Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Ramy bine ai revenit acasa!!! Asteptam sa ne faci cunostinta cu micuta Briana (imi place numele de mor!!!)

kossir cunosc sentimentele pe care le simti, imposibil de descris in cuvinte, cele mai marete si nobile simtiri ... momentul in care iti vezi copilasul prima data, prima atingere, prima strangere de manuta, primul alaptat, primul alint soptit la ureche !!! sa te bucuri de ele si sa te refaci rapid!

rebiana un pup maaaare pt tine, sa iti treaca greturile nu vreau sa te intristez, dar eu am scapat de greturi (care m-au luat spre sf sarcinii) si arsuri abia dupa nastere

lindal te admir pt atitudinea pozitiva! si eu am fost intotdeauna pozitiva, dar asta nu rezolva durerile epiziotomiei eu nici acum nu m-am refacut complet, cu toate ca am avut mare grija cu igiena si toleta zonei, nu am facut efort, nu am stat in fund pana la 3 saptamani dupa nastere. cred ca depinde in mare parte de materialul nostru genetic, de puterea de refacere a fiecarui organism, etc. la capitolul antidot pt durere, scaparea mea a fost supozitorul cu diclofenac, in 15 minute isi facea efectul.

oana

pup toate gravidutele si mamicutele

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am venit acasica. Am papat toti ca porceii, inclusiv Honey.
Am sarbatorit de toate azi Si valentine's day de dimineata si ziua parintilor mei si lasatul secului.

Rebiana- am dat peste borcanul de polen si am vazut ca are multe vitamine si ajuta la imunitate. Pt asta vroiam sa iau dat mi-a trecut.

Stefimic - wow ai intrat in sapt 40 !!!!!! Ce putin a mai ramas !!!!!

ALina- unii zic ca lumina aprinsa in camera copilului creaza frica de intuneric cand e mai mare Mi se pare un pic cam exagerat mai ales daca nu ti lumina pana la 5 ani spre exemplu
Eu cred ca o sa aprind lumina doar cand o schimb noaptea si asta pe minim.

Mamicile care mai aveti copii: cum se face cu apa pt baieta ??
Trebuie fiarta si racita ???
Asa am citit ieri intr=o carte. eu ma gandeam ca iau apa de la robiten si bag copilul in ea.

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey cum adik sa fierbem asi sa racim apa de baita?Bey !Poate apa de laptic sau aia cu care curatam ochisorii/nasucul.Pai ajung la paroxism cu astea .Mie personal mi se par exagerari.Cat despre lumina de noapte cica sa nu aprindem lumina cand alaptam ca s faca diferenta dintre noapte si zi.Eu am la carusel o luminita de veghe si mi se pare suficienta.

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru sa fac CAPITOL NOU si revin.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Sa continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella - si mie mi se pare exagerat mai ales ca in maternitati ii spala in chiuveta.
Dar poate asa trebuie si nu stiu eu....

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna seara fetelor , am ajuns si noi acasa ,am fost la socri ,care stau inafara orasului, si zapada are mai bine de jumatate e metru.Larissa a fost foarte fericita cu saniuta.
Am vazut ca vb. de lumina din camera, eu am citit ca este bine sa fie intuneric ca sa faca deosebirea intre zi si noapte , eu asa am facut la primul copil. Si de la 3 luni nu s-a mai trezit noaptea , adica o culcam pe la 9 dupa ce terminam cu baita si dormea pana la 5 dimineata .
Si apropo de baita , eu i-am facut baita pana la 6 luni cu apa fiarta , si ceai de galbenele , musetel ,tarate etc. Dar vreau sa va zic ca nu recomand pentru ca acum Larissa este foarte sensibila la piele .Se irita imediat . La copilul 2 nu mai fac asa , poate doar 1-2 saptamani.

30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput