Mamici din Baia Mare(30)-Somn lin ingeras Ilinca
Raspunsuri - Pagina 3
ariana2005 spune:
irlandeza, intra pe Gabriela's blog papanasi si acolo vei gasi o reteta super bine explicata si care-ti va lasa gura apa..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
Yvon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariana2005 yvon, sigur ca te primim, ne bucuram chiar,..spune-ne mai multe despre tine si copilasul tau.. mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri "Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ce-mi sta in putere, Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..." |
Intai si intai,
odata cu aceasta zi speciala, martisorul si cu venirea primaverii
va doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata voastra.
Sa aveti o primavara minunata si va creasca puiutii frumosi si sanatosi !!!
Am si eu un nazdravan de un an si aproape 10 luni, care este oaza mea de fericire. Zilnic ma incarca cu energie si reuseste sa imi smulga toata dragostea pe care sunt in stare sa i-o daruiesc.
Insa sunt sentimente de care voi cu siguranta nu sunteti straine.
Multumesc pt acceptare alaturi de voi , abia astept sa povestim !!!
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
ana_mun spune:
salutare si de la noi
multe pentru toata lumea si multe martisoare, din parte lui alex iar pentru printese multi , iar din partea mea sa aveti o primavara superba
ramona_bm felicitari, si las ca o sa fie bine, si noi am asteptat aproape 3 ani, asa ca totul o sa fie bine
yvon bine ai venit printre noi
Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
dflavia spune:
Yvon bine ai venit
si Stefania mea e de aproape un an si 10 luni, mai exact din 11 mai 2008 pt nazdravan
uf, a trecut si prima zi de cresa, pt mine a fost mai greu....cred.... am umblat de nebuna prin oras numai sa nu ma intorc la casa goala pana la 3 jumate cand am luat-o, se pare ca a fost bine, a fost cuminte, a papat supa dar laptele de amiaz nu (mare mirare ca acasa il stoarce), a facut la olita. Cand m-a vazut se juca dar n-a venit la mine, mi-a tras un zambet obosit si a continuat joaca, of mi se rupe sufletul, puiul meu e mare are personalitate, si nu stiu cum dar aveam impresia ca e suparata pe mine, nu era vesela ca ma vede
of as fi vrut sa fiu, vorba cuiva, o musca si sa fiu acolo sa vad ce a facut toata ziua.....
vom vedea maine cum va fi
eu is franta, va pup si un 1 Martie frumos in continuare
irlandeza spune:
Yvone, ai aparut pana la urma......, bine ai venit.
Flavia, ai vazut ca ea s-a obisnuit mult mai repede decat tine? Hai capul sus, pana la urma o sa te obisnuiesti si tu.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Yvon spune:
dflavia , puiucul meu mihai e din 07 mai 2008 si ii trimitem o floricica stefaniei
incerci sa o lasi la cresa sa se obisnuiasca inainte de a incepe serviciul?
Stiu cum te simti, eu am inceput mult mai devreme munca, dimineata cand vin la servici si se intampla ca sa fie treaz , vine si ma pupa si imi face cu mana la geam.
Ei se obisnuiesc foarte repede cu orice situatie.
De curand am avut o fractura de clavicula si a trebuit sa stea cu mana infasata 2 saptamani, dar vreau sa iti spun ca din prima zi s-a descurcat doar cu manuta care ii era libera de parca asa a fost dintotdeauna.
Asa ca fi linistita ca pt ea nu e asa de greu
dflavia spune:
Yvon of saracutul, sper ca acum si-a revenit cum il cheama pe baietelul tau si cu cine ai nascut ca sa te putem trece in listuta.
banuiesc ca el nu merge inca la cresa daca zici ca iti face cu mana dimineata, scumpul de el.
Yvon spune:
Il cheama Mihai, e nascut in 07.05.2008, greutate 3.500 g, 54 cm, apgar 8, dr. Sasaran, Euromedica.
Am trecut cu bine cu clavicula, am avut o perioada foarte grea atunci nu din cauza manutei ci pt ca a facut si o bronsiolita si am fost internati 6 zile.
Nu a fost bolnavior deloc iarna asta, iar cand l-a apucat a facut-o cu de toate, inclusiv enterocolita.
Acum este bine, deja au trecut doua saptamani.
Nu il duc la cresa, are grija de el mama mea, tare mare noroc am.
Este si obisnuit cu ea ca am inceput sa lucrez la 5 saptamani dupa ce am nascut si efectiv la serviciu am venit la 5 luni dupa nastere.
aldaesme spune:
salutare,
Sa aveti o primavara frumoasa dragelor!!!
Ziceam sa intru sa vad cum stati cu dorul de noi .
Sincer nici nu mai stiu de cand nu am scris asa ca...
Intre vizita in Baia Mare si acum am fost in concediul de iarna la schi in Franta. Absolut superb! Copila a stat la cresa alternativ cate o zi intreaga si cate o jumatate. Am avut impresia ca i-a placut mai mult acolo decat la a ei. Mi se pare dealtfel normal, acolo era spatiul imens si in plus au iesit in fiecare zi la zapada si i-au dat cu saniile in fiecare zi. Plus mancarea acolo era altfel si asta face mult. In orice caz, am un copil ultra cuminte cu care pot sa merg oriunde fara sa am nici cea mai mica problema. Necazul meu este ca inca la anul nu va fi acceptata la scoala de schi. Trebuie sa aiba 3 ani impliniti ca sa o pot inscrie la asa ceva, pe de alta parte oricum faptul ca e o cresa acolo face enorm de mult. Mi-a mai aratat inca o data cat de usor adaptabila este cand la cresa aia se vorbea doar franceza si engleza iar ea e vorbitoare de romana si olandeza...in cateva zile nu ne scotea din allez, voila, dodo. Intre timp a uitat, mai putin de dodo.
Am avut si eu un mare hop pe plan profesional de care am trecut cu bine. Acu' ma relaxez putin si apoi mai sar cateva hopuri din astea
Lorelei nu a mai fost bolnava de prin septembrie, octombrie...nici macar nu imi mai amintesc. A mai facut febre usoare cu ocazai diverselor masele...dar atat. Asa ca am trecut super usor de toata isteria gripei si de sezonul rece in general.
Sa aveti dupa cum spuneam o primavara minunata!!!
va imbratisez cu drag,
Esme
aldaesme spune:
Flavia capul sus! Sa stii ca si pe noi se intampla sa ne ignore cand ajungem la cresa dar e doar fiindca are o alta ocupatie stringenta...sa vezi cum e cand nu vrea si nu vrea acasa, cand isi ia ramas bun de la toate incaperile de acolo, vrea sa tarasca afara vreo 5 jucarii si eventual si-ar lua si trei colegi acasa . radem de ne prapadim cand o vedem cum incearca sa ii momeasca pe altii la ea...
pupici,
esme