Clubul cucelor nauce *7*
Raspunsuri - Pagina 3
LauraNicole spune:
Hihihihi ! Da bine ca gasishi bakuganii,ce piscina frate cu iarna asta ?!
Io fac acu salata de fructe asa ca daca diseara cant chinezeste,sa stiti ca e de la fructe,nu de la schnapps ,da?E de la capsuni !
V-am spus ca era sa dau foc la casa aseara cu o punga de pop corn?Scria s-o tin in cuptor 3-4 minute si mie mi s-a parut prea putin si am tinut-i 5 .Suna alarma intr-o veselie la 1 noaptea la mine in casa!
I-am calmat hormonii fie-mii cu o pereche noua de jeans si un jumper !Norocul meu ca acu merge cu mituiri d-astea !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Halloooooo! Da unde-ati disparutara?O ajutati pe Kokiy sa gaseasca bakuganii ceilalti sau sunteti ocupati cu rugaciunile sub plapuma?
sorana spune:
Helllo!
Azi am avut zi libera :)
Eu fost de capu' meu cu un grup la o intalneala si apoi la carciuma :)
Fara soata si kupil.
Si ca sa vedeti ce nashpa sunt - am venit acasa pe la 7 seara, fiind plecata de la 11 dimineata.
Bre da' imi prinde bine - mai vb si eu cu oamenii normali fara copii si de-astea
Gabi - ce-ai fata cu fetele cu portbagaju' mare? Si la mine asta cu portbagajul mare-mare a fost criteriu de luat masina .
Stii cat spatiu ocupa bagajul pentru o saptamana a unui copil de 1 an?
Laura - ti-as da mama de-o prastie da' n-auzi ca nu mai am? Ce oameni rai ... De fapt dr. m-a intrebat daca vreau sa mi-l faca la loc? . Cred ca dr mea e la fel de nebuna ca si subsemnata ..
Sorana si Monica (7 ani)
LauraNicole spune:
Bre si io am portbagajul mare da mi-s farurile cam defazate si boxele cam grele .Se pune !
Cum Sorana,ai ramas fara prastie?Si eu cum scot tastatura?Il pun pe ex-ul s-o traga cu dintii !Da nu mi-o gaureste?
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Halloooooo! Da unde-ati disparutara?O ajutati pe Kokiy sa gaseasca bakuganii ceilalti sau sunteti ocupati cu rugaciunile sub plapuma? Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
nu pot sta soro, la PC ca ma dor toate de la injectiile astea.Ma doare si ce nu ma durea inainte de ele.auzi, da' un "secs" sub plapuma, vindeca pneumonia?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Dodo-pui spune:
am intrat sa las in cuib.
O duminica frumoasa tuturor
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
sorana spune:
Merci de cafea Dodo.
Gabriela sub plamuma da' vezi sa fie violet ca altfel nu trece pneumonia.
Misho pe unde umbli fata?
Kokyi eu am refuzat intotdeauna piscina aia ... numai pe bile nu calcam in casa ... Cat despre bakugani - de-aia am dar mari porcarii sunt.
Sorana si Monica (7 ani)
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
nu pot sta soro, la PC ca ma dor toate de la injectiile astea.Ma doare si ce nu ma durea inainte de ele.auzi, da' un "secs" sub plapuma, vindeca pneumonia? Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
O vindeca ! O vindeca de tot ! De nu-ti mai trebuie injectii si pastile !
Neatza la cucele nauce ! Cine v-a mai cucit azi ?Io abia m-am trezit acum o juma de ora dar tot as mai fi dormit !
ralualexandrei spune:
Salutare,salutare.
Am stat o zi fara net ,a fost cumplit,iar ieri am gatit juma de zi caci am avut musafiri.Am fost aceiasi 19 ca intotdeauna.A iesit super.
la toate fetele.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
diarux spune:
ia si-o cuca mai...nauca
cu un mare chef de duca.
nu am timp nici sa ...dansez
doar sa ma isterizez.
am avut un "vichend" plin
nici macar n-am baut vin
si maine e iarasi luni
si-am un job de capcauni
ca e bacu la romana
iar o sa ma doar-o mana.