Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
iulika

super faza cu cardul!!!
sa ne traiasca dovleceii!! Davidosul, Irinelul si Stefania..sa cresteti mari si frumosi!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
si mananca niste covrigei ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
inmuiati in ceva bere..si tot se cheama ca ai fost la beutå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Da cu cardu primesti?? |

Oare pe unde il treci???
[/quote]
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
BAg ce vrea mushkiu tau ca stiu de toate. Am talent nah Ce dai daca o fac?? DAi o sticla de tequilla ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Mai, la o rama ceva...ma bag eu sa aduc. Imediat rascolesc pe la vreo radacina ceva. Tre' sa gasesc!!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mary_07
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca umplem si capitolul asta in seara/noaptea asta,suntem CELE MAI TARI !!! ![]() Si poate o prindem live,in direct si in exclusivitate si pe Nela,s-o jucam si pe ea ![]() ![]() ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
meiiiii io nu mai fac capitol in seara asta, ca va pierd

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
Bre, n-a ramas la mine batista!! Monicule, ce facusi mami cu ea??!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
bei care ati furat batista???? ziceti repede!!!! vreti s-o vindeti s-o beti ai? ca nu va mai ajunge bautura....
(lup moralist)
care vroia emoticot pt rapper?
ia de-aici: (mc hammer)(vanila ais)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor, acum la inceput de drum vreau sa va strang mana fiecareia in parte si sa va imbratisez. Nu-i nimic ca nu mi-ati luat cadou Mi-am reincarcat bateriile. Va iubeste Luci si sa bagam in continuare www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys" target="_blank">Dedicatie de cand eram fata mare Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Vaaaaiaiiiiiiiaaaiiii nu mai pot

La multi ani

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Bre, n-a ramas la mine batista!! Monicule, ce facusi mami cu ea??!!! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Sterge bara ca e prea uleioasa..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=VA8Bir3kdSQ
dedicatiune pt fetili meli dragi
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå

Ioana mama lui

Ce dai daca o fac??