Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 mai fete, a fasait treaba?? no party?? ca vorba Fragutei, si noi suntem azi fiecare cu party-ul lui...sotz s-a dus sa le faca cinste la baieti de ziua lui (pe 15..) si noi...acasica, cu voi VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
eu sunt cu fiul ca tati e la lucru....dar ma gandesc cum sa-l fac pe David sa stea si el mai cumintel, oare ce as putea sa-i spun ? orice jucarica sau hartie sau cutie sau ORICE ii dau e gata plictisit in jumatate de minut si trebuie sa "ma reinventez"
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
si eu am pus-o pe Ebru in leganus ca facea ca toti dracii.....nici la mine in brate, nici la soacra-mea, doar plimbata vrea, si am obosit amandoua....
la noi somn cred ca mai tarziu...nici noi nu reusim sa-i mutam ora de culcare mai devreme...chit ca o pun la 9.30, chit ca la 22.30, ea de-abia la 23 adoarme
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
Luci m-am emotionat de numa citind mesajele fetelor pentru tine . Sa stii ca si mama mea stie ca azi e ziua ta . Am ras de numa la postarile tale de dimineata . Super colegul care isi aminteste de tine. Sa stii ca si eu credeam ca bebeii vin pe lume perfecti si depinde de noi cum ii modelam. Si nu intelegeam, dupa ce am avut atata grija si in sarcina, si acum, de ce e copilul asa plangacios. Eu eram linistita, calma, tare pe pozitii, si tot degeaba... pana mi-am dat seama ca nu are cu cine semana perfect. Si avand si eu, si Relu probleme digestive, era clar ca ne mosteneste, dar nu credeam ca asa de repede...
Multumim mult de tratatie, iti spun ca am ras in hohote la postarile tale, cu scumpul David care doarme cu parintii la varsta asta , cu esenta de cafea, cu melancoliile tale la o bere.
La orez ma refeream sa-l fierb intai, si apoi sa-l mixez .
Si cu orarul de somn cred ca fiecare dupa capul lui, oricum te invidiez. Al meu cel tarziu la 6 dimineata e treaz de tot, de multe ori de la 5. Si asta se intampla si daca reusesc sa-l adorm pe la 9 si ceva ca acuma seara, si daca reusesc doar la 2 noaptea .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
Mary mi-a placut gluma, cum sa ma supar ?
Raluk ce face Alex ? a inceput weekend-ul?
Raluca voi serbati ca fetele
Dana te asteptam ....numai ca eu cand plec la baita voi va cam fofilati ca e prea tarziu.
Selenico pai daca aveti sarbatorit in familie ia zi cam ce prajituri coci/invarti ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana laura78nico si ioana mai trageti de voi putin, hai sa fim tari. Eu sunt de exemplu complet epuizata de programul de peste zi care sunt sigura ca e la fiecare mamica: sus, jos, frecat, sucit, invartit, schimbat, urlat, plictisit, jucat, carat....mutat...alaptat.... Macar daca as face si altceva...sa-l invat animalele si cum face avionul.... Nu am timp sa merg la toaleta si nici sa mananc. Lui Monti i-am dat liber pt ca seara dupa ce adormea David deschideam usa frigiderului si puneam mana pe ceva...orice numai sa nu mor de foame. Nu ma plnag doar ca e greu. Si va mai zic un secret...zic fetele astea cu experienta ca cica incepe perioada aia dura rau....cu tarat pe jos si noi dupa ei Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Dupa ce ca de doua zile plang langa el cand plange (consider ca aproape 4 luni e suficient ca am fost tare, nu? ), ieri am plans cand mi-am dat seama ca nu voi mai face niciodata tae-bo... cand o sa am eu o ora jumate libera, si sa nu folosesc timpul ala pentru un dush, un epilat? Cand se va insura piticul si atunci eu voi fi batrana si ramolita si grasa...
selen80 spune:
pai pt ziua lui ma zbat de o saptmana cu tiramisu-ul ala, ca o sa-mi iasa si pe urechi! si parca vad ca dau chix si cu asta...bine ca avem alimentara aproape, dau fuga si iau niste eclere si am scapat
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mary mi-a placut gluma, cum sa ma supar ? Raluk ce face Alex ? a inceput weekend-ul? Raluca voi serbati ca fetele Dana te asteptam ....numai ca eu cand plec la baita voi va cam fofilati ca e prea tarziu. Selenico pai daca aveti sarbatorit in familie ia zi cam ce prajituri coci/invarti ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
of of... sa stii ca si mami imi spunea usor trista ca stie ca cel mai bun cadou de ziua mea ar fi sa ma lase cateva ore libera, dar nu le pot lasa tzitzi lor... Vad ca nici tu nu ai primit acest cadou
Ahaaaa si eu o suspectam pe Selen ca e gospodina pentru valentine... si numa nu intelegeam de ce ii da tiramisu si soacrei
ttik spune:
Buna seara dragi mamici de dovlecei!
Va citesc de la odisee , imi permit sa spun ca va stiu pe unele pe nume si pe frumosii vostri bebelusi la fel...Ma simt ciudat sa va scriu,parca as fi o intrusa, dar mi-ar place sa ma primiti si pe mine la voi.
Sunt mami de Dany , nascut la 24 septembrie, 3,145 kg si 43 de cm.
Va citesc cu drag de asa mult timp si doar acum mi-am luat inima in dinti sa va scriu.
Cand mai am timp si doarme/nu urla/nu vrea in brate etc etc "goanga" , revin cu mai multe detalii despre noi.
Fragutza spune:
Gata, am adormit puiul. Sunt gata de destrabalare:)))
Raluk, ce draguta esti! Mami, io as plange dc n-as mai putea bea cola nicioadata!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
Ttik, bine ai venit! Ai nimerit fix la pary! Hai, ia o felie de tort, o colica si spune-ne ceva despre tine. Si dc pui si niste poze e si mai bine!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.