Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*
Raspunsuri - Pagina 8
selen80 spune:
si noi am patit o perioada, cu plansul la san, mai mult seara...dar a trecut de la sine dupa cateva saptamani....eu cand facea asa, incercam s-o linistesc mai intai cumva (nu reuseam tot timpul) si apoi incercam din nou...de multe ori o culcam asa, nemancata si se trezea ea de foame peste o ora, doua, si manca linistita...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Lali_mete spune:
Nu sunteti gata de party?
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Dana15 spune:
Ioanna da sa te tzuc..nu stiu ce sa-i faci sa doarma..ai incercat sa iesi cu el la plimbare mai dupa masa tarziu?
si tu esti mami cu tv tunerul pus pe calc?! si noi! si ieri ni s-a busit tv tunerul..vai ce zi! ne-am propus sa vedem cat putem rezista fara tv;
imi place tare mult de Moni-iulia ca-i face la flacau multe poze..bravos mami! pozele acelea in care el studia biscuitele..tip top!
Monica frumoasa zi astazi, nu? felicitari pentru progrese! m-am mai uitat pe albumele de la semnatura..tii, ce frumosi sunteti!! Dragos este al tau tot!!! (sau..aproape tot). Deocamdata am in minte Franta..vedem!
le-am vazut si pe minunile Sabinei..ma tot mir de Lisa ce maricica este!
Raluca_u bine te-am regasit mamicule! felicitari pentru sesiune! (apropos Meli..te pup si pe tine ca esti integralista) cum rezisti tu cu alaptatul puiului noaptea? ca Anuska a inceput de vreo saptamana (nici nu mai stiu sigur de cand) sa ceara noaptea papa..de 3-4 ori..uff! scumpa de ea! azi dimineata il intrebam pe grig cine a adus-o la noi in pat..mi-a spus ca el si mi-a mai zis ca a supt mult ..eu nu mai tin minte nimic
oare ce mai vroiam a zice?
aaaasa..am vazut pozici cu Natalix si filmulet cu Ebruska la masa..pupa Dana fetele frumoase!
mai revin..ma duc si eu la dragii mei..ca grig face exercitii de rostogolire cu ana si ea nu mai poate de drag
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Vin si io la party!
Pana la urma s-a dus numai sotz la party! Deci fiecare cu p....arty-ul lui
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
laura78nico spune:
Ioana te inteleg perfect...azi am incercat sa-i dau cu biberonul (am muls sanul) si la fel asa ca nicio schimbare.
Incerc sa va arat niste poze sper sa si reusesc!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
La multi ani, Luci!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de bucurii alaturi de cei dragi tie! Sa ti se implineasca dorintele (Sarah) si ale lui Adi (Thomas)!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
laura78nico spune:
Ati plecat cu toate la party?
Acum cand sunt si eu cu voi?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
selen80 spune:
mai fete, a fasait treaba?? no party??
ca vorba Fragutei, si noi suntem azi fiecare cu party-ul lui...sotz s-a dus sa le faca cinste la baieti de ziua lui (pe 15..) si noi...acasica, cu voi
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
laura78nico si ioana mai trageti de voi putin, hai sa fim tari.
Eu sunt de exemplu complet epuizata de programul de peste zi care sunt sigura ca e la fiecare mamica: sus, jos, frecat, sucit, invartit, schimbat, urlat, plictisit, jucat, carat....mutat...alaptat....
Macar daca as face si altceva...sa-l invat animalele si cum face avionul....
Nu am timp sa merg la toaleta si nici sa mananc.
Lui Monti i-am dat liber pt ca seara dupa ce adormea David deschideam usa frigiderului si puneam mana pe ceva...orice numai sa nu mor de foame.
Nu ma plnag doar ca e greu. Si va mai zic un secret...zic fetele astea cu experienta ca cica incepe perioada aia dura rau....cu tarat pe jos si noi dupa ei
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Dana15 spune:
mai, fete venim si noi la party..sa adoarma mandra..imediat, la zece o ia Mos Ene la o poveste;
Laura
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi