Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
greenfrog spune:
Buna dimineata fetelor,
pe vremea asta tocmai am dat gata o cafeluta(decofeinizata) cu mult lapte si paine cu unt si miere. Am avut o noapte...pentru prima oara in sarcina asta am avut si eu contractii dureroase (durere de spate si durere in jumatatea de jos a bazinului ca la ciclu). La 2 30 au inceput si m-au tinut pana spre dimineata, cu pauze mari intre ele. Binenteles ca in primul moment uitasem tot ce ne-au invatat la curs
si cautam infrigurata dosarul cu notite sa vad cum e cu declansarea travaliului.
38+
Petru Gabriel
oanaiacovita spune:
Neata si de la lenesi!
Anca felicitari pentru vestile bune de la eco. Wow ce tare ca s-a intors.
Citeam ca iti e teama de perioada de refacere, oricum la ceza e mai de lunga durata, asa ca daca acum ai posibilitatea sa nasti natural, eu zic sa mergi pe asta.

Silvia sunt convinsa ca totul va fi bine si pana la urma o nastere naturala e mult mai benefica si pentru bebe si pentru tine. Si eu am avut o seara si o noapte pline de dureri si contractii. Offf, ca desi mai e asa putin, totusi e multttt...
Ella sa stii ca te pierzi printre produse faine in DM si cum am zis si mai ieftine ca in alte parti, cel putin fata de farmacii.
Roxana chiar de nu puneam kilogramele ca la carte nu ma prea opreste pe mine nimic de la o shaorma sau un KFC.
. Eu nu am avut niciodata probleme ca erau mai multe kile in plus. Nu am tinut cure, nu m-am abtinut de la ce pofteam. Asa ca, acum cand stiu ca o perioada sigur nu mai pup eu chimicalele astea, imi fac de cap.
Diana asteptam poze cu Alex la o luna.

Un weekend frumos sa aveti.
Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog chiar asa rau doare epiziotomia? noua ne-a recomandat la curs sa ne luam niste supozitoare cu diclofenac pentru durerile de dupa nastere. 38+ Petru Gabriel |
Exact! Supozitoare cu Diclofenac am folosit' si eu la prima nastere.. si da! doare ingrozitor
(cel putin in cazul meu asa a fost).ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ami_84 spune:
Neata burtici! Am recuperat si eu de aseara..
Honey de ce vrei sa iei polen? Ma duce cu gandul la o eventuala alergie... Eu am mai luat propolis cu vit c, imi facea bine cand aveam reflux gastric.
Dayanara ce rasfat culinar ai avut data trecuta imediat dupa nasterea lui Ivan! 
Lindal nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca va fi cineva sa iti zica ceva CONCRET. Eu am facut practica prin spitalele din Iasi si stiu ca multe nu sunt roz...
Babyangel, Greenfrog felicitari! 
Ella e bine ca unde nasti ti se asigura mancarea de la o firma de catering pt ca presupun ca va fi si buna. Pe mine ma ingrozeste mancarea de spital! Bine nu ca a-si mancao, dar asa ca fapt. Sa-ti fie de bine pt noile cumparaturi cat despre tatic... se vede ca va iubeste mult!
Dianami il pupam pe grasunul Alexandru care nu vrea sa o supere pe mamica lui! 
Irina AMR 3
Ioanact spune:
Aaa...si in 3 zile au trecut, aceste dureri.. cand aud de 4-6 sapt...woww..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Bumbitza spune:
Neata de la si mai lenesi!
Sotul meu prepara omleta, scriu repede si ma duc sa-l ajut. Mai devreme mi-a adus si o zambila frumoasa tare (sunt innebunita dupa ele)
Cred ca vrea sa-si scoata parleala ca aseara a stat cam mult cu baietii la bere
desi face des gesturi dintr-astea
greenfrog, va fi bine vei vedea! e bine ca nu da semne ca vrea sa iasa mai repede, sta la caldurica sa creasca maricel
despre contractii dureroase...eu cred ca ma voi panica din prima ![]()
dianami, asteptam pozici si povestiri despre voinicul Alex.
in legatura cu cantarirea bebeului, mai multe mamici mi-au recomandat sa nu-mi cumpar cantar ca dau in patima cantaritului excesiv. o voi cantari cand merg la dr, sau daca vreau o cantaresc pe cantarul de baie: eu fara bebelina, apoi cu bebelina
.
freedelia cum petreceti trecerea in noul an?
cenia, multumim pt info
, eu am luat deja Oximed ca citisem pe net una-alta dar nu stiam sigur daca functioneaza ca n-am testat inca pe pielea mea
eu chiar l-am intrebat pe dr daca e nevoie musai sa se faca epiziotomie si mi-a zis ca da pt ca nu vrea sa riste sa ma rup aiurea ca fac complicatii, asa e taiat drept si se vindeca repejor...mie nu mi-e teama, in ultima perioada ma imbarbatez cat pot, pana una-alta e ceva temporar durerea
si cand ma gandesc ca imi voi tine pitica in brate
...(am intalnit o tipa care "s-a rupt" f naspa pt ca a refuzat epiziotomia si nu va zic ce povestiri horror imi spunea despre cusaturi inclusiv pe uter si refacere grea de tot)
cat despre anemie, si eu ezit sa iau fier tot din acelasi motiv
nici n-am mai facut analizele de o gramada timp, de asta vreau sa ma duc sapt viitoare chiar daca nu mi-a dat dr trimitere inca.
Pupam toate fetele

va urez un week-end nemaipomenit!
Azi e lasata secului, ne vom duce pe la nasi, dar inainte cred ca dam o fuga in Kika, am vazut ca au mult eproduse pt bebei; asa ca nu voi mai avea cand sa intru
32+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Am ajuns si noi acasa de ieri
. Suntem bine, sanatoase, papam si dormim, cam acesta ne e programul. Nu am apucat sa recuperez nimic, am intrat doar sa va salut si sa va
pe toate, sper ca pana mai dupamasa sa mai recuperez cate ceva. Deocamdata vad ca a nascut mami25 si Kossir
, felicitari mamicute si bebei cumintei si papaciosi.
Va pup pe toate, pe mai tarziu

Ramona, 33+
Briana-Maria
dayanara spune:
anca sa mai speram si intr.un noroc chior sa nu avem epi, fiind a doua nastere :))) cine stie
oana ai dreptate mai bine ma indop acuma , pe urma la slabit
amy da, mancarea din spital e foarte buna, e aceeasi pt doctori si pt cei care mananca la resturantul spitalului si daca nu.ti place ce.ti aduc ei , ceri altceva, au vreo 3-4 feluri, la gravide nu stiu cum e, dar cand a fost ivan internat, nu i s.a putut aduce mancare de acasa, doar de la ei, sa evite orice reactie
eu am dormit tare prost, cred asta pentru ca m.am trezit cu o durere de spate , dar sus in spate de la coaste in sus, ca nu puteam respira, bine ca nu m.a durut si burta ca atunci banuiam contractii din alea nasoale
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ami_84 spune:
Ramy bine ai revenit acasa. Dupa ce va acomodati asteptam sa ne impartasiti din noua ipostaza de MAMICA! 
Dayanara si eu m-am trezit cu o durere de spate, insa jos in zona lombara si plus ca eram toata transpirata! Imi era frica sa ma dau jos din pat. Ma tot gandeam ca abia sunt in saptamana 37, e prea devreme tb sa mai stea la caldurica.
Intr-un sfarsit dupa ce am facut ochi bine, m-am incurajat, si uite ca acum imi beau cafeluta cu voi. Un
mare tie si micutei Aroa sa treaca!
Irina AMR 3
ami_84 spune:
Tocmai am ascultat Michael Jackson - This is it si mi-au dat lacrimile.. hormonii astia de sarcina. De fiecare data ma incearca diverse sentimente pe melodia asta.
Irina AMR 3