Clubul cucelor nauce *7*
Raspunsuri - Pagina 18
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay gabitzo, ma bucur mult ca ti-a iesit cu aparatu de masurat pipi . io am facut azi multe treburi, am fost speedy , acu ma duc sa servesc masa grasei mele ! gabi, n-am dat-o. da sa stii ca nu e materialista. dintr-un magazin imens de jucarii fata mea n-a vrut decat un dvd cu Mickey si o punguta cu 5 baloane . atat. Statea cu dvd-ul in gura si vroia sa mergem sa-l cumparam si sa i-l pun . asa ca nu strange, ca nu cere |
lasa, lasa , ca stiu io ce-am de facut ! buey, asemenea minunatie de fata nu se da decat daca jinerica are punga plina, stiu io.
Deci, sa nu indrazneasca nimeni s-o ia pe S, ca e nora mea de dinainte de a fi bb, clar?!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
next... ca sa nu va paruiti, inafara de Cadana, toate sunteti nashe.Cadana... e Cadana, e cuscra....iiimmmm, iaca io am si de asta, voi ..ntz
la toate naucele.
Gabriela
ancadragoman spune:
pai si bete de unde iau?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman pai si bete de unde iau? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
nuj, la Vaslui nu se gasesc.
Gabriela
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
nuj, la Vaslui nu se gasesc. Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Las' ca-i aduce cadana de pe la Nemtia
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman pai si bete de unde iau? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
mey, haine de fitze ai promis... acum vrei betze de pipi?
Gabriela
ancadragoman spune:
adica nu dai si tu nimic?
mai mamico tu esti pe interes?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman adica nu dai si tu nimic? mai mamico tu esti pe interes? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
numa' minunea de aparat.faci pipi pe betze de urechi
Gabriela
andata spune:
gabriela, si la mine prima reactie la intrebarea ta cu nasitul a fost "io"!. Da' cand mi-am amintit cat de "prafuiti" si amarasteni suntem, m-am gandit ca sigur ai o nasica mai rasarita ca mine
Auzi, vad ca deja petesti... Da' daca ai fata?
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
andruskandu spune:
No, no, ca ea-i sigura ca face baiat...
dar daca face fata, cu min e se-ncuscreste, auziti???? Aicea nu va bagati....
Ramane de vazut! Dar daca-i fata, am vazut niste rochite frumoase, frumoase!