Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Buna seara.

Pe mine va rog sa ma iertati, sunt īn urma rau de tot, dar m-am enervat. Si m-am enervat de-a binelea.
Citeam eu linistita, ca fluviul, cu copilul la sān, cānd am gasit mesajul īn care Cristina_ana spune "prezervativul iese clar din discutie ca nu il suporta dumnealui. Nici nu vrea sa auda de asa ceva. Noi nu am mai folosit asa ceva de vreo 10 ani, eu nici nu mai stiu cat costa sau ce marci mai exista. "

Te rog foarte mult sa-i transmiti sotului tau, sau mai bine sa-i spui sa citeasca, ce-i voi spune.
Īntāi, ca īl dispretuiesc profund, ca pe un comod ce este.
Apoi, ca detest rasa asta a barbatului egoist si alintat care considera femeia un obiect, o "femela" īn limbajul lor, sau o... altceva, un termen jegos, care reduce individul la organul genital. Pentru el, ea e aceea care trebuie sa-i ofere lui placere; daca īsi "ia" si ea, treaba ei, dar tot el are meritul, tot el se umfla īn pene. Pe el, prezervativul īl "priveaza de senzatii" si el trebuie neaparat sa SIMTA tot.
Si apoi ca īl urasc. Pentru ca te obliga sa bagi īn organismul tau hormoni si metale. Si pentru ce? Ca sa nu-si ruleze el o bucata inofensiva de cauciuc!!

Sunt milioane de barbati destepti, domnule sot, care īsi iubesc si respecta femeile de aproape. Ei au ales prezervativul acela care scade din potenta si aroganta dumitale. Dar sunt BARBATI.

Si daca tot mai ai ceva de boscorodit, s-a inventat de catre alti barbati, fideli si iubitori, vasectomia.

Īmi cer scuze ca va īntrerup seara placuta cu aceste cuvinte, dar ma gāndesc eu, asa, antipatica cum sunt, ca or mai fi si alti dragi soti care stiu sa citeasca sau macar īnvata acum.

------------------------------

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Nu zau ca am ramas paf!Supertare mamica de Simon( ca nu-ti cunosc prenumele)

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata,neata

Multumim de cafea Sabinel.

Pe mine m-ati pierdut,eram aseara la prima pag din cap 73 si cand deschid ce-mi vad ochii

N-am timp sa recuperez,ca vreau sa ma duc la azi sa ma reshape si eu putin.

Intrasem doar sa-i urez si eu lui Luto si lui Davidel ca ieri cand sa bag mesajul incepu sa piuie puiul din dotare si cu asta ma incheiat ziua de pomina care fu ieri.

so,cu un pic de intarziere si din partea mea

La multi ani draga Lucia
Sa fii fericita si sa ai parte de multe realizari in viata! Sa fii o mamica si sotie iubita dar si o business woman de mare succes!

Te pup si te imbratisez si ii urez si Davidelului la multe lunite si anisori si sa creasca mare si voinic !

Pup toate fetele cochetele si un we placut !!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Maaai,dar ce petrecere a fost aici?? Ati mancat si ati baut bine din cate vad,daca v-au mers degetelele atatea pagini. Eu am cazut lata aseara,desi imi promisesem ca mai intru,sa 'dansez'si eu cu voi.
Acum va spun 'buna dimi' de la Constanta,cu un bol maaare cu lapte cu cereale in fata,o cana cu ciocolata calda ptr mine si cele care nu beau cafea,si o pentru cele care beau cafea.Acum ma bag la recuperari,eu eram pe la cap73,nici nu mai stiu la ce pagina,dar o gasesc eu,si recuperez repede.
Mai ce am patit eu cu ciuda asta ca nu am net.miercuri pe zi s-a oprit(din cauza de cumnatel nesi care in loc sa plateasca netul,ca era randul lui,a cheltuit banii sau nu i-a avut, nu spus nica,si noi ciu-ciu bani ptr net,aveam ptr altele),seara am 'furat'nitel de la vecinu,pana s-a prins si ne-a inchis wirless-ul.In noaptea aia daca nu v-am visat pe toate mare minune!!Cum de,habar nu am,ca nu v-am retinut chipurile la toate,dar eu v-am visat... Si ce m-ati mai certat ca m-am lasat pe baza lui Bebe,cumnatul,'ca pana si dupa nume pare infantil'.Si ieri cand mi-a batut postarita la usa sa imi dea indemnizatia aproape am de bucurie,ca ma duc sa platesc netul si nu va mai visez ca ma certati...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Mama lui Simon,m-ai lasat fara cuvinte... Sa stii ca mai sunt variante la motivul din care barbatii nu-si pun prezervativ.Unii nu au folosit de ani de zile,ptr ca soata a folosit anticonceptionale orale,si acum i se par incomode,nu se poate 'desfasura'in voie. Ce vreau eu sa explic,

mai soptit,asa
,este ca nu toti barbatii nu vor prez din motiv de "eu sunt barbat adevarat,nu-mi pun cauciuc!".Intradevar si eu sunt impotriva acelora care spun "nu-mi pun ca nu simt placerea",sotul meu a spus "eeei as,nu simti,ba simti daca nu te gandesti ca ai ceva pe dansul"Bea un pahar de ceva si schimba-ti subiectul din minte,ca faci riduri bre de la suparare... Hai,ca ura nu face bine la suflet.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna dimineata!

Va ofer cafea calda si tare si o ciorba de potroace daca va resimtiti dupa chef si aveti nevoie. Felicitari Luci pentru o asa reusita ocazie de a relaxa fetele!

Observ ca, din pacate, mesajul meu veninos deschide ziua. N-as vrea sa se deschida un nou subiect de polemica, mai ales ca nu era destinat partii feminine si nu cred ca ar iesi ceva bun din prelungirea discutiei. Am citit si eu īn noaptea asta capitolele restante si am vazut ca a nimerit cu toata mizandria lui īn plina distractie, asa ca va cer īnca o data scuze.

Cristina, daca te superi pe mine, eu īmi cer scuze de la tine, dar a fost un fel de efect al bulgarelui de zapada, īnceput mai demult cu discutii la tema si continuat nefericit de faptul ca nu te-ai simtit bine si de atitudinea care reiesea din mesajul pe care l-am citat eu. Ia-o ca atare si ai īncredere īn tine si deciziile tale.

Despre dermatite mi-am amintit ca o prietena studenta la medicina īn Germania mi-a sugerat sa nu folosim sapunuri lichide, deoarece lor la un curs profesorul le-a vorbit despre tentatia lumii moderne de a folosi prea multi detergenti, ceea ce conduce la sensibilizarea excesiva a copiilor. Sapunul solid e recomandabil, se zice, deoarece nu poti lua prea mult odata.

Moni_iulia, ne vom vedea mai la primavara.

Īn alta ordine de idei, eu tineam sa ajung la zi (desi azi-noapte mi-ati spulberat si cele mai optimiste vise, asa ca am sarit peste multe pagini, recunosc) pentru ca voi lipsi pāna la īnceputul lui martie. Nu stiu unde va voi gasi, dar sper ca sanatoase si cu copii fericiti.

Va sarut cu drag, nu am probleme cu barbatii, iubesc animalele si vreau pace īn lume!

Mergi la inceput

mamica de Simon,nu fi suparici pe noi,nu am vrut sa te certam,fiecare cu parerea lui,si e mai bine sa spui ce crezi decat sa tii in tine,sa nu spui la nimeni,doar ca trebuie sa treci printr-un filtru. Nu te superi pe noi,nu?Nu de alta,dar probabil ca a mai ramas ceva vinut,tuiculita si suculet sa te imbunam de dimi. Sa ne vedem cu bine cand te intorci pe forum.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Eu tot scriu,scriu.... nu ma certati,dar am mult de recuperat... Cum mai capitol de de pagini,si mai si mustaceati cu gandul la surpriza pe care o sa o avem la recuperat,ntz,ntz,ntz...
Luto ce mi-ar placea o intalnire de grup mai mare,cu oameni atat de diferiti cum suntem noi,eu una,vorbareata cum sunt sigur m-as integra repede.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata! Aseara m-am culcat de la 11 si am ratat petrecerea Luciei, si tare imi pare rau![pp] As fi vrut sa scriu si eu acum un mesaj in acelasi ton glumet si optimist de azi-noapte, dar am dat peste mesajul Mamei_si_pisa si sunt socata. Sicer, am lacrimi in ochi, nu imi vine sa cred ca a putut sa scrie asa ceva. Incep sa dau dreptate celor care mi-au spus sa nu imi mai povestesc viata pe forum cu atitea amanunte. Diana, trebuie sa-ti spun ca ai sarit calul rau, dar rau de tot!!!! Cuvintele folosite de tine sunt peste puterea mea de intelegere. Eu nu as fi putut niciodata sa vorbesc despre cineva, mai ales despre sotul vreuneia dintre noi cu atita rautate si dispret, indiferent de ceea ce ar fi facut. Macar ai fi putut sa spui ce ai de spus cu un minim de diplomatie, folosind alte cuvinte. Sotul meu are multe defecte, am recunoscut asta de cate ori a fost cazul, dar nu este in nici un caz genul acela de specimen masculin care trateaza femeia ca pe un obiect sexual creat sa-i satisfaca lui poftele. Cred ca asta este ultimul lucru de care ar fi putut sa fie el acuzat. Eu pana acum nu am luat niciodata anticonceptionale. Metoda folosita de noi de 14 ani a fost cea a calendarului. Si mereu a zis ca daca e sa raman gravi, cu atit mai bine. Chiar si acum, el nu a fost de acord cu steriletul, mi-a zis sa procedam ca si pana acum si daca va fi sa vina si bebe 3, el o sa fie foarte fericit. Dar nu mai vreau eu asa ceva, cel putin nu in momentul acesta. Si ca sa mai fac unele precizari, desi poate nu ar fi cazul, trebuie sa spun ca atunci cand facem sex, dragoste sau cum vreti sa-i spuneti, el se gandeste in primul si in primul rand la mine. Fac parte din categoria femeilor fericite in pat, pe care barbatul nu le lasa niciodata nesatisfacute. Si la placerea lui se gandeste DOAR dupa ce are grija de mine. El niciodata nu mi-a "cerut" sa facem sex. Mereu imi spune ca vrea sa o facem doar atunci cand vreau eu, adica aproape mereu eu sunt cea cu initiativa, pentru ca nu vrea sa ma forteze sa fac ceva de care nu am chef in acel moment. Deci asta cu obiectul sexual e o mare porcarie pe care ai spus-o! Nu stiu, cred ca nici nu mai sunt coerenta, asa de tare m-am enervat. Si chiar am sa am grija ca pe viitor sa ma limitez doar la discutiile despre copii si sa las viata personala la o parte.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
bey, ce a fost destrabalarea aia aseara, exact dupa ce am plecat eu??! 34 de pagini la capitol???!
eu am zis ca reusesc s-o culc pe Ebruska si a revin....da de unde, ce-i dupa mine??! sefa a zis ca n-am voie la party, asa ca a adormit tare tarziu, cand aveam deja creierul pe moatze si nici un chef de party....si uite asa l-am pierdut si p-asta ma duc sa recuperez macara acum....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata dragele mele, dragi! azi avem la bufetul de dimineata... ZEAMA DE VARZA. enjoy

Cristina eu nu stiu cum as fi reactionat in locul tau. poate muuuuult mai dur. Mesajul a fost intr-adevar hiper deplasat. eu zic sa nu te enervezi. cateodata nu are rost!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput