Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!
Raspunsuri - Pagina 6
raluk16 spune:
Cristina imi pare tare rau ca esti suparata
. Tu esti cea mai finuta de aici dintre noi 

.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Sot de SabinaY. care face tiramisu noaptea pentru diva si care o iubeste neconditionat "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |

asa asa! Deci lista modificata:
- sot viking de Iulika care ne scria pe mess din sala de nasteri
- sot Vali care o spala pe techila si o dadea cu pudre, creme, si-i lasa croasante la nas
- sot Adi de Luci care ii citea forumul pe roluri cand ea trebuia sa stea intinsa
- sot Grig de Dana care cosea lenjeriile si canta la chitara
- sot de Daciana care ne scria emotionat de nasterea ei si de problemele ivite
- sot de Liliana care ne-a incantat cu umorul lui la nasterea lui Radulescu
- sot de SabinaY. care face tiramisu noaptea pentru diva si care o iubeste neconditionat
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Sot de SabinaY. care face tiramisu noaptea pentru diva si care o iubeste neconditionat "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
da, da uite uite!! asa! Neata sabina!
Ieri am vazut video si pozele cu mogalnetele tale care sunt absolut superbe si urechea mea ascutita a auzit si vocea ta blanda si frumoaså.

Lisa e o grasunica , frumoaså si cu niste ochi tare frumosi si ce imi place cum sta e ain fundulet.Si Erika e clar ca in curand iti va spune ca pleaca cu fetele la un karaoke cu fetele.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
'neatza
Cred ce numai de-al naibii mi-a dat sotz trezirea la 7 

Am bagat pe gat aproape juma de litru de cafea
(cu lapte,of course
)
Aseara n-am comentat nimic pe baza celor scrise ...dar,cu toate ca n-as vrea sa ne lalaim iar un capitol intreg cu discutii contradictorii, va spun sincer ca mi-e mie rusine si pt Cristina. Cum zicea si Luci,pai daca ar scrie cineva ,asa ceva de Calin,cred ca nici loc de buna ziua n-as mai lasa
.
Iar cum zicea Sabina,ca ea a vazut mesajul intr-o tenta inronica-amuzanta,eu dimpotriva,numai asa nu l-am vazut...deloc amuzant,deloc funny...rece,aruncat dintr-un colt...totusi,e vorba de sotul uneia dintre noi,de barbatul vietii ei...off..off...
Cristina, te
cu drag si te
tare tare
Ioana,arunca si aici un litron de "moare" (asa-i zice pe la noi
)
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Lali_mete spune:
Pai inca un sot : Vali,sot de Lali,care o intorcea de pe o parte pe alta cand amortea in ultima luna de sarcina,care se trezeste noaptea si face lapte la bebel,il hraneste si il schimba sa doarma Lali,care ii face baie la bebel,si care sta cu bebelul in ziua libera ca Lali sa nu se miste ore intregi din fata pc-ului...prescurtati voi.Mai eu cred ca fiecare dintre soti merita un premiu cat de micut,acolo,pentru minim de efort.
Dar cel mai tare ,dupa parerea mea ,e Ryan ,sot de Crystina, ca nu comenteaza ca vrea sa plece soata la party,numa'sa fi papat bebita deja...
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
vik-cj spune:
Neatza fetelor...vin si eu mahmura la o cafelutza...cu lapte! Mai dar ati mai petrecut aseara nu gluma!
Mi s-a parut tare in forma Monica
si Iulika...asa ca de obicei.
Sabina nu stiu daca ti-am mai spus dar ai niste scumpici de papusele. Tare frumoase fetele tale!
Cristina
...nu pune la suflet. Tu esti una din putinele care si-a deschis permanent sufletul si ne-a povestit si bune si rele. Probabil Diana o fi inteles gresit...sau poate asta e parerea ei in general despre barbati. Nu te supara si nu pune la suflet!
Diana...sa stii ca de obicei iti dadeam dreptate dar acum cred ca ai atacat prea dur. Si eu sunt contra barbatilor care nu vor sa isi asume niste responsabilitati dar scuza-ma nu cred ca e la fel si sotul Cristinei. Una e sa iti expui parerile pe forum oricare ar fi ele si alta e sa ataci asa dur!
Hai sa lasam polemicile macar weekendul asta si sa ne pregatim de urmatoarea petrecere....pentru Raluk.
Va
, ma duc sa imi beau cafelutza si revin!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
techila spune:
tre' sa ma pregatesc sa ma duc la botez...si mi-e asa lene...trebuia sa ma epilez, dar o las balta ca imi pun dres, trebuia sa imi fac unghiile, dar vad ca merge si asa (si alea de la picioare nu se vad)...trebuia sa ma duc sa imi iau de imbracat, dar nu ma mai duc...am imprumutat o rochie de la nasi-mea, o sa ma imbrac cu aia chiar daca e nearga si eu urasc sa ma imbrac in negru...
ma duc sa imi articulez o cafea
dar premiul "napastuitul anului" ii revine sotzului cristinei....pentru filmul "pus la zid"
cristina...iar te pup pana te albesc si pana iti trece
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
selen80 spune:
pe mine ma scuzati, eu ling paharele si sticlele ramase 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:

LA MULTE LUNITE
DAVIDELU, IRINEL SI STEFANIA!!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
angelli spune:
BRAVO! Ce party nebun!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)