Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Eu sunt treaza inca si ma tot gandesc cum ar arata o intalnire REALA intre noi.....
Visez la clipa asta. 

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
vai ca efectiv am sa mor aici.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana cica tine palaria sa strangi banii in ea.... Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
it's alaiv. it's alaiv....acum, daca tot ai venit...te fac bucata asta? ais ais beibi...in doo...
(d-ala care ridica seductiv din sprancene)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Eu sunt treaza inca si ma tot gandesc cum ar arata o intalnire REALA intre noi..... Visez la clipa asta. ![]() ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Aduc eu cartonasele cu emoticoane!!!Si eugenii!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Gagici..cedez! nu parasesc cheful..considerati ca sunt aia latzita pe canapea si care din cand in cand mai baga un .. ... ![]() ![]() sunteti grozave si va iubesc la maxim!!! o sa-mi fie dor de voi pana maine!Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
doru' ca doru' dar cat vei mai avea de recuperat. Multumesc de urari si noapte buna

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Eu sunt treaza inca si ma tot gandesc cum ar arata o intalnire REALA intre noi..... Visez la clipa asta. ![]() ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Pai daca visezi, cum mai esti treaza

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crystina spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Fragutza
Te duci la Relu nervoasa si-i zici : Ia alapteaza-l si tu, ca nu l-am facut singura.. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si http://lb1f.lilypie.com/mZkN.pngRuby Elena[/ur]
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Fragutza Te duci la Relu nervoasa si-i zici : Ia alapteaza-l si tu, ca nu l-am facut singura.. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut![]() ![]() ![]() ![]() Astia imi tot multumesc pentru contributie cand trimit cate un mesaj ![]() ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Las' ca vine si randul tau sa le multumesti pt stelute

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Aduc eu cartonasele cu emoticoane!!!Si eugenii! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Da' pufuleti nu aduce nimeni??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
Io chiar fug la baie ca nu mai pot , api baga fata inca un dans de nimfa
alcoolizata 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte