Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

karin, ariciu, la fel ca voi sunt si eu.nu spun ce sa nu citeasca careva.dar si mie mi-era teama ca sunt singura.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

azi am mancat o singura lingura de fasole batuta cu 2 rondele de carnati.nu mai vreau, desi sunt fasolara, acum nu mi-a placut cine stie ce.dupa aia am servit un castron de ciorba acra si a fost mai bine.azi mi-a fost binisor dar nu zic de 2 ori ca nu a venit seara.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

karin, ariciu, la fel ca voi sunt si eu.nu spun ce sa nu citeasca careva.dar si mie mi-era teama ca sunt singura.

varsta lui razvan

mama, zici ca purtam stiu eu ce stigmat, de ne e asa rusine...

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

da,stiu.si eu am redus nr, nu de tot, dar primul lucru care ma intreaba lumea asta e.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

parca ariciu- ma intreba (sorry dc incurc numele- citesc la repezeala ca apoi sa fug in pat):nu am avut decat fine furnicaturi, abdomenul era mai sensibil, in tensiune, treceau la nospa, dupa injectii..cheaguri am avut mici de tot(am avut si eu avort menstrual la 4,5 sapt. in vara, dar am avut niste dureri groaznice, si cheaguri consistente, mari)- dar uneori lucrurile difera de la situatie la situatie...azi fara durerile de ieri, far nici o picatura de sangerare.acum m-a apucat binedispunerea, parca vreau sa vad cu ochii mintii cum ma asez maine la ecograf si-mi vad sacul cu embrion si bataile cardiacecred ca am trecut in extrema cealalta. o fi nebunie de sarcina sau de panica?m-a anuntat acum 5 min. o verisoara cu care am trait(ca o sora) ca ar vrea sa se marite in noiembrie,si eu am inceput sa fabulez:ce frumos ar fi sa nasc eu in octombrie, tu sa faci nunta in noiembrie..cred ca maine o sa tremur toata,inainte de ecosa dea Domnul sa fie rezistent, si sa stea frumos acolo, la locul luiva pup, si va multumesc ca va ganditi la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

VISS iti tin pumnii pentru maine!!!!!

7+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Viss, tin pumniiiiii. Ti/am zis ca vreau sa vin la botez in noiembrie? Vin, cu tot cu burtica. O sa fim doua invingatoare... (cu toatele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna tuturor burticilor,in sfarsit am prins curaj sa scriu si m-am hotarat sa ma alatur voua.
V-am citit de la inceput dar parca abia acum ma apucat nerabdarea....sunteti super asa cum va incurajati una pe alta, vroiam sa scriu abai de miercuri in colo cand ma duc la echo de 7 saptamani caci acum 2 sapt cand am fost se vedea doar sacul embrionar, miercuri sper sa se vada si embrionul....parca nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karin25

Salutare dragele mele!

MAYA Imi pare tare rau pt tine... Sa stii ca si eu am plans enorm de mult dupa acea pierdere... Am plans pana cand am simtit ca nu mai am lacrimi si ca nu mai pot plange... Mi se parea ca eu asa voi fi de atunci in colo forever... Aveam senzatia ca nu voi putea trece niciodata peste acel moment, dar m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa trec peste si am reusit cumva... Soper sa treci si tu cat mai repede si sa te apuci din nou de treaba fara sa iti pierzi speranta. Noi suntem aici pt tine si asteptam cu drag sa vii cu minunata veste cat de repede cu putinta.

Vorbim mai tarziu.

Edith 5+

Karina, multumesc mult! Si sincer, daca nu erati voi nu stiu cum ar fi fost... mai ales ca ai mei nu au stiut nimic (nu am vrut sa spun pana nu era totul in regula) Am fost singura, singura (fizic) si a fost cumplit. Dar voi mi/ati fost alaturi, mi/ati dat incredere, de aceea am ales sa raman alaturi de voi si acum am curaj si multa speranta. Va si daca pot sa va ajut si eu cu ceva, va rog sa/mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Viss, ma bucur ca esti bine! Ai sa vezi ca ziua de maine va veni cu un rezultat bun!
Zicea cineva de fasole? Si mie-mi plac, dar am facut acum vreo doua saptamani prajite ca asa am avut pofta si mi s-a umflat burta si ma durea de ziceai ca nasc...m-am lecuit.
Azi am facut o tocana de legume cu cartofi. Nu stiu voi, dar eu carne nu prea mai pot manca..mai ales de friptura, nici sa nu aud. Ficat, peste, astea merg.
Azi am iesit in oras sa facem ceva cumparaturi impreuna cu al meu sot si fetita si-am mers pe jos o gramada - dupa doua saptamani de stat in pat, chiar imi faceam griji sa nu inceapa sa ma doara burta iarasi, insa vad ca e ok. Am fost si la cofetarie si-am exterminat niste prajituri - nu va spun ca nu ma hotaram de care vreau, le-as fi luat pe toate daca era dupa mine.
Sper sa fiti bine toate viitoarele mamicute si bebelusii sa creasca mari si sanatosi in burtica. Imi pare tare rau de cele care suferiti dupa copilutii pierduti si sper ca in curand sa veniti la noi cu vesti bune!
Va doresc o noapte usoara si vise placute!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput