Gasca de Constanta *112*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna ziua,bine v-am gasit in aceasta zi frumusica de primavara!
Ne alaturam si noi gastii,,virozate''...Ionut a avut cateva zile cu scaune proaste,dar nu m-am prea ingrijorat ca nu erau insotite de febra si nici nu dadea semne de deshidratare.Insa,ieri au inceput niste dureri groaznice de burtica,crampe si usoara constipatie...am ajuns la urgenta,bineinteles ca au trebuit eliminati rand pe rand toti factorii de risc,doar suntem un ,,copil cu probleme''!...dar se pare ca e tot o enteroviroza care actioneaza destul de ciudat.Cred ca e o idee foarte buna vaccinarea!Multumim pentru sfaturi si insanatosire grabnica micutilor!

Dodo_pui,si noi trebuie sa ne pregatim pentru comisie,dupa Paste...stiu ce ne asteapta!Mult succes si...rabdare!Sanatate copilasilor!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

mary_anna, din cate tin minte, vaccinul se face pana la varsta de 1 an...altfel nu are logica de ce i l-am facut atunci numai lui Bibi ...ramoleala bat-o vina, am uitat ....dar intreaba medicul de familie sau pediatrul, stie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

si eu stiam ca acest vaccin se face inainte de 1 an, cam la 8 luni, daca nu ma insel.

Cand am inscris-o pe Ana mi-au fost explicate vaccinurile. N-am retinut prea mult, dar am ales fara vaccinul impotriva meningitei si rotavirusului. Pediatra mea imi spunea ca vara trecuta a avut copii cu entero in ciuda faptului ca erau vaccinati, cica nu apara 100%.

Pe de alta parte, observ ca fiecare copil reactioneaza diferit. Alexia a mai avut acest episod si vara trecuta, la fel, nu a facut febra.

Nu stiu ce sa zic, nu incerc sa conving sa-l faceti sau nu, v-am spus doar cum am perceput eu acest subiect.

Merry, nu-mi place ca se spune " cu prb", chiar daca exista un diagnostic nu trebuie priviti diferti oamenii! Ce pacat ca traim in RO, in alte tari nu conteaza ce culoare de piele, par ai! Off!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIAMerry, nu-mi place ca se spune " cu prb", chiar daca exista un diagnostic nu trebuie priviti diferti oamenii! Ce pacat ca traim in RO, in alte tari nu conteaza ce culoare de piele, par ai! Off!

dar sa "vezi" cum suna copil "cu h...." atunci cand e in ograda proprie ...

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Nasica sa-ti traiasca crestinul mare, sanatos si mai ales norocos! Si pe voi sa va binecuvanteze D-zeu pentru faptul ca-i veti fi alaturi si-l veti indruma spiritual toata viata!

Dodo,Mery-bafta la comisie...sa fie bine!

Am revazut cu placere pozele din 2004...tin minte ca eram stressata la intalnirea aceea ca...din 3 in 3 ore incepeau sa-mi curga sanii....Tati era mai slab...., eu mai blonda.....am uitat sa va spun ca am tradat blondele si m-am facut saten-roscata, dar in suflet tot blonda ma simt
DanaAlex...ar fi frumos sa ne mobilizam in iunie..poate si mai devreme...sa facem o intalneala...
We placut tuturor(cat a ramas din el)!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Camelia, sa iti traiasca finutul!

merry-ana, Dodo mamici luptatoare!

Pupici tuturor si sanatate! Si noi o tragem in continuare cand cu un, cand cu alta, cand cu altul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

De citit imi mai faceam timp si eu dar de scris nu prea. Acum chiar am timp de scris pentru ca sunt in deplasare, am fost la Sighisoara cu copiii la Cupa Transilvaniei la karate, Andrada a urcat pe podium luand medalia de bronz dar bucuria ne-a fost un pic tulburata pentru ca s-a stricat masina si am ramas intr-un satuc inainte de Brasov cu vreo 80 de km. Inca nu stiu cum vom ajunge acasa, si mai ales cand, pentru ca Iuli a chemat o platforma care ne va duce pana la Brasov. Nu avem cum sa procuram piesa respectiva pt ca magazinele sunt inchise probabil ca el va ramane acolo pana maine dimi iar eu si copiii vom pleca cu trenul si vom ajunge acasa in seara asta cine stie cand....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

La multi ani!!!celor cu nume de floare

Dady...sigur, trebuie sa ne mobilizam sa punem la punct o intalnire, dupa atata iarna se cere o intalnire la iarba verde si cu fum de gratar...mmmmmm

Adina...drum bun spre casa, felicitari pentru premiul obtinut de Andrada

Dodo si Mery...succes la comisie, sa fie bine

Cornelia...sanatate celor mici

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

De citit imi mai faceam timp si eu dar de scris nu prea. Acum chiar am timp de scris pentru ca sunt in deplasare, am fost la Sighisoara cu copiii la Cupa Transilvaniei la karate, Andrada a urcat pe podium luand medalia de bronz dar bucuria ne-a fost un pic tulburata pentru ca s-a stricat masina si am ramas intr-un satuc inainte de Brasov cu vreo 80 de km. Inca nu stiu cum vom ajunge acasa, si mai ales cand, pentru ca Iuli a chemat o platforma care ne va duce pana la Brasov. Nu avem cum sa procuram piesa respectiva pt ca magazinele sunt inchise probabil ca el va ramane acolo pana maine dimi iar eu si copiii vom pleca cu trenul si vom ajunge acasa in seara asta cine stie cand....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Felicitari Andrada-Xena!Adina la mai mare micutei luptatoare! Sa-ti traiasca si sa aiba parte alaturi de fratiorul ei la fel de tenace numai reusite.
Imi pare tare rau pentru peripetiile de ieri.Sper ca ati rezolvat cat mai usor!astept un semn de viata de la tine...
Oare si Pastele v-a fi la fel de friguros? asa se spune ca ziua de Florii este la fel cu cea pascala...
Am doua vesti: in ajunul pastelui sau cel mult la 2-3 zile se v-a naste primul meu finut,iar finul cel mare de la a doua pereche se intoarce de sarbatori acasa(dupa un an jumate)Un Paste fericit si in formatie completa...

o saptamana placuta tuturor!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna CT,
felicitari Andrada...sper ca a-ti ajuns toti cu bine acasa...vorbim...

Tania sper sa nu fie asa de Pasti...

Vreau pozele de la ultimile botezuri:Danaaaa,Cami

La noi tare...nu pot sa ies cu fata de gat sa-l duc pe Donu' la logopedie...abia ia trecut ei "raceala" lui inca nu.

Insanatosire grabnica tuturor puiutzilor si parintilor din dotare.

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput