de somn a copilului....Eu cred ca sunt multe cazuri in care nici nu iti mai ramane timp de organizat daca mergi la job in afara de cel de wkd.
Ofer cate o tuturor mamicilor care lucreaza si multi sa le fie mai usoara despartirea de puiuti.

Asparagus, l-am vazut pe Lucas, e tare dulce, si ce camasa are
Daiopri, felicitari pt petrecerea reusita, totul a aratat super, iar Tudor a fost un mare smecheras
Edinutza, vazut printesa dulce, acum face si ea un anisor
Ledi, ma bucur ca a iesit bine proba de digestie si ca e bun tratamentul
Cristi, chiar eram ingrijorata ca nu ai mai zis cum se simte Carol, si cand colo voi ati fost rasfatati la bunici

Noi acum mergem la doctor sa facem vaccinul. Sper sa fie totul bine!

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, nu sariti asa pe Lisa, ca nu cred ca a zis cu rautate, a vrut doar sa fie o incurajare, eu asa am perceput-o. Hai sa nu ne certam ca nu are sens.

Eu de azi sunt din nou bona si cu Vlad si cu Stefan, deci.....zile grele ma asteapta....sau poate nu....ramane de vazut.

Vlad nu mai adoarme seara singurel de vreo 2 saptamani dar aseara a adormit inainte de lapte, in brate....nu stiam cum sa il tin treaz ca sa ii dau laptele, nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata, m-am ingrijorat ff rau, sper doar ca ii era somn tare.

Cristi, uff ....asa de tare ma superi cand te vad ca gandesti asa, daca mai ai numarul meu de fix tge rog sa ma mai suni sa mai vb, imi face placere, poate reusesc sa te mai destind, sa te mai fac sa razi, ce zici???

Porumbita, poate am mai zis asta, de ce nu incerci sa il intarci? Daca ai spus deja iarta-ma dar am citit tot printre randuri in ultimul timp, pentru ca nu am avut cand. Programul lui Vlad s-a schimbat radical de atunci.
0

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Razvi!!!!!!!!!11, Crisspy sari cu tortul la interval ca salivez deja

Fetelor care lucrati, imi pare rau ca ati trecut asa de repede la etapa asta, dar sa stiti ca o sa va fie mai usor la serviciu decat ne va fi noua dupa 2 ani de stat acasa. Priviti partea buna a lucrurilor. Sunteti tari si veti vedea ca o sa fie bine pana la urma.

Am si eu o problema, stiti ca eu cu Vlad suntem pe regim, nu mancam lactate si nici fructe, bineinteles in afara de laptic, pe care nu l-am scos. Problema este ca nu mai stiu ce sa ii mai dau de mancare dimineata si seara. Va rog mult de tot sa imi dati si mie idei fara branza, iaurt, unt, fructe....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani, Razvi!
Crisspy, multi pupici pt tine, cred ca ti-e tare greu astazi departe de puiul tau

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

LA MULTI ANI RAZVI!!! crisspy, ai un baiat frumos foc! sa ii dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, si o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Multumesc frumos pentru urari ...va servesc cu si , din pacate virtuale ca de-adevaratelea nu prea ma pricep .

Azi m-am trezit fix la 8:42 ora la care s-a nascut Razvi sufletul meu scump si drag

gashca

Mergi la inceput