Copilasi de iulie-august 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

la eco a iesit un depozit biliar si ..un rinichi mai mic!
asa ca mergem la o a doua eco maine,daca ne programeaza Rox..
am facut o lista de analize si mergem la recoltare si dupa amiaza la medicul de familie..sau maine recoltare mai vedem
oricum Luca are fata suferinda..cu cearcane..parca a intrat la apa!
..si mai vedem, Luca nu mai vomita nu are diaree dar se plinge de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia insanatosire grabnica lui Uka!
La inceputul lunii ianuarie si mandra a avut un episod de vomitaturi si dureri de burta,de i-am facut coprocultura si coproparazitologicul...normal ca nu i-a iesit nik..insa i-au trecut toate cu ...o cura de bonisan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana sa vedem daca asta cu rinichiul chiar este pe bune..
Ex coproparazitologic se repeta de 3 ori, la interval de 7 zile intre recoltari pt a fi considerat concludent.Un singur ex negativ nu inseamna nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, sper din suflet sa nu fie absolut nimic in neregula cu Luca

Andreea de Pupi&Nic, te-am prins, sper ca dai un semn de viata si ne povestesti ce faceti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

n-am citit decat capitolul asta, nici nu stiu cat am de recuperat din urma, am intrat ca ma fugareste daria cu bata pe la alte subiecte . eu recunosc ca nu ma mai simt chiar acasa aicim de aia scriu prin alte parti, desi imi sunteti multe extrem de dragi. sper sa nu va suparati.
noi am ajuns in oklahoma taman cand au avut furtuna de gheata si au cazut stalpii si s-au rupt copacii de la greuatatea ghetii si vreo saptamana am stat prin hoteluri. acum suntem la casuta noastra pe care de fapt n-am cumparat-o inca pt ca n-am semnat hartiile. copiii sunt bine, sanatosi, P merge de vineri la o scoala de stat. pare ok. N merge de-a busilea, se ridica in picioare si in fund si e un mancacios. am si ceva filme si cateva poze mai noi. n-am masina pt ca am vandut-o pe a mea in utah, asa ca la asta "lucrez" acum. oscilez intre o toyota si o mazda. mama, ce-mi mai place asta din urma.
in rest, am mai aranjat in casa si ma asteptam mobila, incaperile sunt mult mai mari si parea tare saracacios.
poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com
va pupam cu drag si sper samai revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Andreea bine ati ajuns in oklahoma. sper sa nu se mai repete asa fenomene.
Ioana, cu skateboard-ul in casa? chiar ca are nevoie de nervi tare vecina voastra de jos
Gabi, am vazut perdelele, is tare frumoase!! si baietiii asisderea!!......
ma apuc de trebi. sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Neata si de la noi !!!
Noi am avut o zi plina ieri ca ne-a venit si noua mobila de la intrare cuier/hol ...dupa model Mobex dar facuta la comanda ..a iesit super ..sper sa pot sa fac niste pozici ...
Gabi , ce-mi plac perdelele ...ma gandisem si eu sa le fac asa ..de la jumatatea geamului ...dar nu prea imi imaginam cum o sa iasa ..intr-adevar arata super !!!!
vazut si flacaii ... cand te uiti la ei ..parca iti trec toate supararile , nu? ce evaluari , ce sefi uraciosi ..astea-s trecatoare
Olivia , mai sa ne dai vesti bune despre Luca ...ce mai face Sorin ? tu cum te mai simti ?
cand reincep lucrarile la casa ?

ce vorbiti voi acolo ? uite eu am 41 de ani ...si inca ma mai vor astia la multinationala ...si cred ca mereu vor prefera generatia asta ..ca cei care vin din urma ..aia buni pleaca pe afara si cei care raman vor sa fie direct manageri de pe bancile scolii ...noi suntem cu munca ...si dedicarea !!!

Andreea , bine ai revenit ... sa ti se rezolve toate asa cum vrei ...am vazut si pozici ..bestiali pantalonii sotului ..mi-ai facut o pofta de pepene
dar ce te-a deranjat asa de tare de nu te mai simti in largul tau aici ?... eu sper sa vii mai des pe aici si sa ne dai vesti bune despre voi

Alice , ai fost la targul de miresici din wknd?

ma duc sa bag la spalat , il culc pe coco si revin
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Vreti cafea ? Ca eu vreaaaau si apoi multa ciukalata Giulik are muci pe care-i plimba si-i tuseste si ii e lene sa se sufle apoi i e lene sa se aspire ... asa ca sunt coma. Azi mergem la pediatra Bonus am ascultat dadaca - ea are filozofiile ei legate de medicamentele de generatie noua. Cireasa pe tort: de 2 zile nu merge liftul, noroc ca stam doar la 7

Andreea de Pupi&Nic, felicitari pt casuta, sa fie totul cum iti doresti, pupam scolarul si umblaretul, sunt tare dulci amandoi Si nici nu ma gandesc sa nu mai scrii

Blue, sa folositi sanatosi mobila, baga poze cu feciorii cocotati in cuier

Kim, pumnii stransi, asteptam vestile bune de la voi, sper sa rezolvati azi tot si sa fie bine Luca

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

n-am citit decat capitolul asta, nici nu stiu cat am de recuperat din urma, am intrat ca ma fugareste daria cu bata pe la alte subiecte . eu recunosc ca nu ma mai simt chiar acasa aicim de aia scriu prin alte parti, desi imi sunteti multe extrem de dragi. sper sa nu va suparati.
noi am ajuns in oklahoma taman cand au avut furtuna de gheata si au cazut stalpii si s-au rupt copacii de la greuatatea ghetii si vreo saptamana am stat prin hoteluri. acum suntem la casuta noastra pe care de fapt n-am cumparat-o inca pt ca n-am semnat hartiile. copiii sunt bine, sanatosi, P merge de vineri la o scoala de stat. pare ok. N merge de-a busilea, se ridica in picioare si in fund si e un mancacios. am si ceva filme si cateva poze mai noi. n-am masina pt ca am vandut-o pe a mea in utah, asa ca la asta "lucrez" acum. oscilez intre o toyota si o mazda. mama, ce-mi mai place asta din urma.
in rest, am mai aranjat in casa si ma asteptam mobila, incaperile sunt mult mai mari si parea tare saracacios.
poze noi aici:
www.apha.shutterfly.com
va pupam cu drag si sper samai revenim

Heeiii tizo, pai se poate sa spui ca nu esti in "elementul tau" aici? Noi nu ne suparam, sau cel putin eu una nu ma supar, pana la urma forumeala e o activitate voluntara si ... in limita timpului liber nu? ca si eu scriu din an in paste ...functie de cat timp am pe moment.

Deci furtuna de gheata cat sa rupa stalpii? Pai inseamna ca la Bucuresti a fost parfum de tei ... si eu care ma plangeam de "muntii" de zapada!!

Sa va mearga bine in Oklahoma!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Philip - mama, ce pofta mi-ai facut de pepene verde!!!! Oklahoma nu prea mi-a placut din poze...poate arata mai bine in realitate! Oricum, important este sa va simtiti voi bine acolo, iar piticii par sa fie foarte fericiti!
Blue - sa folositi sanatosi mobila! Imi place de tine ca esti asa de optimista! Eu trec acum printr-o perioada mai nasoala, dar las' ca-mi trece! Si, da, piticii sunt sufletul meu!
Daria - sanatate multa Giuliei! Dar mi se pare ca muceste cam de multa vreme, nu?
Kim - eu sper sa nu fi fost buna prima ecografie...si parca mi se pare cam mic pentru depuneri la rinichi - e posibil sa fie si la copii asa de mici?

Sunt pe aici!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput